Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -
Raspunsuri - Pagina 7
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Neatza dragelor, Deniso iti dau o bataitza de nu te vezi. ce gandire e asta??? pai mai bine nu te mai apuci de nimic daca incepi cu vorbe de gen...zau asa... |
adrianaady nu ma bate rau , ca-mi raman semne si il acuza lumea pe sot ca ma bate.
Draguta ma mai apuca disperarea, dar i-mi revin repede
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
dangabriela spune:
Ramonella, stai linistita ca ce s-a intamplat cu Clexanul e normal, si sigur si-a facut efectul. Eu ma injectez deja de 4 luni, si uneori mai ma invinetesc si eu. Ca sa nu mai tasneasca sangele, in timp ce iti faci injectia, nu mai tine pliul strans deloc( asa mi-a aratat d-na Viorica) ci tine doar un deget usor apasat sub seringa, si nu scoate acul imediat ce ai terminat, mai stai putin si scoate-l usor , tinand de o parte si de alta a lui , pielea cu degetele.
Sper ca ti-am fost de folos, spor la injectat in continuare ,sa fie bebele sanatos si mancacios!!
Pup toate mutantele si va astept gravidutze !!
FVL heterozigot, 24 de saptamani
miki-miki spune:
Wau dar ce v-ati inmultit. Dupa o pauza lunga-lunga am bagat un ochi sa vad ce se mai intampla cu subiectul meu si vad ca e f activ. Semnaturile verzi au umplut forumul
Sarah esti sora mea geamana, tu m-ai facut sa scriu din nou aici. Cum stai cu optimismul pt ca mie mutatiile astea mi l-au luat de tot. Scriai ca la Fundeni fac dozari de B-ri, mie nu mi-au facut niciodata.
Denisa ce ai mai facut? Vad ca esti pesimista, ce s-a intamplat?
Balanta o imbratisare stransa de la mine, m-am intristat tare rau cand am aflat ce s-a intamplat. Ma gandesc cateodata ca parca cineva de acolo de sus ne arata ca nu tb sa mai incercam, ca nu tb sa fortam destinul pt ca dc o facem vom suferi mai mult. Dar uite ca ne incapatanam sa avem un copil al nostru biologic. Eu voi mai incerca odata apoi voi zice stop.
-ici pt toate mutantele
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
alla76 spune:
miki-miki!!!!
ce draga imi esti acuma ca te-ai reintors!!!
si promiti ca nu mai pleci?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
miki-miki spune:
Alla nu pot promite, nu mai sunt dependenta de DC, m-am vindecat. O sa intru dar mai rar si sper sa fac fata paginilor care le scrieti zilnic.
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
adrianaady spune:
Miki ce bine imi pare sa te vad pe aici Chair ma gandeam la tine zilele trecute cand citeam prima pagina...Eu iti urez din sincer mult, mult noroc acum la ultima incercare, si sper ca Dzeu dupa atita incercari sa te ajute sa devii cea mai fericita mamica
denisa220972 spune:
Buna dimineata,
Poftiti la cefelute.
Dar ce vad eu aici, a aparut miki-miki, sa stii ca eu sunt la cap.9 citesc din urma, am gasit lucruri interesante cu pregnylul si multe alte intrebari la care nu aveam un raspuns.Chiar ma intrebam zilele acestea pe unde mai sunt fetele din garda "veche". Daca nu erai tu mai stateam mult si bine ca eu sunt sanatoasa tun.
In legatura cu pesimismul meu , ma mai loveste si pe mine cate-o juma de zi, dar i-mi revin repede. Nustiu parca la FIV1- eram foarte increzatoare in reusita, la FIV2-eram asa si asa, am reusit dar nu a fost sa fie, acum sunt foarte linistita, nu am niciun sentiment de agitatie, nimic, sunt asa, a daaaaa, trebuie sa mai fac si pe asta, probabil ca o fii si ptr. faptul ca, am si a doua optiune adoptia, nustiu.....
Eiii daca tot ai aparut ce stii tu despre anticorpii antispermatici?
La toate fetele
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
floaredemac spune:
Pup toate mutantele de pe aici, cu Miki in frunte!
Multumesc pt deliciile din urma (cappuccino, cioco...), le savurez acum pe toate ca nu am apucat sa intru!
Mi-a venit o idee: in timp s-au dat multe sfaturi cu privire la modul de injectare a clexane. Ce-ar fi sa le centralizam si pe astea ca pe celelalte, sigur ar fi util pt viitoarele gravidute.
Asa ca va invit pe voi cele cu experienta sa va faceti curaj si sa scrieti ce ati observat pe parcurs, cum e mai bine, mai usor, ce trebuie facut ca sa nu se invineteasca, etc, si eventual cum ati procedat cu hartiile pt a obtine produsul compensat sau gratuit, care este demersul. Promit sa ma ocup eu de lista, sper sa iasa ceva bun.
Ce ziceti, o facem?
Sa aveti un weekend fain!
14+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
balanta_tm spune:
miki, ma bucur mult sa te revad . Sper sa mai scrii aici.
Da, e tare greu de inteles "mesajul" transmis unora dintre noi care am reusit sa ramanem insarcinate prin FIV si apoi, mai devreme sau mai tarziu, am trecut prin trauma unei pierderi de sarcina.
Desi au trecut mai bine de 2 luni de la nastere, inca nu m-am refacut sufleteste. Pana ieri am crezut ca am reusit sa accept ce mi s-a intamplat, dar nu e asa, fiindca aseara, gandindu-ma la Albert, m-a pufnit plansul intr-un supermarket . Probabil ca inca am nevoie de timp ca sa ma impac cu situatia.
Fizic sunt bine, ciclul a venit la 5 sapt jumate de la nastere (in carti scrie ca e ideal sa vina in 6 saptamani), al doilea ciclu a venit la 27 de zile, deci nu pot sa ma plang; dr cu care am nascut, la controlul de dupa nastere mi-a zis ca la cat de bine am evoluat, dupa 3 cicluri pot sa incerc iar sa am bebe. Insa, degeaba sunt bine fizic, daca moral stau rau - nu am sa incep un alt FIV pana nu ma mai linistesc - in mod cert, rezultatul ar fi negativ.
ariadna33 spune:
buna fetelor, sunt si eu o mamica cu 2 mutatii MTHFR si FACTOR V LEIDEN ambele heterozigote (pe astea le stiu, ca nu am facut chiar toate analizele, de exemplu factor XIII sau PAI nu am facut), pana sa fac tratamentul cu clexane am pierdut si eu 2 sarcini... am vrut sa intru s-o salut pe Miki si sa-i spun sa nu-si piarda speranta, si eu mi-o pierdusem aproape dupa 7 ani de incercari... dar de DC nu te vindeci niciodata, iti spune moa care e de ceva vreme pe aici! Stiu ca suna ciudat si mai ales venind din partea uneia care si-a vazut visul cu ochii, dar mesajul eu l-as interpreta altfel, si anume ca unii obtin mai greu ceea ce-si doresc, important e sa nu se lase doborati.
inca ceva: o nastere (la o varsta a sarcinii mare, care nu se finalizeaza cu un copil sanatos) poate sa duca la o depresie postnatala care nu trebuie lasata sa se accentueze, eu am nascut 2 copii sanatosi si tot am suferit o usoara depresie...
in rest, numai bine tuturor, sa va vedeti visul implinit cat mai repede!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi