Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
carmickey spune:
irene26 acelasi lucru am avut si acum nu mai am,durerile erau cumplite,abia puteam ajunge la serv...nasterea a doua prin cezariana,prima nastere natural...
am reusit sa o adorm putin,acum stau la calc.cu o cafea...doar vine noaptea...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
Ina_3040 spune:
salutare, citesc din urma, l-am culcat pe Robinio.
Si bei care radeati de casca postata de Roxana???? ia ghiciti cine o are deja? desigur ca mamica-paranoia-si-care-da-cu-capul-des-ea-insasi-Ina?
dovada aici (poza pusa pe contul comun):
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/RobinSiIna?locked=true#5527192849189168658
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Ina_3040 spune:
P.S. si ca dovada ca sunt paranoia, am cumparat-o deja in weekend, deci nu m-am inspirat
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
kossir spune:
Multumim fetelor de urari .
Va dau voua o praji si ceva de baut ca eu sunt la regim si-mi pun pofta in cui .
Eliminat dulciuri si paine, ca restul nu prea se poate, inca mai alaptez.
Fetele cu intalneala, va invidiez de mor. Am plans cand am citit ce bine v-ati simtit. Vreau si eu, dar asta e, n-am fost in stare nici cu Stefi in vara sa ma vad .
Oana o sa fie bine, ai sa vezi, cred ca am ratat al doilea mesaj cu repetarea analizelor, dar parca e bine, nu? O sa fie oricum si o sa va linistiti si voi. Sa va bucurati de comoara voastra. Ti-a mai spus cineva ce frumos e Eric??????????
Ella sanatate multa si tie si lui Praslea. Esti tare, sper sa-ti semene si la glumeala .
Noi azi am mancat piureul de sfecla rosie al Miriei. Mama ce a mancat. Miria (apropo unde esti fatuca?) merci si tine-o tot asa fata ca esti grozava
Dimineata vesnicul piureut cu pruna, piersica, avocado (asta se schimba).
Dupa masa incercam o budincuta din branzica si biscuitei fara gluten rasniti.
Silvia(Greenfrog)
Vazut poze, lasat comentarii, nu spun aici ca uit ca de obicei.
Dayanara esti tare fata. Vino cu idei si merg si eu la neanderthalii astia, intreb si se uita la mine ca la elefant . la casca nu ma bag ca sigur mi-o iau iar in freza
ioanaa28 spune:
ei da.... s-a gandit Oviletzu' meu ca prea a fost el cuminte asa ca am schimbat programul sa nu se plicti mami si sa fie sigura ca slabeste
Ziua 2 sau 3 reprize de somn de cate 30, 40 min...noapte 4, 5 sau ...fara numar, treziri din care 2 sau 3 pt tzitzi...pe la 4, 5 dimi povesti vanatoresti cu zambete si chiuituri de-l trezeste si pe Alex asa ca spre dimineata dorm in pat cu amandoi, eu la mijloc, abia respir, si ma bucur ca-s subtire...
Oare cand renunta la papat noaptea...cand s-o termina alaptatul??
Ma bucur sa recitesc nume noi... liliana, catus, elba, bianka, miruna, voua si puiutilor !!!..
Si multi fetelor inscrise mai tarziu pe forum, de multe ori vreau sa va raspund dar din lipsa de timp tot aman...
sanzi, stanucel, irene...
bravo pt intalneala !!!!!!!super mamici, super bebei, super poze !!!!!
ma inscriu si eu pt Cluj sau cabana !!!!!!!
mihaelagrosan spune:
Scuze fetelor pt albumele 117 de pe contul comun. Nu am vazut ce-am facut.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
jeni_h spune:
Servus gagici,
scuzati ca n-am mai intrat de cateva zile. M-am luat cu diverse...
Deja stiti ca m-am intalnit cu Gaby +Joy+sot de Gaby si cu Denisa +Maya mica. Super fain, imi doream de foarte mult timp sa ma vad cu Gabita. Nu se dezminte, e scorpie!!!! La fel ca mine!!!!! Ce sa mai, e o super femeie iar de Joy nu mai zic cat este de faina! Bai si are piticania niste ochii si e o ranjita (zic io la fel ca masa' ) La comentat barbatu nu ma bag, dar e super si el, ca altfel nu se putea
Maya e o dulceata mica si ea si tare tare cumintica. De mami a ei nu comentez ca ma apuca dracii. E slaba frateeee!!! Chiar i-am spus sa-i fie rusine cu asa un corp
La capitolul "ce a mai facut nou copilul meu" : astazi s-a ridicat pt prima data in picioruse, singura , fara nici un fel de ajutor De acum gata, suntem fetite mari . Deja mor de frica sa nu-si rupa gura de marginea patutului sau maistiu cum o cadea.... stiu, sunt prapastioasa Gata, nu mai cobesc! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din aceasta perioada!
fug la piticanie ca e scandal mare. Ieri a fost exemplar de cuminte dar azi si-a luat revansa
pe mine ma incearca raceala, m-am trezit de dimineata cu o durere usoara in gat si vad ca se accentueaza. Bag repede ceva pe gat sa-mi treaca!
n-am citit mai nimic din urma, asa ca sunt praf! Incerc, dar nu promit ca si reusesc sa recuperez
fug ca-i tambalau mare in camera la fiimea
jeni_h spune:
banc super
Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani, e-n pat, gata de culcare..
Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare :
Cand eram tineri .. adormeai tinandu-ma de mana..
Sotul bombane ceva si-o ia de mana.
Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema..
Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine?
Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc.
Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei:
Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire?
Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos..
Sotia, ingrijorata:
Eh, acum unde te duci?
"Unde draq sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie!"
elba spune:
Buna seara fetelor!
Acum s-a dus sotul sa culce piticul care pica de somn-asa ca am putin timp.
Am citit ceva de intalnirea fetelor la Targoviste.Bravo voua si la mai multe!
Vroiam sa va zic ce am invatat eu saptamanile trecute: Filip isi schimba des programul/obiceiurile. Adica daca pana acum o saptamana imi adormea numai in brate acum nu mai vrea.Incepe sa planga cand ii este somn si daca il tin in brate se foieste pana il pun jos si abia atunci se culca.si mai sunt o gramada de exemple.Mi s-a spus si mie ca il obisnuiesc numai in brate dar uite ca s-a schimbat.Eu vreau sa creasca sanatos fizic dar si emotional iar daca el acum are nevoie sa stea in brate eu cred ca e bine sa-l tin in brate.Deci fiti deschise la nevoile lor.Voi stati 100% cu ei si stiti ce au nevoie si cum se manifesta.
Legat de meniu: eu pana acum i-am dat in mare parte borcanase.Am introdus doar masa de legume si abia ce am mixat cateva legume.De acum sa vedem.Pentru maine am pregatit piure de legume(morcov+cartof dulce+brocoli+pastarnac)+carnita de pui+cateva picaturi ulei de rapita(adaug maine inainte de masa).
Intrebare:voi dati carnita bio la bebe?Eu am luat si am dat 5 euro pe 120g si mi se pare cam scump.Fetele din germania asta e pretul sau e mai scump magazinul de unde am luat?Aveti vreo sugestie?
Ina mi-am adus aminte sa te intreb cum mai este Robin la cresa?Tot agitat?S-a mai obisnuit?Ti-au mai zis ceva educatoarele? Sanatate multa micutului si voua!
mamica lui Filip(30.04.2010)
GabyHila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jeni_h banc super Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani, e-n pat, gata de culcare.. Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare : Cand eram tineri .. adormeai tinandu-ma de mana.. Sotul bombane ceva si-o ia de mana. Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema.. Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine? Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc. Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei: Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire? Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos.. Sotia, ingrijorata: Eh, acum unde te duci? "Unde draq sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie!" mami de Sarah Maria 27.02.2010 |