Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina.n tu ce mai faci????

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumphitza...multumesc pt gandurile bune ..referitor la raceala.Si eu sper sa ma fac bine caci altfel stau aici pe capul vostru cum am stat astazi..przenta si activa non-stop pe forum.
Pana vineri sunt in concediu medical..deci ma veti gasi pe aici...

In legatura cu parola..probabil vom primi un PM cu datele...

Si eu astept sa vina fetele de la intalneala..ce frumos ca se pot intalni si cunoaste personal..este un lucru foart ok!

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Eu nu stiu ce am dar mananc intr-una de vreo 2 zile oi fi la vreun puseu de crestere ?? sau poate pentru ca a inceput bubulina mea sa dea din picioare si sa se miste ?

Am mancat de dimineata o gramada , un mar, 2 struguri, un iaurt mic activia, o mozarella cu 4 felii toast si rosii marinate si cireasa de pe tort, mi-am facut o salata orientala din 3 cartofi si 2 oua si masline cu ceapa si am mancat-o si pe aia toata , am o burta zici ca acusi acusi imi crapa Nu stiu ce m-o fi apucat dar prea mult am mancat Si am mai si scos carnuri de la congelator sa fac sarmale si piftelute, poftele sotului ca emort dupa sarmale si piftele... tre sa ma duc acusi sa oparesc varza si sa tai ceapa sa fac sarmalele si sa invart la piftelute si mi-e un somnnnnnnn de nu vad bine

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

vroiam sa va spun ca asa m-am obisnuit cu culoarea parului si ca acum e mai frumoasa......ca am de gand sa ma fac din nou tot acasa,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi multumesc cat despre parola anaxena a spus dimineata ca o schimba si ca o sa ne trimita PM dar las ca mai e timp, nu-i graba.
Data viitoare nu stii daca iti iese la fel culoarea daca te faci acasa, nu stii ca unele lucruri iti ies super ok atunci cand nu vrei si atunci cand vrei nu iti iese nici pe naiba? Am experimentat-o eu de foarte multe ori pe pielea mea si nu numai de par si culoare vorbesc acum, asa in general.

Eu am de facut mancare si stau calare pe laptop de dimineata ... mi-e un somn de numa, dar nu ma duc sa dorm ca la noapte nu mai dorm daca dorm acum ... oricum , am pus apa la fiert sa oparesc varza, ma duc sa curat si sa tai ceapa , apoi sa fac compozitia si apoi aia de piftele...pfff cate treaba, cine naiba m-o fi pus ?

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

viss ai primit Pm-ul meu??

stefy, imi pare rau ca te doare burtik. stai intinsa, linistita!

si pe mine ma cam doare burtica....am cam umblat azi... dar eu tre sa ma si joc cu fii'mea.....

eu as sta,dar sunt la 'scarbici'....eu am o scuza,dar tu,care umbli hai-hui toata ziua....ce scuza ai??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

strumf vreau si eu sa imi faca cineva sarmale............ poate o rog pe prietena mea sa imi faca in wk....face asa sarmale bune.....dinalea ca la nunta....

apropo de nunta.....astept cu nerabdare nunta care e peste vreo 3 sapt si ceva numai gandinindu ma la meniu....sarmale cu varza murata cu mamaliguta.... fripturica...tort....cred ca voi "rade" tot din farfurie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Strumphitza de unde faci rost de varza murata in Anglia? Ca eu ma chinul si nu gasesc. Am incercat sa murez cateva verze acasa dar nu mi-a iesit. Poate ca in Londra exista magazine speciale de unde iti poti lua.

Asteptand o minune 16+ weeks

Mergi la inceput

doamne daca va spun de ce imi mai e pofta mie..... de andwich-urile acelea de la chefuri din tinerete.... cu margarina, salam de vara, telemea rasa si castraveti murati sau ardei gras....sau unele aveau si ou fiert...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hello fetele,
in sfarsit am apucat sa citesc tot ce ati scris zilele astea cat am lipsit eu, sper sa tin minte tot ce am vrut sa zic fiecaruia.
am scapat si eu de musafiri si inecrc sa ma pun pe roate

mai feteleor dati-mi o idee ce sa fac de 5 zile ma doare stomacul in fiecare dupa- amiaza de nu stiu ce sa mai fac si nu pot pricepe de ce...mananc regulat, nu exagerez cu nimic, nu mi s-a schimbat stilul ce-l aveam si inainte si nu pricep...oare creste mamaruta mea si apasa pe stomac? habar nu am dar nu mai pot...nici nu stiu ce ceai sa beau as face unul de sunatoare dar oare este bune!? ce ziceti?

yasmima intrebai intr-un capitol trecut cate saptamani am...maine o sa am 20 saptamani si da mamaruta mea sambata avea 260 gr..deci nu stiu de ce ti-a spus tie ,ca nu e grasun destul, eu zic sa nu-ti faci griji, eu joi mai merg la un medic la control si atunci o sa-mi zica si el cate grame are dupa 5 zile deci 20 de sapt si 1 zi, si-ti zic joi cat a crescut al meu in zilele astea 5, dar eu zic sa stai calma ca fiecare are ritmul lui de dezvolatre...acum cu alimentatia vezi tu cum faci. si eu am luat doar 4 kg pana acum dar mananc absolut normal..dimineata cacao cu lapte si paine cu unt la amiaza ciorba sau supa, seara la 5 jumate 6 inca ceva consistent si seara la 9 o cana de lapte sau iaurt sau ceva usor si bag si cate un mar strugure, ce fructe am, intre mese

strumphy felicitari pentru mamaruta ta si ptr primele miscari super tare senzatia..si a mea misca des in fiecare zi, am zis ca deja-i invat programul de somn si trezire

mandreeac noi suntem exact in aceeasi perioada eu fac maine 20 sapt tu joi, daca am retinut bine..ce tare si simo parca e la fel

miki, roxy, madutza_bra va pup

nu mai stiu cine intreba de contractii, parca yasmi...eu nu am inca asa ceva sper nici sa nu am dar ma omoara durerea asta de stomac nu stiu ce sa ma mai fac cu ea

viss si alina imi pare asa de rau ca treceti prin nelegiuirile astea ...pff parca mi-i si frica sa intru in subiectul asta ca si la mine situatia e f grea si simt ca o iau razna in tara asta de kkt...am ajuns de rasu lumii si-si bat joc de noi de nu se poate, sclavi e putin spus ce am ajuns si uite asa se va inrai lumea si vom ajunge o tara de salbatici....nu ma mai gandesc ca tot asa stresul meu zilnic asta e...cred ca fiie-mea o sa plece din tara asta cu primul tren cand va creste la cata ura am eu acum

va pup pe celelalte fete si sper sa intru zilnic de acu

simo..ce faci? cum esti?

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 19 +

Mergi la inceput