Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Felicitari Nicky ! Sa fie intr-un ceas bun si nu-ti mai face atatea probleme, caci Dumnezeu le rezolva pe toate, bucura-te din plin de aceasta mica minune din burtica ta si sa vedeti peste un an cat de fericiti o sa fiti impreuna

Gaza: eu cred ca e doar o etapa din viata Gazulinei, care incet incet o sa treaca, eu sunt convinsa ca voi nu aveti nici o vina si ca ati incercat sa o invatati numai de bine. Baiatul verisoarei mele, era un bataus , Sebi fugea de el cand ne vizitam, de frica sa nu o incaseze si era si mai mic decat el, eu credeam ca nu are remediu , dar in timp s-a potolit, a mai crescut si si-a dat seama singur de ce efecte are bataia, un mare sa treaca supararea.

Chatonel: sa va fie de bine concediul, tare frumoase pozele.

Am vazut si doua fetite, una mai frumusica ca alta Pisilinca si Ana

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nicky Daca tot te imaginai ca mama de 2 copii, eu zic ca e binevenit "ala micu'"(sau aia mica, mai degraba). E bine sa fie copiii de varste apropiate! Iar la voi mi se pare chiar un caz ideal, cand se va naste fratzica Nicholas va avea peste 2 ani...numa bine. Sotzul te sustine...Acum analizeaza si tu bine situata, ce sa zic, nici sa intri in depresie fiindca chiar NU iti doresti sarcinanu e bine...dar eu cred ca in adancul sufletului ti-o doresti.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Floric maica, tu cand ai de lucru iti faci...Pana acum medicul ala pare foarte normal. Ca nu i-a prescris nimic...daca erai ingrijorata trebuia sa intrebi, doar nu te apucase brusc sfiala:"don' doctor, da' ce sa-i dau daca nu panadol? amu sa-i mai dau ceva?". Dar mie mi se pare ok ca n-a sarit cu lista de medicamente (eventual antibiotice) pentru niste muci. Eu cu Sophiphi de 2 ori am fost la pediatra (cu muci/tuse, fara febra) si de fiecare data a zis sa-i dau sirop de iedera daca tuseste si protargol pentru muci. Atat! Tu stand atata intre copilasi plini de crocobauri ai riscat mult pentru Raru. Bine, ai zis ca mai mult a stat pe-afara, dar orshicat...crocobaurii-s abili si agili. Cu programarile ce sa zic...daca prindeai tu programare nu-ti convenea sa intre cei nepropramati in fatza ta, pe principiul "primul venit/ primul servit", nu? Dar vorba aia, de ce nu gasesti tu un pediatru de incredere? Io la ficatzela ma duc strict pt masuratori/ vaccinuri, pt altceva am asul in maneca (pediatra cea buna). Dar nu am numarul pediatrei, doar de la cabinet. Am in schimb nr. unui pediatru din blocul vecin, mi l-a dat vara-sa, ca mi-a fost eleva:))). Sper sa nu fie cazul sa apelez la el.
Dyana,uitasem sa te intreb: tu la raceala iei fervex, theraflu, de-astea?! Eu n-am luat din vara lui 2008, ca scrie ca nu-s recomandate nici in sarcina nici in alaptare, asa ca la cate-o raceala mai bagam un paracetamol simplu, un ceai, o lamaie...tu cum de iei de-alea? Pana la urma nu-s nerecomandate in alaptare?...

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Vad ca nimeni nu raspunde la postarea mea . Merg sa calc niste haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

La multi ani micsunica balerina!!!!

Noi suntem iarasi mucoase . Am fost ieri in oraselul copiilor era soare, frumos si cred ca am cam dezbracat-o. Aseara a inceput sa stranute iar azi noapte au incepus sa curga mucii.

Nu mai stiu cine, totusi parca bianca, folosea ophtamesone. Cum il dati copiilor? E mai bun decat Vibrocilul?

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Da, eu am auzit ca e mai bun.
2 picaturi in fiecare nar/ochi/ureche (ca e pentru toate) de 2 ori pe zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Tocmai am aflat ca una din firmele actionarilor a intrat in insolventa, oricand poate intra si firma unde lucrez eu.Daca intra in insolventa mai sunt obligati sa ma primeasca la munca?

Pai cu alte cuvinte nu o sa mai ai unde sa te intorci. Adica ei sunt obligati, dar tie ti-ar conveni sa te intorci la o firma care in scurt timp se va inchide?

Asta e si situatia mea. Cam in decembrie se stinge lumina. Deci imi caut.

Mergi la inceput

Mireal, pentru situatia cu insolventza intreaba la sectiunea legislative, aici pe forum. Acolo primesti orice raspuns (si de incredere).
Cami, stiti ca io-s cu protargolu', io-s fan forever, la altceva nu ma pricep
Sophitela n-are chef de nani, se uita la Tom si Jerry pe laptop si le bodogane ceva, le explica, mai rade...drept e ca s-a trezit la 10.30 dimineatza

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Bianca, mersi mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

buna ziua cucuiete, ma intorc iar la voi, ca imi sunteti mai apropiate in momente mai grele.

Am nevoie doar sa ma descarc un pic si cine sunt ascultoatoare mai bune decat voi? Azi dimineata am aflat vestea ca saunt din nou insarcinata, dupa aproape 3 saptamani de dubii...problema e ca m-a luat pe nepregatite, fapt pt care in aceste momente ma smiorcai...nu reusesc sa ma calmmez.Ma descopar pe zi ce trece tot mai slaba si mai vulnerabila si de aceea simt ca nu mai pot infrunta inca o sarcina care a venit cand Nicholas e inca mic, cand e greu de trait de pe o zi pe alta....Ce ma fac? Sotul meu m-a incurajat sa mergem inainte, ca ne-om descurca noi intr-un fel sau altul, punand in fata motivul ca oricum eu mai voiam o surioara pt Nicho. Sunt tare incerta, deodata m-au navalit mii de ganduri si de probleme pe carte trebuie sa le infrunt in cazul in care duc la bun sfarsit si sarcina asta.Simt ca nu le pot face fata. Simt ca nu e momentul oportun....si imi pare rau , tare rau....ca eu vreau sa fiu fericita , vreau sa ma bucur de vestea asta........

Va multumesc!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Pai daca ai ganduri de a nu pastra sarcina trebuie sa te gandesti doar tu, eventual cu sotul tau. In situatia asta, zic eu, ca parerea noastra nu conteaza pentru ca voi stiti exact pe ce stati.

Mergi la inceput

Stiu Ilinca ca tu esti cu protargolul

Mergi la inceput