Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu tre sa ma urnesc sa merg sa ii cumpar la fii'mea cartea din Adevarul, Finding Nemo...ca i am promis...dar am o lene.... mamica fericita de printesa si baietzoi 20+ |
am luat-o si eu ieri...am sarit insa peste comorile pamintului pt ca nu-mi place pirita aia...astept pietre mai colorate
Simona, mami de baieti
David si Matei si
19+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
sti ce patesc eu cand uit cat de mare am burta? incerc sa ma strecor pe undeva si ma intorc intr-o parte , dar asa sunt mai mare decat din fata ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 21+ cu![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
20+
mandreeac spune:
Si eu sunt tare nerabdatoare sa imi tin pruncul in brate si ii tot spun ca mami il asteapta, dar sa stea in burtica macar pana implinim 38 de saptamani.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+
simonacip spune:
Pisucmic, bafta la analize!!!
O comoda ti-e suficienta la inceput. eu acum folosesc 4 sertare lungi din comoda pt copii, dar si un raft intreg din dulap(fara hainele de iarna care-s separat). Eu am 2, si haine cam multe!!!
Abia astept sa ne terminam si noi casa odata. Am 4 dressinguri!!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
si eu mi-am luat ieri tensiunea ca am fost la ai mei si ei au tensiometru. si aveam 11/7 si a doua oara 10/6. asta dupa jumatate de ora. este posibil sa fie asa? sau face figuri tensiometrul?
pisucmic profita de orice pofta ca este mult mai bine asa sa poti manca orice si sa ai pofte. mie asa-mi place. as manca din toate![]()
fetelor si eu ies la o plimbarica. afara este asa soare si frumos.dimineata era o ceata, in fiecare dimineata a fost ceata ultimele zile, si ziua frumos si caldut.
S-a intamplat minunea mult asteptata
20+
bb_yasmi spune:
pisuc mic in primul an a fost de ajuns o comoda si un raft, apoi am mobilat camera ca pt o domnisorica si are dulapul ei.
si
baietzoi
20+
bb_yasmi spune:
eu imi savurez supica....doamne da' ce buna imi iese....![]()

![]()
apoi ma imbrac si ies si eu. la noi e frumos afara si cald, vreo 18 gr.
si
baietzoi
20+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu tre sa ma urnesc sa merg sa ii cumpar la fii'mea cartea din Adevarul, Finding Nemo...ca i am promis...dar am o lene.... mamica fericita de printesa si baietzoi 20+ |
si eu, ieri a aparut
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
21+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lalely07 spune:
Si eu vreau afara..este soare ..cred ca este o placere sa te plimbi...
Dar stau cuminte ca altfel nu mai scap de gripa asta...
Ieri am iesit un pic pe balcon..si iarasi m-a luat nasul si ochii..
Propolets ziceati..Ok!iNcerc sa-i zic sotului sa-mi i-a si mie...
Mierea cu lamaie nu o mai suport..o vomit imediat
12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

, dar asa sunt mai mare decat din fata