Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
seara buna fete
Simona, cred ca ai arsuri la stomac, e normal in sarcina, e intr-adevar ca o durere pe care n-ai cum s-o alini. Incearca cu un pahar cu lapte cald...
Viss, am senzatia ca poti plati si retroactiv sumele respective (pt o luna si 7 zile)...sa intrebi si de varianta asta dc mergi sa te interesezi maine... Cit priveste salariile medicilor, eu care-l am pe cumnatul meu medic BMF...iti dau dreptate ce sa zic... Sa operezi pe 15-18 mil, sa vii sa pansezi peste program, sa stai stresat tot timpul, mie mi se pare de neacceptat. Cred ca medicina cine o face o face din pasiune,altfel ...nu se justifica atita munca...
Fetele care s-au programat la eco morfologica, unde mergeti si cam cit va costa?? As vrea sa merg undeva mai ieftin...desi nu cred ca gasesc mai jos de 4300 cit ar tb sa platesc unde m-am programat...
Ce fac fetele la intilnire???Ce-as fi vrut si io..dar asta e, sunt obisnuita sa renunt la dorintele mele pt puii astia mici care ma asteapta cu sufletul la gura. SUnt o closca indiscutabil....
Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina06st spune:
Mai strumphy, stii ca nu zici rau deloc? Ce mare lucru sa m-apuc eu sa fac niste sarmale, decat sa tot stau cu gandul la ele? Mai ales ca s-a terminat cu nuntile si botezurile pe anul asta.
E o idee buna. Plus ca am si o piata f aproape de mine si am vazut ca au oamenii varza murata la butoaie. Cred ca procesez maine sau poimaine, sa am un week-end regesc
Cat despre piftii La astea poate ma bag sapt viitoare cand vine si sotu', ca e si el mort dupa ele. Fac unele de curcan.
12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
persi spune:
salutari burtici!!
viss,nu stiu concret situatia ta dar,iti pot spune ca ai dreptul la o fractiune de luna.
mie mi-a incetat contractul de munca pe 31 august si mi-am bagat cartea de munca la firma unui prieten abia pe 8 oct dar cu angajare de pe 20 sept(o sa ia el o amenda de vreo 15 mil pt intarziere).
eu zic totusi sa incerci...
multa bafta!
mandreeac spune:
Ce faceti burticilor????????
Am fost la intalnire cu Ally si Antguess, care sunt 2 fete minunate, cu care m-am simtit minunat. Am ras , am povestit, a fost super. Eu am stat vreo 2 ore si ceva si ele au mai ramas.
Ally a facut poze, o sa mi le trimita si mie deseara, motiv pentru care o rog pe Anaxena sa imi trimita si mie parola de la picassa.
Salo sama da o zi ne desparte. Felicitari pentru ca ai reusit sa ajungi la jumatatea drumului.
Strumphy sanatoasa sa fii, asta e cel mai important. De salata orientala imi este pofta si mie.
tuturor
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+
anaxena spune:
am trimis PM cu noua parola ,cine nu o are si se shtie cu poze sa tzipe,probabil user-ul de pe DC nu corespunde cu ce e scris pe picasa
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
viss spune:
multumesc persi. cu amenda nu se pune in discutie, dupa ce ca oamenii ma ajuta, sa mai plateasca dupa mineintrebarea e ca, nu mai astept pana peste o sapt, dupa examen, maine ma duc sa intreb. dar unde? la oficiul ptr indemnizatie copil- unde o fi? la casa de sanatate? sau intr-un loc special de taiat venele?
16 SA+
spiridusha spune:
Hello hello burtici si mamici,
La apelul facut in ultima saptamana am ridicat si eu doua degete si am pus niste poze azi, sa ma vedeti, ca eu tot v-am vazut!
Bebe al meu creste, burtica la fel, se vede si din poza de pe picasa ca o sa fiu un balon mai la finalul sarcinii. Oricum imi place noua stare. Nu se compara cu nimic, bebe Cristian mai face show in burtica... Mami cumpara haine intr-o veselie...suntem in regula.
Pe 26 o sa merg la eco la o tipa priceputa in eco, aici la noi in Cta, si pe 11 noiembrie la morfo la medicul nostru. Pana atunci, frenzy mode cu cununia civila :) care o sa fie pe 12 noiembrie.Am gasit finally ceva sa ma incapa:)) Asta era important.:P
Contractii avem, dureri de ligament rotund bifam, burtica o simtim mai grea si ne jeneaza in anumite pozitii...ce mai, gravida de-a dreptul.
Pupam toate fetele, si puiutii mari si puiutii mici. :)
18+
Bebe Cristian e pe drum cu barza!!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss multumesc persi. cu amenda nu se pune in discutie, dupa ce ca oamenii ma ajuta, sa mai plateasca dupa mineintrebarea e ca, nu mai astept pana peste o sapt, dupa examen, maine ma duc sa intreb. dar unde? la oficiul ptr indemnizatie copil- unde o fi? la casa de sanatate? sau intr-un loc special de taiat venele? 16 SA+ |
viss, ce-i care calculeaza si unde se trimit dosarele sunt DGASPC sau Agentia pentru Prestatii Sociale a Mun Bucuresti- Str Hambarului, nr. 6, sector 2. program de lucru cu publicul : luni, miercuri, joi -9-15, marti 12-15, vineri 9-12. Tel 0212509020 0212509021/22, 0212505242,0212505244. poti incerca si un telefon, poate te lamureste telefonic. eu le-am scirs pe mail cand am avut o nelamurire si mi-au raspuns tot pe mail.bafta maine
mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui simonacip seara buna fete Fetele care s-au programat la eco morfologica, unde mergeti si cam cit va costa?? As vrea sa merg undeva mai ieftin...desi nu cred ca gasesc mai jos de 4300 cit ar tb sa platesc unde m-am programat... Ce fac fetele la intilnire???Ce-as fi vrut si io..dar asta e, sunt obisnuita sa renunt la dorintele mele pt puii astia mici care ma asteapta cu sufletul la gura. SUnt o closca indiscutabil.... Simona, mami de baieti David si Matei si 19+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, eu fac eco la dr Iosup la cabinetul Fortis, eco morfo la primul trimestru a fost 250, acum ma astept la 400, nu stiu exact dar asa am auzit
mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu
stefyapost spune:
citat din mesajul lui anaxena am trimis PM cu noua parola ,cine nu o are si se shtie cu poze sa tzipe,probabil user-ul de pe DC nu corespunde cu ce e scris pe picasa Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
multam!!....
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+