Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramy77 spune:
Buna ziua tuturor,
OANA, azi au fost mai darnici cei de la aprovizionare...User-ul OanaI a primit: 17 bucati paine, 10 litri vin, 9 kilograme carne, 18 bucati ou
Noi am fost afara, azi a fost chiar foarte placut, soare multsi am zis sa profitam ca cine stie cat tine...
Ma duc sa mai citesc din urma...
Erina spune:
ASTEROPI, in Japonia au pe linga Disneyland si www.tokyodisneyresort.co.jp/tds/english/attraction_search/index.html" target="_blank">Disneysea, resort cu atractii, programe si tarife diferite de Disneyland.
Nu ma gindisem la durerile din cauza ovulatiei. Oricum am facut deja programare la ginecolog pentru sfirsitul saptaminii.
ILEANA sigur e doar o carenta de vitamine. Eu oricum ti-am admirat aliura longilina.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
greenfrog spune:
Ileana sunt de aceeasi parere cu Erina, este o carenta de vitamine combinata cu oboseala si consum mare de energie. Nu strica sa faci niste analize pentru linistea ta.
happyjoy spune:
LAlexandra, Stanucel, vin si eu in grup : ) Si sara incepe bazaiala cand plec de langa ea (cand trebuie sa-i fac papa). Dar daca o iau in brate inainte sa planga si ne jucam un pic iar apoi o las singura iar, e mai ok. Oricum incerc sa reduc timpul la minim. Cred ca incepe criza de separare...
Bianca, imi pare rau ca ai avut o perioada grea. Banuiesc ca pentru Eric a fost si mai grea.
Ce am vazut la mine si la alte mamici, e ca bebeii se "muleaza" in cele mai multe cazuri dupa reactia si temperamentul celor din jur. Daca ne simt sau ne vad stresati/suparati/nervosi, la fel reactioneaza si ei (exceptand crizele de colici sau alte suferinte de natura medicala).
Incearca macar o zi sa treci peste oboseala sau stress si sa te bucuri de fiecare activitate impreuna cu bebe si ai sa vezi daca e mai bine sau nu. Nu vreau sa fiu "sfatoasa", incerc doar sa ajut!
Oana, votat! (mai tot timpul primesc din toate... ce darnici : )
Senibila, Ioanact, Irene, multumesc de raspuns! (sper ca nu am uitat pe nimeni). Doctorul mi-a recomandat ergomet pt reducerea "fluxului". Irene, nici eu nu am dureri si vorba ta, inainte erau groaznice : ) macar e si o parte buna.
Asteropi, macar acum sti cand trebuie protectie "maxima" : )
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara irene e normal ca nu mai ai dureri sau nu ca inainte, ne-a explicat moasa la cursuri ce si cum, dar n.am fost f atenta , ca eu nu aveam nici inainte de prima sarcina rebiana la luca ai la fel ca la mara nu? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Roxi, sunt chiauna. Despre ce e vorba? (...despre ce vorbeati mai sus? ca in acest caz, da!)
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
GABY te pupic! Am citit ca te-ai intalnit cu Jeni si Denisa si-s convinsa ca si ele te-au placut la fel de mult ca si mine; si tu pe ele! De fii-ta sunt indragostita!!!
dayanara spune:
rebiana zic de diploma, e la fel pt luca , doar se schimba numele nu?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
sanzi spune:
Ce de poze cu iepurasi am vazut! Sunt minunati, am comentat acolo la fiecare. Cine e 116_PANA pe contul comun?
Gaby, cum a fost la socri? Asteptam pozele din aparatul tau!
Dayanara, super casca! Fetele din Romania, stiti daca se gaseste si la noi?
Vreau si eu sa contribui pt prietena Deliei. Daca vorbiti cu ea, mie mi-ar fi mai util un cont in care sa depun bani. Sau strangem toate, cum considerati voi.
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara rebiana zic de diploma, e la fel pt luca , doar se schimba numele nu? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Lui Luca nu i-am dat diploma insa modelul lucrat poate fi acordat si lui sau lui Ivan, eventual imprimata pe bleu (asa le-au primit Ianis si Alexandru).
Rebiana27 spune:
SANZI multam'. 116, 117_PANA este Mihaela Grosan (sigur are aparat foto Panasonic).