Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, la Wunschbaby doza standard este de 7.5 mg/zi. Insa mie proful mi-a zis ca eu nu am nevoie decat de 5 mg/zi. Deci am luat 5 mg pana in sapt 8, cand am redus la 2.5 si 1.25 mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Miki, ti-am trimis PM. Multumesc de urari! Sa dea Dumnezeu, caci asta e tot ce imi doresc!

28+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_T spune:

Buna fetelor
Va citesc de mult timp dar acum, dupa ce am toate rezultatele am putut sa ma incadrez in acest topic.

Daca mai este cineva activ pe forum cu mutatiile mele, va rog mult sa dati un semn.
ROcris75, avem aceleasi mutatii.Din cate vad sunt identica (pana si varsta:) ) cu Rocris75.

E prima data cand ma inscriu pe un forum si nu stiu inca cum sa iau altfel legatura cu voi.

Pana atunci va rog pe toate sa ma ajutati.
Sunt in ziua a 4 a de ovulatie. Sanse 80% sa fi ramas deja insarcinata.
Am 3 sarcini pierdute deja pana in sapt 6.
Am 3 variante de tratament:
1.medicul ginecolog Albu D,- recomanda doar acid folic 5mg + femibion 1 si imediat ce se confirma sarcina clexane.
2.Dr Uscatescu- Acid folic 5mg+femibion 1+ vitE+vitC+magne B6+Aspenter 1/2 zile.Initial mi-a spus si de clexane 0,2 dar am rugat-o sa mai amanam pt ca imi era teama !!! asa ca am ramas doar p aspenter 1 la 2 zile fara clexane
3.Dr Avram - acid folic5mg+femibion1+aspenter 1/zi.
4.dr Tutunaru - acid folic 5mg+magne B6+aspenter 1/zi

Iata-ma in situatia in care nu stiu ce sa aleg.
Analizele facute pana sa raman insarcinata imi aratau doar hemocisteina 12,56 , la limita superioara a normalului.

Dilema este daca sa iau aspenter 1 pe zi sau 1 la doua zile.
Cum credeti ca e mai bine???
Va rog mult sa ma ajutati."copilul cu multe moase....":))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Sara-HS iei 1gr vit C non-stop? Cum stai cu imunitatea? Mi se pare mult 10mg de acid folic si femibion, stiu ca 5mg de acid folic si un femibion e OK deoarece ac are metafolin.
Maria multumesc

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Da, vit. C iau 1g. in fiecare zi, asa mi s-a prescris.
Acifol luam doar 1/zi, dar dupa un control la o noua dr. ginecolog, dansa mi-a marit doza la 2/zi. I-am spus dnei. dr. U, la Fundeni, si mi-a spus ca 1/zi e deajuns, pt. ca iau si femibion, dar am decis sa raman la sfatul ginecologului, care mi-a spus ca nu e niciodata prea mult acid folic, iar ea mi-a marit doza din cauza unei leziuni pe colul uterin ( stii ca acidul folic ne protejeaza impotriva infectiilor cu HPV).
Crezi ca e prea multa vit. C? Cam toate fetele luam asa, parca.... (?).

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor salutare, nu am citit deloc ce ati scris ca sunt la spital si deabia am prins un laptop si ala fara mouse si ma descurc greu.Sper din suflet ca sunteti bine toate.Vreau sa va spun ca daca va simtiti obosite, aveti mici dureri de burta sau mai ales scurgeri si secretii ciudate sa mergeti de urgenta la medic si mai ales lasati serviciile alea stresante ca nu ne ridica nimeni statuie si bebeii sunt prioritatea noastra.Sunt in spital de miercurea trecuta.Am plecat la munca si pe drum m-am trezit umeda, cand am ajuns la baie am constatat ca am sangerat si cu toate ca fac clexane de 0,2 se pare ca nu a fost suficient ca s-a format iar un hematom.Eram convinsa ca l-am pierdut pe bebe dar a vrut Dumnezeu sa nu fie asa si chiar si doctorii au zis ca e un miracol.Si asta nu e suficient la eco de vineri am inteles de ce aveam presiune pe uter si senzatia ca imi scapa toate maruntaiele de la buric in jos, pentru ca de fapt s-au desprins membranele peretelui inferior al placentei si bebe se pregatea sa iasa, era deja cu capul in jos.Sunt tintuita la pat de 6 zile, am voie sa merg doar la baie si inapoi si trebuie sa stau numai la orizontala cu o patura sub fund.Am bratele praf de la branule, fac antibiotic Novosef preventiv pe vena si am facut eforturi disperate sa-mi procur cateva fiole de Proluton din Italia sau Germania ca sa se lipeasca membranele inapoi.Sunt foarte bucuroasa ca nu mai sangerez si din ce vad in spital ma incurajez ca trebuie sa reusesc sa duc bebe macar pana la 28 saptamani.Or sa-mi mareasca si doza de clexane si mi-au recoltat si 8 eprubete de sange pt analize de trombofilie la Instit Matei Basarab ca cica au o sectie noua si ff dotata si celor carora nu le-a iesit nimic la Fundeni aici sunt precise.M-au avertizat doctorii ca e posibil sa stau numai la pat de acum inainte si trebuie sa fac asta, mai ales ca doua saloane mai incolo e o doamna care e internata din 23 iunie si are gemeni, deci se poate.Va rog sa ma scuzati ca am sris deavalma dar stau rau in pat si sunt vraiste de creier si cu moralul la pamant.Ieri am facut 18 sapt si in procent de 70% bebe e baietel.Va urez tot binele din lume, aveti mare grija de voi si de bebei si poate maine mai fac rost de laptop sa va scriu.Salutari Ruxandra, Alla, Felix, Floricica......ma scuzati daca nu am putut sa va enumar pe toate.

Mergi la inceput

"MRN", imi pare rau ca esti in spital, dar Slava Domnului ca esti salvata, chiar si asa. Pentru noi conteaza sa putem duce sarcina la termen, fie el si de 28 saptamani, nu mai conteaza unde si cum, nu?
Iti doresc multa putere in continuare si fie ca baietelul tau in procent de 70% sa vina pe lume sanatos.

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Draga Emma, parerea mea este sa mergi pe varianta dnei Uscatescu, doar sa iei aspenter 1/zi, daca tot nu vrei sa iei clexane acum. Vad ca si dna. Avram ti-a prescris aspenter 1/zi, deci eu pe varianta asta as merge.
Vitaminele prescrise de dna. U. n-au ce rau sa faca, mai toate mutantele le luam de zor.

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_T spune:

Multumesc frumos sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mrnscmnc sa dea DD sa fie bine pana la capat

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput