Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Am pus pozele de la intalnire.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

ce burticutze frumoase!!!

andreea te-ai mai rotunjit la obrajiori... (sa nu te superi pe mine!! oricum esti o gravi superbaaaaaa si slabuta!!) si ai un par

ally ce a crescut burticutza ta!!!! [olala} de abia astept maine sa ne spui ce e in burtica!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Stiu, stiu ca m-am mai rotunjit la fatza. Nu ma supar, cum sa ma supar ca asta sunt eu!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

fetelor, la mine saptamana asta 20 de sarcina burtica a luat avant maare..acum am inceput sa ma simt gravida..eu pana acum nu ma simteam, adica burtica nu ma incomoda sau nu o observam in treburile mele zilnice..acum s-a schimbat situatia
v-am pupat, ma duc sa-l culc pe vlad..vad ca v-ati retras deja la nani?

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

fetelor, la mine saptamana asta 20 de sarcina burtica a luat avant maare..acum am inceput sa ma simt gravida..eu pana acum nu ma simteam, adica burtica nu ma incomoda sau nu o observam in treburile mele zilnice..acum s-a schimbat situatia
v-am pupat, ma duc sa-l culc pe vlad..vad ca v-ati retras deja la nani?

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Ce e cu tine mamico , la ora asta? Si la mine creste burtica, de zici ce e aia! Isi face printesa la tine in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna fetelor
wooooww ce mult scrieti si eu stau acasa toata ziua dar tot nu pot tine pasul cu voi.
imi pare tare rau ca ati schimbat parola si nu va mai pot vedea, as fi putut pune si eu poze dar am incercat o data si nu am reusit dar cred ca daca insistam reuseam pana la urma ca doar nu sunt asa batuta in cap, dar lenea asta...
daca imi spuneti si mie parola promit ca o sa ma chinui mai mult sa pun poze si daca tot nu reusesc o sa ma tin de capul sotului pana imi pune el. apropo de el azi implinim 5 ani de cand suntem impreuna si am facut un tort minunat deja jumatate s-a dus.
bebe meu misca acum si pe parcursul zilei chear si cand sunt in miscare spre deosebire de acum cateva saptamani cand il simteam numai seara si numai daca stateam fff linistita in pat. si in ultimile zile ma uimeste ca misca de fiecare data cand mananc. cred ca ii place si lui ce mananca mami. iar cand pune tati mana nu mai vrea sa miste
va poop si merg sa citesc din urma. sunt tare in urma

17 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

17 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello fetelor

poate-mi da si mie cineva noua parola sa vad pozele, va rog

bag un ceai si revin...

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +17

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

yasmi si madutza voi ma..nici nu stiu cum sa zic, socati...doar ce m-am obisnuit cu miscatul junioarei si ma bucur ca o simt de multe ori pe zi si acum imi spuneti ca sughite!!! mama!!! deci sa ma astept si eu sa sughite peste vreo saptamana? si asta cum se simte ce chestie , parca nu-mi vine sa cred. in seara asta a simtit--o si tati ei cum a msicat...ce m-am bucurat si ce bucuros si mirat era el...hihihi parca vad ca o sa fie fata lui tata si o sa o rasfete de uita de el o sa=i ia mintile...desi el voia baiat...acu sa-l vad ca a cam pus=o hihihi

simo saruma ptr sfat, dar iti spun sigur ca sunt dureri , arsuri am pe gat, am avut acum cateva zile la rand si am mancat ceapa, si-mi zice o prietena ca poate fi de la asta si nu am mai mancat si s-au oprit, dar ziceai ca am flacari pe gat si esofag
acum ma doare efectiv dub cosul pieptului..nashpa, dar am baut laptic si intr-adevar s-au linsitit putin sper sa tina

mai fetelor daca va zic ce am facut o sa dati cu oale dupa mine, la-m ajutat pe sotul meu scump si drag sa zugraveasca
hihiih, dar nu am facut efort, am dat si eu cu rola pe pereti incet

tot asa ma apuc eu de pictat ziele astea, mi-am intrat in mana... o fac si pe Petra pictorita ca mami ei. deja stiu ce o sa-i desenez in camera pe pereti cand va fi de 2 anisori in sus hihihi de abia astept

mama durerile astea de stomac ...pf nu ma mai lasa

fetele ma bag la somn
ne auzim dimineata, somn usor la toata lumea

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Mai bag un ochi inaite sa ma culc.
Frumoase pozele de la intalnire , iar mamicile si mai si...

salo sama, sughitul se simte ca niste miscari ritmice si dese ale bebeului. Parca ai zice ca bate la usa .

gata am fugit in pat ca am si maine treaba.

Somn usor!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 21+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

as mai reveni dar cred ca nu mai e nimeni , asa ca ma bag si eu la

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +17

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata. poftiti la

Vazut pozicile de la intilnire, mamici frumoase si burtici la fel de frumoase!Regret ca n-am putut ajunge si eu, dar poate organizam mai multe intilniri cind intram in prenatal majoritatea si vom si disponibile...Altfel, cel putin timpul meu e atit de putin si limitat...

Miki, andreea mersi de raspunsuri privind eco. deci cam astea sunt preturile...
Anaxena, multu pt parola
Spiridusha, wow, ce burtici diferite din 2 in 2 sapt! Mi-a placut colajul!
Ally, abia astept sa ne dai vesti de la eco azi!!
Andreea, Lavi are dreptate, ai o culoare super la par...tare mult imi place si mie.M-am uitat si eu dupa nr 113 cu care te faci tu si nu-l gasesc...eu ma fac cu 111.

Eu sunt bucuroasa ca dupa ce ieri am mincat mai putin si am iesit afara(cu supozitor, desigur), am scazut la 61 jumate... Uuf, e mai bine asa. Poate reusesc asa toata saptamina asta, numai fructe si legume...am observat ca-mi face destul de rau carnea, parca nu ma simt bine dupa ce o maninc..si am cam grataruit in ultima vreme si mici si carnaciori....

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!
inainte sa citesc presa am venit sa vad burticile intalnite ieri
wau, sunteti frumoase si asa finutze
aveti niste burtici delicate...bine ca nu am venit la intalnire cu burtoiul meu...bine eu am si mai multe saptamani, dar parca a mea e cam exagerata....arata de peste 6luni
am tot zis sa mai incerc sa incarc si eu niste poze....
dar nu ma pricep..oare ar trebui sa am programul picassa instalat in calculator ca eu nu-l am???

Yasmi, nu stiu daca bebe este peste buric...poate ai dreptate..dar cel mai mult se misca cand stau pe partea stanga si cum eu am burtica mai moale din cauza sunculitelor ea se lasa mult asa pe patt si eu am senzatia ca bebe se misca si peste buric....acum nu stiu...cand sunt pe scaun acici , misca fix sub burta..iar in picioare numai pe partea stanga , dar chiar am sa tin cont daca e macar in dreptul buricului

Pisuc mic eu am facut toxo, Hlg si urina cerute de dr. +colesterolul si glicemia solicitate de mine (stii problema mea)

Si eu am morfofetala la Fortis , isr pretul la tel mi-a spus ca este 430lei....nu stiu daca a zis cu cd cu tot....ca asistenta a zis si ceva de 20lei pe cd

Strumfytza, daca azi imi apare fotbalistul , te blestem sa iti sara motanul in oala cu sarmale
apropo, de cate mancaruri ai gatit....acum nah, daca esti pui de moldovean te mai plangi de dosul cel mare....voi sunteti renumiti pt mancarurile gatie si pt harnicie....
eu sunt olteanca mai lenesa.....as manca si eui mai multe chestii dar nu are cine sa mi le gateasca

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 17+

Mergi la inceput