Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

bb_yasmi....no-spa pt cap??? eu stiu ca e anti-spastic pt contractii....gresesc?

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata

Am vazut si eu burticile de la intalneala de aseara

Sa nu credeti ca m-am trezit asa tarziu... ba chiar am si facut ceva cumparaturi: varza acra si carne! Desigur pt sarmale. MAi ramane sa ma si apuc de ele.

Roxy, cat ai avut medical inainte sa-ti de concediu de risc? Eu mai am o sapt de medical si as vrea sa imi mai dea, ca am inteles ca cel de risc e mai putin platit decat medicalul. Macar o luna sa imi mai dea medical si apoi cel de risc. La tine cum s-a procedat?

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Simonacip...stiu ca sunt lucruri diferite concediu e risc maternal e cel medical.
Intrebam pe aici pe forum daca sunt fete care au diagnosticul de sarcina cu risc maternal.Am inteles ca beneficiezi de program redus de 6 ore la munca,plus ca ai alte facilitati.Ma interesa si pe mine mai multe detalii...

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Da, de la 20 de sapt in sus din cite stiu.Eu am avut la sarcina anterioara program redus, pe baya unei recomandari scrise de ginecologul meu. Nici nu mai stiu daca era si un diagnostic acolo, pur si simplu scria recomandare program de lucru redus si stampila cu semnatura ei. Parca e un model pe site aici, la legislative, model de cerere catre serviciu (care tb insotita de recomandarea medicului)

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Neata. poftiti la

Vazut pozicile de la intilnire, mamici frumoase si burtici la fel de frumoase!Regret ca n-am putut ajunge si eu, dar poate organizam mai multe intilniri cind intram in prenatal majoritatea si vom si disponibile...Altfel, cel putin timpul meu e atit de putin si limitat...

Miki, andreea mersi de raspunsuri privind eco. deci cam astea sunt preturile...
Anaxena, multu pt parola
Spiridusha, wow, ce burtici diferite din 2 in 2 sapt! Mi-a placut colajul!
Ally, abia astept sa ne dai vesti de la eco azi!!
Andreea, Lavi are dreptate, ai o culoare super la par...tare mult imi place si mie.M-am uitat si eu dupa nr 113 cu care te faci tu si nu-l gasesc...eu ma fac cu 111.

Eu sunt bucuroasa ca dupa ce ieri am mincat mai putin si am iesit afara(cu supozitor, desigur), am scazut la 61 jumate... Uuf, e mai bine asa. Poate reusesc asa toata saptamina asta, numai fructe si legume...am observat ca-mi face destul de rau carnea, parca nu ma simt bine dupa ce o maninc..si am cam grataruit in ultima vreme si mici si carnaciori....

Multumesc frumos! E adevarat ca uneori se gaseste mai greu, iar in Cora , a fost o perioada in care nu aveau, asa daca esti adepta cumparaturilor de acolo, motiv pentru care il puneam pe sot sa ma duca in alta parte.

Felicitari pentru scaderea in greutate!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 mie mi-a dat medical 60 de zile. si apoi mi-a dat risc maternal. si tu faci sarmale?? strumphitza numai tu esti de vina, ai pus fetele la treaba.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, merci, va trebui sa mergem in alta parte la cumparaturi sa incerc si pe mine 113, s-ar putea ca oricum sa nu-mi iasa ca tie...
Antguess,nu stiu ce sa-ti spun, sunt intr-adevar sa zicem normale dureri de cap in sarcina, eu nu iau nimic cind ma doare, rabd, beau apa mai multa, ma culc o ora...Nu merge nici una dintre variante?? Algocalminul in general nu e un medicament prea bun, nici pt o persoana neinsarcinata. In anumite tari este interzis de altfel. Poate un paracetamol. Analizele au iesit ok?? Tensiunea e buna???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

bb_yasmi....no-spa pt cap??? eu stiu ca e anti-spastic pt contractii....gresesc?

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

e bun pt orice fel de durere la gravidute.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

vreau si eu sarmalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................
si mai sunt 3 sapt pana la nunta....cand pot manca.... tre sa fac eu rost cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am mai strans prin casa si acum ma delectez cu un compot si frunzaresc netul

eu mi-am facut pofta de sarmale aseara si am vazut rezultatul la cantar...sa nu mai aud de ele

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu mi-am facut pofta de sarmale aseara si am vazut rezultatul la cantar...sa nu mai aud de ele

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

cat?? cat?? cat???

Mergi la inceput