Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona dar cum de ai avut azi timp sa stai mai mult cu noi?

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Sunt la serviciu...si n-am de lucru deloc.
Burtica e minunata, nu-mi vine sa cred ce bine arata din fata!

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi daa, sa stii ca a crescut si eu am observat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy ce frumoasa e burticaaaaaaaa! Super, imi place tare mult!

Da, cele 3 mandre trebuie sa vina cu vesti de la dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am vazut poze cu burtosul lui Roxy Sa nu mai ziceti numai de mine ca am burta mare. ia uite ce mandrete are si roxy acolo .
roxy, bebe o sa fie mic, dar o sa ti se para asa mareee. La mine asa a fost Toata lumea il vedea mic, dar eu il vedeam mare si ma intrebam unde a incaput la mine in burta .

Yasmi, si la mine e ultima sarcina, dar asa cu zice si Simo, abia astept sa o tin in brate . la prima sarcina am fost mult mai rabdatoare, acum parca sta timpul in loc. Noroc ca sunt sarbatorile la mijloc si ma gandesc la altceva, ca altfel ar trece f greu astea 4 luni.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 21+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

simona, mandreeac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada la mine a fost invers..la prima am fost nerabdatoare, de abia asteptam sa nasc,....parca nu am profitat de fiecare moment, miscare...etc....acum in schimb as opri timpul in loc, sa am tot burtica asta mica, tot emotiile de la eco, emotiile primelor miscari/lovituri, etc....
oricum sunt sigura ca de prin luna a 8-a sigur de abia voi astepta sa scap de burtos.....momentan nici nu simt de multe ori ca il am...

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu tre sa ma urnesc sa merg sa ii cumpar la fii'mea cartea din Adevarul, Finding Nemo...ca i am promis...dar am o lene....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fete dragi,

am fost si eu azi sa-mi iau analizele, sper sa iasa bune (urocultura si Toxi+CMV, si o HLG...).
De ieri am decis ca e cazul sa-mi iau si tensiunea din cand in cand (cizmarul fara cizme, nici nu mi-o luasem de cand sunt gravi) - si sistolica e 10-11, deci perfect ok.

Am profitat apoi azi de ziua libera si am mai rezolvat diverse, cel mai importanta este sa terminam cu mobilarea casutei noi in care ne mutam, sunt asa de bucuroasa sa caut si sa aleg! Azi trebuie sa ne decidem la coloritul din bucatarie, ieri am desenat scheme de bucatarie si dressing etc, fiindca m-am lamurit eu ca nicio firma nu poate desena si imparti mai bine ca tine, care iti stii nevoile.

Voi fetelor care aveti deja copii , cam cat spatiu le alocati intr-un dulap/dressing in primii ani de viata? Au comoda lor in camera lor, sau un dulapior special?

In rest, am mai atacat niste muraturi (asta vad ca e pofta constanta a ultimelor saptamani ) si ma duc sa ma odihnesc un pic.

Va pupacesc

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 14+

Mergi la inceput

madutza si eu sunt tare nerabdatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada la mine a fost invers..la prima am fost nerabdatoare, de abia asteptam sa nasc,....parca nu am profitat de fiecare moment, miscare...etc....acum in schimb as opri timpul in loc, sa am tot burtica asta mica, tot emotiile de la eco, emotiile primelor miscari/lovituri, etc....
oricum sunt sigura ca de prin luna a 8-a sigur de abia voi astepta sa scap de burtos.....momentan nici nu simt de multe ori ca il am...

sti ce patesc eu cand uit cat de mare am burta? incerc sa ma strecor pe undeva si ma intorc intr-o parte , dar asa sunt mai mare decat din fata

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 21+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput