Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Deea99 spune:
fetele care aveti listutza lui Anaxena trimiteti-mi-o si mie...sau parola
la inceput nu am cerut-o cand s-a vb de ea ca imi promisese fina ca imi printeaza lista ei..dar vad ca nu o mai face
si pe net trebuie sa citesc un capitol 2 sa o fac completa
eu deja vreu sa incep de pe la 1noiembrie sa imi cumpar unele chestii
ap de aerosoli, batista bebelusului...etc..din astea care nu au termen de garantie...
m-am uitat peo lista si sunt atatea de cumpara...deja ma gandesc ca mai traziu imi e si mai greu de umblat
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
18+
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Ce e cu tine mamico , la ora asta? Si la mine creste burtica, de zici ce e aia! ![]() ![]() Isi face printesa la tine in burtica!Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+ |
ha, ha..noi atunci adormim, adica pe la 11 incepem incercarea..pe la 12 imi reuseste
mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
bb_yasmi spune:
buna dimi
salo, cand sughite bb in burtica simti miscari ritmice si repetate in acelasi loc, ca si cum ai sughita si tu. eu am numarat vreo 20....
simo, felicitari pt cele 61,5 kg!! 
deea, sigur la 18 sapt uterul nu e deasupra buricului. 
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
20+
bb_yasmi spune:
roxy, tu esti bine burticutzo???? ieri cam rar.....acum nu apari....
merg sa pun supica la foc si sa imi prega micul dejun la care visez de aseara...dar nu am picat ispitei si am lasat-o pe dimi...![]()
![]()
si
baietzoi
20+
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi salo, cand sughite bb in burtica simti miscari ritmice si repetate in acelasi loc, ca si cum ai sughita si tu. eu am numarat vreo 20.... simo, felicitari pt cele 61,5 kg!! ![]() deea, sigur la 18 sapt uterul nu e deasupra buricului. ![]() mamica fericita de printesa si baietzoi 20+ |
Aaah, n-am 21 inca, dar al meu sughita ieri de mama focului
Sa va spun faza, la prima sarcina sughita David si eram la ai mei. Taica-miu impresionat de-a dreptul a venit cu o lingura de zeama de lamaie cica sa-i treaca lui bb.

Simona, mami de baieti
David si Matei si
19+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
figura tati tau simo...

daca ieri am baut dsetul de multaa apa cam 3 l e posibil sa imi arate cantarul azi mai mult din cauza asta?? ![]()
si
baietzoi
20+
simonacip spune:
Lavi, cu siguranta...Cit ai?
Simona, mami de baieti
David si Matei si
19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi figura tati tau simo... ![]() ![]() daca ieri am baut dsetul de multaa apa cam 3 l e posibil sa imi arate cantarul azi mai mult din cauza asta?? mamica fericita de printesa si baietzoi 20+ |
eu zic sa nu mai cauti explicatii la fiecare crestere a cantarului pt ca e normal sa creasca chiar daca n-ai manca nimic..bebe creste in burtica, ar fi mai grav daca n-ar creste..atunci sa-ti pui semne de intrebare..
uite la mine saptamana asta a crescut cu 1 kg cred in conditiile in care nu mi-a fost prea bine si am mancat mai mult salate, peste, fructe..dar se vede ca bebe a crescut pt ca s-a marit burtica. in schimb in alte saptamani mancam cat 10 si numai prostii si nu se vedea la cantar..deci eu n-as corela cantarul strict cu ce mananci in ziua anterioara, suntem gravide si e mai mult decat normal sa creasca kg, mai ales la o sarcina avansata ca a noastra

mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui simonacip Lavi, cu siguranta...Cit ai? Simona, mami de baieti David si Matei si 19+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
61 :((
si
baietzoi
20+
bb_yasmi spune:
miki ai tu dreptatea ta dar eu tot nu vreau sa ma fac cat o balenuta de data asta!! 
si imi e ciuda ca am ajuns la jumatate , de fapt am trecut de jumatate
si mai am "voie" doar 9-10 kg sa pun pana al sfarsit....
si
baietzoi
20+

in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+