Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

cand iesi cu adela imi imaginez ca toto sta singur dar invers? cand iesi cu toto adela cu cine sta?

cum cu cine, cu meshterila

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Am intrat scurt sa va spun ca avionul meu nu a mai decolat... din motive de ceata densa!!! So, dupa 3 ore de asteptare... i`m back in town! My town, mai exact...

ceataaaaaa ... vino la gl si decoleaza de aici ca sigur ajungi e un sore frumossssssssss

dragastoasa de Dragos

si la noi, in oras e super!!! dar pe aeroport... NOP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

fetele, trebuie sa merg la Arad pt 2 zile-duminica si luni. daca aveti idee de vreun hotel sau o pensiune mai ok, va rog sa-mi dati de veste. eu caut pe net dar astept si recomandarile voaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

georgiana - super tare soarele asta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

salut,am vazut un baietel si 3 fetite, bine Mario cand are coada zici ca e fatita, toti sunt niste dulcinoi am scapat de laringita, dar inca tusim si avem muci, facem si noi aerosoli dar cu multe plansete, ca nu ne placeluni si marti mi-a fost si mie foarte rau, probabil ca de la sters,oboseala, ca am stat sa-l pazesc pe Theo peste noaptedaca vroiam sa ma intorc la servici mai devreme, acum am renuntat, nu stiu cum m-as descurca,asa ca mai stau pana in martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ok. Incep prin a spune ca "descrierea poate provoca iritatii"

Ajung aseara acasa, iau copilul, ajung la medic. Lume...nu prea. # persoane inainea mea dintre care doar 1 programata. Restul (RETINETI) erau parinti cu copii mici (1-3 ani)care mai de care mai racit. Intreb in stanga in dreapta cine e ultima persoana si aud...Pai, eu dar nu am programare caci NU MAI AVEA LOCURI. Satisfacuta si cruda intreb La ce ora ati sunat sa va programati...Raspunsul: La 12.30 dar suna ocupat si apoi cand am reusit sa prin fir nu mai erau locuri. (SO...in gandul meu...totusi cum poti prin de o programare). In fine, randul mergea repede si am zis dupa mintea mea ca mai mult de 20 min nu am de asteptat (rezonabil ca timp, nici nu se plictiseste copchilu nici nu ia f multi spirochetzi). Dar...surpriza...incep sa vina persoanele programate...SI ce credeti...Asistenta le ofera cale libera caci au programare. Acu ce sa zic...Nu era drept pt persoanele care au prins printr-o minune fir liber si si-au facut programare sa ne lasa pe noi sa intram (astia neprogramatii) dar nici pt copchii care de acum dadeau semne de nerabdare (Rares nu avea probleme ca era pe afara se plimba cu mama dar ceilalti plangeau, erau stresati de doctor, etc).
Pana la urma, randul s-a respectat intocmai programarilor si restul ne-programatii intrau "printre randuri" daca intelegi cum. Intr-un tarziu, intram. Medicul calm ne intreaba ce-i cu noi. Explic ca a fost racit, mucos, i-am dat "dupa mintea mea Panadol" dar tot mai are mucozitati vascoase care il deranjeaza in somn de il face sa respire pe gura. Raspuns: Sa nu ii mai dau Panadol ca asta nu se da pt simptomele prezentate de mine (corect dar nu i-am spus ca nu am ajuns la dansul sa imi dea ceva la obiect). DAR NICI NU MI-A DAT NIMIC PENTRU CEEA CE I-AM PREZENTAT EU. L-a consultat in gat, la ascultat la plamani (toate bune). A fost de acord cu mine ca a fost copilul racit caci se vedea gatul iritat (asta mi-a placut cel mai tare). Si tot uitandu-se prin gura imi spune ca ii mai iese o masea sa nu ma framant daca va vea comportamentul "mai marait". Eventual sa ii dau prin gura cu glicerina cu stamicina (parca!) sa nu faca vreo micoza Asta e de retinut si aplicat (pe asta nu o stiam).

Cam asta a fost consultul.
De specificat...Rares tot are mucozitati care nu pot fi scoase cu pompa la aspirator (nici nu mai incerc), uneori noaptea se ineaca (probabil cu ele). Nu ma deranjeaza dar ma gandesc pe viitor s-ar putea sa ii afecteze ssanatatea racelile astea netratate la timp sau dupa ureche.
Inca ceva...Domnul doctor NU da consultatii prin telefon (adica nu am obtinut nr de mobil). Aici nici nu am insistat sa il obtin sa nu ma creada vreo disperata care il voi suna sa ii spun ca a facut pipi copilul.
Cam atat...

Daca am fost rea in prezentarea mea...iertare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Ori is eu dusa cu pluta... ceea ce azi, zau ca n-ar fi exclus... ori... nu inteleg "problema".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

mireal sa scapati de mucisori

uali unde esti?

gianina tare de tot meshterila asta

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Floric, uite, la dr mea la cabinet au prioritate copiii, in functie de varsta, adica de la cel mai mic la cel mai mare, chiar daca nu au fost programati. chiar daca mai comenteaza lumea de prin sala de asteptare, atat dr,cat si asistentele sunt f ferme si nu e loc de circ. eu zic sa incerci sa gasesti un alt doctor, mai domestic.Dyanna, sa aiba Mutzu cat mai multe nopti de somn profund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
fam Mutzunache sa se faca bine sa ii poata rezista energicului prichindel!

si uite asa mi-ai elucidat misterul de unde si pana unde am ajuns eu sa-i zic piticaniei mele "mutzu". mie mi-a venit asa dintr-odata denumirea asta pentru el.... dar uite ca subconstientul lucreaza si l-a asociat cu copilaria mea fericita; adica la bunici in copilarie aveam 2 maimutoi din aia nenorociti de cauciuc, o ratusca care era a surioarei si un catel; si ei se numeau "mutzunache", in special ratusca cu care dormea surioara mea; si de fiecare data dimineatza tataitul nostru ne distra zicand ca a dormit cu mutzunache intre coaste, uitat de surioara prin pat; sau se aseza intentionat pe el in pat si-i chitaia ala sub el si sarea ca ars in sus; dupa ce am nascut mutzuniciul cand am ajuns acolo l-am gasit pe mutzunache catel si tare suparata am fost ca nu am mai gasit ratusca
dar pana sa ne zica cati "familia mutzunache", nici prin cap nu mi-a trecut ca as fi asociat puiul meu cu amintirile alea superbe cu mamaita si tataitul meu.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

astept poze de la intalnire, speram sa ajungem si noi sa va cunostem, dar de fiecare data noi suntem bolnavi sau nu putem ajungeGaza si Theo a avut o perioada cand dadea in copii, cum se apropiau de el, jap, cateodata si noua ne mai da o palma asa din dragosteSi eu am incercat toate metodele dar degeaba.Si-a mai revenit decand l-am dus la cresa, acolo probabil ca isi fac singuri dreptate.Nu mi s-a zis ca ar fi agresit, din contra mi-au spus ca e cuminte.Eu zic sa incerci sa-i explici, dar daca inca nu intelege nu esti tu de vina.Eu ma mai jucam cu el cu papusile,ii luam o jucarie i-o dadeam lui Lili(papusa lui), el plangea i-o lua,incercam sa-i explic ca si Lili vrea sa se joace cu ea si ii da la schimb jucaria ei.Ideea era ca la un moment dat va intelege dar trebuie sa ai rabdare.

Mergi la inceput