Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi si eu inainte sa merg la nunta numai cu gandul la meniu eram.
cine zicea de sarmale ca acum se dau numai 3 la nunta? asa este, si eu tot numai 3 am avut in farfurie. si inainte erau 4.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac asa de bine iti sta asa mai rotunda la fata. mult mai bine

Asa zice si mama,dar mie nu mi se pare. Esti o draguta!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah lasati ca o sa ne "complimentam: la final la cat de rotunde vom fi la fata

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

aseara am stat sa citesc pe net te miri ce info despre sapt de sarcina si m-a prins 1 noaptea pe net. Asa ca azi abia m-am dat jos din pat la 10 si ceva .

Cafea eu nu mai beau de cand sunt gravi, ca nu mai imi place. Inainte beam f multa...nu mai tineam cont de numarul cestilor. Acum beau 1 ceasca de Iacobs 3 in 1.

M-am programat pentru vineri la "rasfat" : manichiura, pedichiura, epilat, pensat, coafat

Am scos si hainutele de la Cristi sa vad ce s-ar potrivi si la fata. Vai cat de mici sunt , mai ales alea de nou-nascut . Si tati mi-a zis aseara ca abia asteapta sa se nasca printesica

pupici la toate fetele!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 21+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac ba da, arati altfel la fata. si mie mi se zice ca m-am rotunjit putin la fata si ca ce bine arat asa. dar mie nu mi se pare ca m-am rotunjit asa tare, poate numai putin asa

Mergi la inceput

mai putin si ne spune si ally ce are in burtica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutza, sincer si eu abia astept sa se nasca, sa-l vad in brate, in carut in patut...sa ma vad trecuta de perioada asta Si vreau sa-l vad pe bb!!!!
Roxy, nu mi se pare ca te-ai rotunjit la fata, andreea parca putin, desi arata asa de bine, dar cred ca difera unghiul din care au fost facute pozele la intilneala...ca in cele facute acasa Andreea era chiar slabutza la fata

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Yasmi unde gasesc eu acel carucior? M-am tot uitat prin oferta si ori nu il vad, ori nu este. Il mai poti trimite o data , te rog?

Ally, Deea, Catank si va tinem pumnii. Va asteptam cu vesti minunate!

Yasmi asa a zis si Gyorfy la Acces Direct, ca are 5 luni si ceva, am vazut-o si eu aseara.

Roxy, Simo

lalely pentru gat eu am luat cateva picaturi de propolis glicolic, iar Yasmi a supt propolets daca nu ma insel.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Madutza, sincer si eu abia astept sa se nasca, sa-l vad in brate, in carut in patut...sa ma vad trecuta de perioada asta Si vreau sa-l vad pe bb!!!!
Roxy, nu mi se pare ca te-ai rotunjit la fata, andreea parca putin, desi arata asa de bine, dar cred ca difera unghiul din care au fost facute pozele la intilneala...ca in cele facute acasa Andreea era chiar slabutza la fata

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Le-am zis eu fetelor sa nu ma mai pozeze asa din fatza! M-am schimbat putin la fatza, asa mi se pare si mie, sunt mai rotunjoara. E drept ca si pozele sunt facute de aproape.

Mergi la inceput

andreea intri pe oferta de real si mergi pana la sfarsit . e penunltima pagina cred.

Mergi la inceput