Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Alla mai sunt bune si pauzele pt soti. Al meu mereu ma intreaba cita vreme mai ia vitaminele si bromocriptina...si eu ii zic pina facem 3 copii....nu vrei sa ii stii expresia fetei

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

o fi buna pauza...da asa lunga pauza e cam mult. face 6 luni de pauza pe anul asta. le-a oprit cam la jumatatea lui februarie.
la al doilea IA i-a facut teorie doctorul: cine i-a spus lui sa opreasca tratamentul imediat dupa inseminarea mea? (de...al meu cand m-a vazut inseminata a zis ca si-a facut treaba si cu asta basta, ca noi suntem cu mot si sigur iese din prima).
raspunsul pe care i l-ai dat tu sotului tau l-a primit si al meu eu i-am spus ca ne oprim dupa ce imi face cel putin cate o fata si cate un baiat
acum vedem ce mana are bodnar, poate poate scapa dintr-o incercare
(nici nu am sperante prea mari...)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

SARA_HS draguta nu spun ca am plans de m-am tavalit pe jos, dar nu mi-a fost bine o zi, nustiu parca la fiv-ul acesta sunt atat de aeriana, parca simt ca trebuie sa mai bifez o zi in calendar, hai sa fac si Fiv-ul anul acesta si sa scap de el, deja ma vad cum ma duc din nou la munca, iar agitatie , nebuneala, planuri ptr. sarbatori, sotul pregateste CO-2011 si tot asa, nu prea ma vad .
Cel mai greu i-mi este cele 12 zile de la ET fiindca trebuie sa stau mai linistita, dar am spus asa ca, decat sa fie testul pozitiv si sa se opreasca din evolutie sarcina mai bine test negativ din prima., ma sperie gandul iar sangerari, spital, doctori, hai ca bat campi

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

alla76 cred ca suntem pe aceeasi "creanga" de copac.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Buna dimineataaaaa!
Poftiti la cofee cu lapte, cafea, cappuccino ptr. foricica, un 3 in 1 ptr. Maria si un pahar de vinut ptr. Flexmotanel.
O zi buna
toate mutantele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!
Denisule multumim de cafeluta!

Offf,aseara mi-am facuit o vanataie mare cu Clexanul...nu stiu ce s-a intamplat...am cautat o portiune fara vene,am bagat acul,m-a durut putin,apoi am bagat lichidul.Cand am scos acul,a tasnit sange...asa m-am speriat...si unde bagasem lichidul,s-a umflat si era tare...am crezut ca mi-am bagat pe vena...da nici nu am avut senzatia aia care pisca,care o am de obicei dupa...Nu stiu ce s-a intamplat...si dimineata aveam o vanataie mare mare...E tare naspa ca eu nu am deloc grasime si de abia gasesc un loc in care sa-mi fac injectia.Si cred ca cum e pielea subtire,muschiul e imediat sub ea.Si cred ca a nimerit si in muschi.Oare si-a facut efectul???
Voi ati patit asa ceva???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neataaa!

Va pupicesc pe toate dar mai de la distanta pentru ca mi-s mucea. E randul meu la viroze, ca n-am mai racit de multa vreme asa ca stau acas, cu homeopate si paracetamoale...

Bun venit mutantelor noi, sa dea DD sa veniti repede cu liniute pozitive!

Denisu azi creca trec la lapte cu miere, vinisorul il las pt saptamana viitoare!

Ramo, si eu ma invinetesc, nu chiar la fiecare injectie dar la multe dintre ele... Cameleon sunt pe burta dar nu-i bai, bebe sa fie bine.

Va pupicesc si ma duc la citit ca tare harnicute ati fost!

Felix 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza dragelor,
Deniso iti dau o bataitza de nu te vezi. ce gandire e asta??? pai mai bine nu te mai apuci de nimic daca incepi cu vorbe de gen...zau asa...
Ramonella eu am facut la a 3 injectie de clexane o vanataie asa de mare ca s-au crucit toti doctorii, toate asistentele si toate prietenele cand ma vedeau. Era ca cit o nuca si ceva de mare, vanata spre neagra, se facuse o galma de mama mamaaaa.... Nu e bai , ca de trecut trece, efectul a fost oricum garantat, a ajuns clexanelul unde a trebuit....doar ca nu mai poti defila in costum de baie la piscina Glumesc acu, dar ideea este ca se poate intimpla. Ai grija ca pe urmatoarele sa le faci mai departe de ea. Eu dupa patanie asta am mai invatat citeva secrete : cand introduci acul o faci incet, incet si cand il scoti la fel de incet o faci...cu multaaa rabdare si ff incet totul.Aaaaa si inca ceva pliul de piele sa nu il tii fff tare strans, mai lejer asa. Ia sa vezi ca nu mai faci nici o vanataie. O sa devii experta
Alla atunci baga-l pe sot pe tratament sa faca treaba buna la IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
Denisamultumesc de cafea, tare buna, numai bine mi-a gadilat neuronii si acum incep sa topaie ca sunt apti de munca
Ramoeu zic ca nu ai nimerit muschiul ci o zona mai puternic vascularizata, de asta a tasnit sangele, dar nu e problema, injectia si-a facut efectul si vanataia o sa se retraga intr-o sapt, maxim doua, nu te speria ca e normal ce ti s-a intamplat si s-a mai intamplat si la altii(adica mie cand ii faceam injectii sotului)
Am fost acum cateva zile sa fac o analiza amarata la sange , mi-a luat putin e drept , dar am o vanataie e zile mari si ma si doare, cred ca era o asistenta mai hotarata si de asta
Pupici la toate mutantele si mult soare!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com

Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!

Donatii prin Romtelecom

09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

pup toate mutantele
denisa 3 in 1 a venit chiar cand trebuia, daca mi-ar trece si durerea de cap sr fi super

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput