Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -
Raspunsuri - Pagina 13

miki-miki spune:
Sara-HS iei 1gr vit C non-stop? Cum stai cu imunitatea? Mi se pare mult 10mg de acid folic si femibion, stiu ca 5mg de acid folic si un femibion e OK deoarece ac are metafolin.
Maria multumesc
Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

stefy13 spune:
Buna fetelor!
Bine ai revenit miki-mki ,imi lipseau postarile tale atat de bine documentate, la un moment dat chiar te-am caut pe un alt site unde am inteles ca esti activa.
Desi eu nu scriu decat foarte rar, va citesc zilnic.
Revin si eu cu o problema care e un pic off topic. Din luna mai cand am facut FET am hotarat ca e cazul sa mai fac o pauza cu medicamentele. Drept urmare am cateva luni bune fara femibion, taxofit- folsaure metafolin,aspirina, ceaiuri si luna asta am avut o menstruatie foarte ciudata... ciudata in sensul ca am avut dureri groaznice de burta de nu puteam merge pe strada si eram alba ca varul la fata cu 2 zile inainte iar cand in sfarsit a inceput sa se elimine au fost doar cateva picaturi 2 zile. Nu poate fi vorba de sarcina ca deja am facut test ca sa nu mai spun de spermograma sotului doar 2% forme normale.Si inca o chestie destul de ciudata am dureri crunte de ovare si la ovulatie, dureri pe care nu le aveam inainte de a incepe aceste tratamente de stimulare. Fetelor,ati avut si voi asemenea probleme ?
Dupa aceasta lunga pauza m-am hotarat sa mai incerc odata.Urmeaza sa fac din nou dozarile hormonale din z2 si analizele pt trombofilie sa vedem cum mai stam.
Un alt fapt care ma intriga este durerea groaznica de picioare pe care o am, ca sa nu mai spun de cat de umflate imi sunt picioarle indiferent daca merg sau nu mult in ziua respectiva.Deja mi-am facut o programare la un medic flebolog si o sa vedem ce o sa spuna si el.
Ma bucur nespus de mult cand vad atat de multe fete cu probleme de trombofilie insacinate, carora le doresc sarcina usoara pana la 40 saptamani si un copil/copii sanatosi care sa le umple casa de bucurie si fericire.
Va pup cu drag pe toate.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit
FET mai 2010 nereusit

miki-miki spune:
Maria intrebarea era cum ia clexane de la farmacie, compensat sau necompensat.
Pt fetele care pot lua clexane compensat 100% am o rugaminte, dc nu gasiti de 0.4 si gasiti de 0.6 as vrea sa fac schimb cu voi. Am acasa 28 fiole de 0.4 si alte 4 buc de 0.2 pe care vreau sa le schimb cu 30 de 0.6
Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

miki-miki spune:
Stefy nu stiu ce sa zic, cred ca tb sa ceri un RMN la picioare sa vezi cum stai cu venele. CM putin cantitativ am si eu si cred ca e legat de trombofilie, il am asa de vreo 10 ani dar de 2 ani e si mai putin. Ar tb sa faci niste anal de secretie si din col sa vezi dc ai vre-o infectie care da durerea la ovare, o anexita netratata. Pt CM poti lua naturist extract gemoderivat de zmeur si coacaz cate 30 pic (coacaz dimi, zmeur seara) si supozitoare carpicon S 2/zi din zi 9 pana in zi 19. Tratam e bine sa fie facut 3 luni consecutive. Pt picioare capsule de samburi de struguri, ghimbir, extract de usturoi, omega3 si nu renunta la taxofit folsaure metafolin.
Miki

Ralu_mv spune:
Miki-Miki, de cand ma stiu am simtit ca sunt destul de "unica", si mandra de asta, dar ca sunt in grupuletul asta de 3 mutante homozigote C677t, asa mic cum e el :), nu ma mai bucura unicitatea :) dar eu sunt optimista (acum, de cateva luni... :) ca pana acum...)
Ai scris tu despre vitC 1g, ca mareste NK - sist. imunitar in general, tare as fi vrut si eu sa stiu asta acum un an cand mi-a dat si mie dr. tratam asta... e adevarat ca atunci cand am ramas insarcinata prima data am tot fost racita, si era o stare naturala pt mine in timpul iernii si la contact cu oameni raciti, dar apoi in anul urmator nu am mai luat nicio raceala, fie ea si mica, am aproape 2 ani de cand nu am mai racit deloc ...nici vreo sarcina nu am obt., si nu ma bucur deloc in contextul existentei anticorpilor antispermatici .,..
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

tamaryllis spune:
Mikisor, te pup si sa nu mai pleci!!!
Iaca si semnatura mea cea lunga! 28+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

adrianaady spune:
Miki sa nu mai pleci...da? Si eu am cm scurt ljer , 3 zile maxim de maxim, probabil o trombofilie asociata f frumos cu o rezerva ovariana nu f stralucita ( observati tonul optimist - nu i-am zis varza
).
Tamity cita semnatura zana!!!! Ne era dor sa mai acoperi jumatate de pagina.
Rallu fata unica
tare mi-as dori sa fim asemanatoare intr-o singura privita : aia ca vom reusi si vom fi mamici. Asa sa ne ajute Dzeu

tamaryllis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Tamity cita semnatura zana!!!! Ne era dor sa mai acoperi jumatate de pagina. ![]() |

incepand cu anul 2010 voi fi

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

miki-miki spune:
Tamy vad ca tot semnatura aia lunga o ai Wau si ce carucior mare ai, nastere la termen si printesa sanatoasa. Zi-mi si mie ce tratam ai avut la FIV (trombo+imuno+sustinere)
Ralu eu pana zilele trecute cand mi-am gasit sora geamana credeam ca sunt unica si mi-am descoperit ac mutatii pe la inceputul lui 2008. Deci aproape 2 ani unicat
Si mie imi plac violetele
Fetelor nu promit ca nu mai plec, nu stiu care va fi starea mea dupa ac ultim FIV iar in timpul FIV-lui nu vreau sa stau la calculator.
Mi-am lungit si eu semnatura
Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6
Miki

miki-miki spune:
Off topic
Ralu eu sunt racita cobza acum dar nu vreau sa iau nimic care sa-mi creasca NK, prefer sa trag de nas. Anticorpii antispermatici nu cred sa aiba vreo legatura cu vit C, alora le vii de cap f usor cu prednison/medrol.
Ariadna imi adusai aminte ca ieri ai scris de prednison sa nu luam mai mult de 5mg, eu vreau sa iau 10mg , 5mg mi se pare f putin si am vazut ca in Austria si la Biogenesis le da din start felelor 10mg pana in sapt 9 chiar dc nu au analize care sa arate ca au pb cu NK. Eu am avut NK peste lim superioara apoi i-am scazut cu ceai verde, doxi, valtrex la 24% exact la lim superioara.
Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6
Miki