Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna fetelor nici eu nu am gasit clexane de 0.4, pana la urma am gasit la o singura farmacie de 0.2 si am luat tot ce avea si ma intep de 2 ori

va pup pe toate
sa aveti o zi minunata

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Neatza, fetelor.
Lorena, normal ca te tin minte si ma bucur ca ai putut sa iti faci , totusi analizele. Uita-te la semnatura mea si ai sa vezi ca si eu am C677T homozigot, si drept bonus si FVL heterozigot. Deci sunt cea mai tare din parcare.
Banuiesc ca ai facut si FVL-ul si FII si sunt negative.
Cu C677T homozigot vei duce sarcina la bun sfarsit, facand tratament adecvat, cu clexane/fraxiparina, din primele saptamani de sarcina. Deci, bine ca ai descoperit balaurul cu care ai de luptat. Ai sa vezi ca va fi bine.
La dna. dr. U. poti trimite mail cu analizele tale, sigur iti va da un tratament. Important este sa poti face macar 2-3 luni tratamentul, iar abia apoi sa ramai insarcinata, ca sa fie organismul mai bine pregatit. In orice caz, trebuie sa mergi la dna. dr. la Fundeni, inainte de asta, ca sa iti faca si restul analizelor ( dozare de B-uri, de folati, homocisteina, LA, proteinele C si S, AtIII). Si in functie de rezultatele lor iti stabileste cea mai buna schema de tratament.
Asadar, capul sus , acum stii ce ai de facut.

Floaredemac... no comment la faza cu marele doctor.

Chiar e criza de clexane?!! Iar? Dar la vecinii bulgari sau unguri nu se gaseste?

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am noroc ca am luat saptamana trecuta 20 de bucati.Deci sunt asigurata o perioada.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Floricicademac iti dau eu o ciocolata calda si aromanata special pt o gavidutza ca tine
Lorena ce e cu atita drama si plans, bai nu e demn de o mutanta veritabila. Dupa cum vezi sunt fete cu mai multe mutatii la semnatura, sunt si unele gravide daca citesti prima pagina....
Hai capul sus, mail la dna dr cu analizele, cere-i un sfat si totul se va rezolva. Pina una alta incepi sa iei femibion sau medyn, acid folic neaparat si cu tatzele inainte.
Simonia misterioase sunt caile Domnului. Hai capul sus ca nu e capat de tara. Ce inseamna o luna pe linga o viata intreaga linga puiul de om ce va veni
Denisa vezi ca tre sa schimbi hainele din bagaje , sa bagi paltoane si haine groase ce vine acu iarna Cum merge cu ceaiul de tei? de aia esti tu asa tacuta
Alla mai sunt bune si pauzele pt soti. Al meu mereu ma intreaba cita vreme mai ia vitaminele si bromocriptina...si eu ii zic pina facem 3 copii....nu vrei sa ii stii expresia fetei
Felixut
Ramonella bine ca ai ceva clexane pastrart.
Sara,Anna,Magdutza pt toate un mare
Sa stii ca daca ramine vreuna in pana urgenta de clexane, mai am eu acasa 4 bucati de 0.4. La nevoie imi spuneti si vi le dau cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

...am gasit la o singura farmacie de 0.2 ...si ma intep de 2 ori

Maria, si eu am gasit clexane de 0.2, insa mi-am luat seringi de insulina cu ac detasabil si am introdus substanta in acea seringa, astfel incat sa ma intep o singura data.
Scoti acul seringii de insulina, tragi de pistonul seringii de insulina pana la masura 0.5, introduci substanta din cele doua seringi de clexane si scoti aerul (eu mai las f f putin aer, caci stii ca si clexanele are o bula de aer - dupa ce pun acul seringii de insulina, bat cu degetul in seringa a.i. bula sa ajunga langa piston).

27+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

multumesc tamaryllis

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Denisa vezi ca tre sa schimbi hainele din bagaje , sa bagi paltoane si haine groase ce vine acu iarna Cum merge cu ceaiul de tei? de aia esti tu asa tacuta

Oricum plecam cu de toate dupa mine, haine groase, subtiri, in caz ca transpir sub limba.
Am control si ma freaca de galci, dar scap eu, ce bine ca mi-sa amanat Fiv-ul fiindca o "inbulinam" cu controlul.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Oricum plecam cu de toate dupa mine, haine groase, subtiri, in caz ca transpir sub limba.
Am control si ma freaca de galci, dar scap eu, ce bine ca mi-sa amanat Fiv-ul fiindca o "inbulinam" cu controlul.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Vezi cum le aranjeaza Dumnezeu pentru noi, ca sa ne fie bine, chiar si atunci cand noi credem ca e rau?

2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor sunteti asa de scumpe
va multumesc pt incurajari

sa stiti ca am fost la fundeni acum 3 luni dar nu am cunoscut-o pe d-na dr uscatescu pt ca nu aveam nici o analiza facuta si nu avea ce sa-mi zica asa ca am vb cu o d-na pe nume viorica (foarte draguta) si mi-a recoltat pt prot C,S homocisteina, anticoagulant etc
dintre toate doar homocisteina era marita (14 si valoarea normala e pana la 13), si mi-a zis sa fac si profilul de trombofilie de la synevo
l-am facut..........la fel prot C si S in limite normale, FVL si FII negative, doar mthfr cu C677T homozigot iar A1298C negativa si ea
deci acum trebuie sa-mi aduc homocisteina la valoari normale

o sa incerc sa-i trimit e-mail si apoi intr-o lun adoua sa ajung la ea

va multumesc pentru primire

va pup pe toate

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Lorena, tot asa aveam si eu homocisteina (13,9). Parerea mea e sa nu mai stai, sa incepi sa iei femibion 1 si eventual acid folic 1/zi de 5 mg. Astfel iti vei pregati organismul pt o viitoare sarcina reusita. Bineinteles, noi pe aici nu suntem medici (ei, ar mai fi exceptii ), dar asta ti-o pot spune din ce am observat si am citit aici si in alte parti. Oricum ce ti-am spus nu face rau, din contra. Cu riscul de a ma repeta, la mine s-a intamplat astfel: luam de cca 2 luni acid folic de 5 mg plus inca ceva intr-un B complex, dar homocisteina avea totusi valoarea aia crescuta. Dupa o luna de femibion 1 mi-a scazut chiar sub valoarea minima. E drept, analiza a fost facuta a doua oara la Synevo, nu la Fundeni, dar nu cred sa fie diferente atat de mari.

13+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput