Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
viss spune:
bb_ yasmi: multumesc ptr adresa. acum am reusit sa ma inscriu, am si trimis intrebarea- intrebarilesi astept sa vad cine/ cum imi raspunde.nu pot invata ca sunt superstresata, mi se pare mortala ideea eu sa nu iau nici un ban in CIC, sotul sa ramana somer de Craciun - apoi sa ne pregatim de venirea gemenilor cu zambetul pe buze.
Pai ar treb sa umblu cu o pancarta pe mine la spital, cu: ajutati copii strazii- si spaga aferenta, ptr fiecare lucru pe care-l fac dc viata e grea, treb sa ne descurcam cum putem, nu? si cica sa te mai duci cu zambetul pe buze la pacientinu conteaza ca esti nemancat- de unde sa mai faci economii- hainele noi, sua concediile sunt excluse,sau nedormit de atatea ganduri referitor la ziua de maine, tu treb sa zambesti.dc aud pe cineva zicand asta zilele astea, il strang de gat
16 SA+
bb_yasmi spune:
salo, deci la 19 sapt si 2 zile avea 260 gr, nu?? atunci nu stiu de ce mi-a spus mie ca e micut la 20 sapt fix ca avea 293 gr.
aaa si cu alimentatia....mie nu mi se pare ca mananci nici ru diferit fata de mine...
mamica fericita de printesa si baietzoi 20+
bb_yasmi spune:
viss, imi pare tare rau ca trebuie sa te streszi cu toate nimicurile astea....sper sa se rezolve. nici la mine situatia nu e tocmai roz, dar eu sper sa nu apara pb. in cel mai rau caz, sfatul meu este sa iti bagi cartea de munca la un prieten cu firma , daca ai, e valabil si cu 1ora/zi.
bulina_mica spune:
ceau burtici!
un pupic mare pentru toate
noi n-am mai intrat de mult, dar suntem bine, sanatosi, miscam de zor si mergem vineri sa ne intalnim cu nenea doctorul...
am fost plecata la un congres la Iasi si de aia n-am mai intrat
Timisorencele, v-ati intalnit, ca daca nu, de-abia astept!
merg acu sa citesc din urma
Gravidutza fericita 18+ cu
salo_sama spune:
da , eram la 19 si 3 zile, ca la mine miercurea se schimba perioada,de aia zic ca nu cred ca e motiv de ingrijorare, am citit undeva ca la 19 sapt are 250 gr.deci totul e ok zic eu, cred ca chiar aici pe odiseea pe saptamani zice asta
cat despre mancare eu asa eram si inainte..ca nu pot manca mult ca am probleme cu fierea si mi se face rau, daca ma culc cu stomacul plin sa te ti ce rau imi e.... si fata de cum eram inainte mai mananc fructele astea si seara la 9 ceea ce nu era cazul pana acum....
si tot stau si ma intreb oare de ce m-am ingrasat eu vreo 8 kg inainte sa raman gravida...bine asta in 5 ani.. o fi ca imbatraneam hihihihi oricum dupa ce nasc tre sa ajung inapoi la 58 cat aveam io..ca nu se mai poate nu stiu cum dar oi vedea io
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 19 +
bb_yasmi spune:
bulina sa mai apara si ama si programam intalnirea! ma bucur ca ai dat un semn....tot intrebam de tine si ama!! stii ceva de ea??
stefyapost spune:
printesa mea la 18 sapt si 4 zile avea 225 de g...dar cica ia saptamanal destul..si este destul de mare diferenta de la o sapt la alta... eu pe net ne pre gasesc o informatie sigura in legatura cu greutatea si lungimea..citesc pe 1000 de site-uri si gasesc 1001 de raspunsuri diferite asa ca mai bine ma incred in ce spune dr...si dr-ul a zis ca printesica mea este ff bine...si inca ceva...nici un bebe nu se dezvolta la fel ca altul...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+
viss spune:
bb- yasmi: am aflat ca dejeaba imi bag cartea de munca acum, ca dc am o luna intrerupere- deja am 1 luna si 7 zile, nu-mi da nimeni indemnizatie. trebuie s afie 12 luni fara intrerupere
16 SA+
strumphitza spune:
iau o pauza sa imi trag sufletul, greu la deal cu boii mici ... iaca ce te treaba am facut eu si am obosit numai am taiat si calit ceapa si oparit varza si atata pana acum si deja sunt tired
Salo_sama multumim si sper ca fiica-ta nu o sa plece cu trenu` , doar cu avionul glumesc dar situatia in care e Romania e acum nu e de facut glume, e de plans
magnolia, nu am cumparat varza murata, varza verde de vara , ca tot spun ca o oparesc , dar este si murata , la magazinele turcesti, grecesti, bulgaesti... am pe strada principala o gramada, am stiut unde sa ne cumperam casa, sa pot sa am eu legume si fructe si tot ce vreau din south east
ma duc sa termin compozitia de sarmale si sa curat si cativa ardei ca vreau si ardei umpluti nu numai sarmalute, ahhh o sa fac si cateva sarmalute in foi de spanac, am gasit de cumparat, romanesc de la Olimpia...e prima data cand fac cu spanac de cand sunt aici, sper sa iasa bune si da yasmi, o sa bag si eu o mamaliga si cu smantana la sarmale in seara asta ca parca nu am mancat destul azi, creste puiul mamii creste( adica fundu` lu ` mami asta care nu se mai poate opri din mancat
BB on board!!! 16+