Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
Hola tufete!
Multumim de primire, ne coplesiti cu atitea complimente!!!
N-am avut timp sa mai raspund aseara, si acum sint pe fuga, raspund de la servici, in pauza de masa.
Sa nu ne asteptati in fiecare zi, ca noi avem acelasi program incarcat: servici, cupil, casa de tinut si sot injiner, care nu prea mai ajunge acasa sa ma ajute.
Vazut pisilinca cu zulufi, si pe broscuta harnica, ce par lung au amindoua!!! Numai noi mai sintem cu par 3 fire???!!!
Dyana, nu avem un aparat foarte scump, motanul a vindut toata aparatura de profesional si a revenit la aparat micut, pt ca au performante bune si nu mai esti batator la ochi cind faci poze cu ditai obiectivul nu stiu sa spun ce aparat este, dar daca vrei, il intreb pe motan si-ti zic modelul.
Cristina, motanul avea parul lung demuuult; acum e tuns scurt (si in vacanta l-am mai cioplit si io ) de vreo 3-4 ani.
La multi ani balerinei Andreea si multa fericire lui mami ei.
pikka spune:
Pt.Floric,
Si fetita mea a avut asemenea mucozitati ;am scapat de ele cu un preparat de laborator(dupa reteta unui medic pediatru) ce continea biseptol si efedrina/ser efedrinat. Sper ca am fost de ajutor!
mireal spune:
La Multi Ani Andreea si sot de Ilinca!Floric, in primul rand trebuie sa ai un medic care sa-ti dea nr lui de telefon si sa fie atent la toate nevoile tale.Imi raspunde mereu la telefon, daca nu poate atunci, da bip cand poate si il sun eu.Eu pe al meu l-am gasit pe net, sunt multumita de el, numai ca acum e in concediu medical de vreo 2 luni.
Gianina34 spune:
chatonel - multumim tare mult de urari
ne intereseaza numele aparatului, mai ales ca ai spus ca nu-i o avere
mireal - si voua
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
cami_05 spune:
La multi ani micsunica balerina!!!!
Noi suntem iarasi mucoase . Am fost ieri in oraselul copiilor era soare, frumos si cred ca am cam dezbracat-o. Aseara a inceput sa stranute iar azi noapte au incepus sa curga mucii.
Nu mai stiu cine, totusi parca bianca, folosea ophtamesone. Cum il dati copiilor? E mai bun decat Vibrocilul?
cativ13 spune:
se trezira maimutica...intinde mainile spre mine si zice "bechte" si ma imbratiseazaadik asta a fost un "iubeshte"
mireal spune:
Tocmai am aflat ca una din firmele actionarilor a intrat in insolventa, oricand poate intra si firma unde lucrez eu.Daca intra in insolventa mai sunt obligati sa ma primeasca la munca?
Nicky09 spune:
buna ziua cucuiete, ma intorc iar la voi, ca imi sunteti mai apropiate in momente mai grele.
Am nevoie doar sa ma descarc un pic si cine sunt ascultoatoare mai bune decat voi? Azi dimineata am aflat vestea ca saunt din nou insarcinata, dupa aproape 3 saptamani de dubii...problema e ca m-a luat pe nepregatite, fapt pt care in aceste momente ma smiorcai...nu reusesc sa ma calmmez.Ma descopar pe zi ce trece tot mai slaba si mai vulnerabila si de aceea simt ca nu mai pot infrunta inca o sarcina care a venit cand Nicholas e inca mic, cand e greu de trait de pe o zi pe alta....Ce ma fac? Sotul meu m-a incurajat sa mergem inainte, ca ne-om descurca noi intr-un fel sau altul, punand in fata motivul ca oricum eu mai voiam o surioara pt Nicho. Sunt tare incerta, deodata m-au navalit mii de ganduri si de probleme pe carte trebuie sa le infrunt in cazul in care duc la bun sfarsit si sarcina asta.Simt ca nu le pot face fata. Simt ca nu e momentul oportun....si imi pare rau , tare rau....ca eu vreau sa fiu fericita , vreau sa ma bucur de vestea asta........
Va multumesc!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
Monnvas spune:
GIGE succes "la scarbici", sa ne zici cum a fost!
GAZO din ce am vazut eu la copiii din parc: o sa treaca! E adevarat, tre' sa stai cu ochii pe ea sa nu dea in copii (prea tare ). Uite si pe noi ne caftea asta micu', dar io ii ziceam doar "ma doare", dup-o vreme m-am plicitist de atata durut si doar ma feream, nici nu stiu cand i-a trecut.
Si nu cred ca problema e la tine, nu nu, nu cred ca de la tine a invatat sa cafteasca. O sa treaca!
Ma gandesc ca, daca tii musai sa faci ceva, poti sa ii spui "daca dai in copii trebuie sa te iau un pic de langa ei, pana inveti sa te joci frumos, fara sa-i lovesti" si sa o si iei cu toate protestele (un sioi de Brazelton aplicat luptei intre gandacei). Asa am facut eu intr-o vreme cu florile, ca dumnealui le rupea, dupa o vreme am renuntat ca mi se parea obositor sa fiu consecventa in trebusoara asta si m-am gandit ca poate fi si un pic umilitor pt el ca-l tin ca pe un catzel in lesa
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Bianca2503 spune:
Hello,
Aveam un pachet de spus dar am uitat de tuta ce sunt.
Ce imi aduc aminte este ca nu inteleg care a fost/este problema lui Floric. Deci, Floric! Ce nu iti convine? a ai stat la coada? Ca nu ti-a dat tratament pentru cazul in care ar fi racit? Ca nu ti-a dat nimic de muci?
Inca o data cred ca ar trebui sa mergi la pediatru nu la Mother Fucker