Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)
Raspunsuri - Pagina 5
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
parca am citit ca te duci la el saptamana viitoare. Eu merg marti dimineata cand are consultatii in spital, poate ne vedem pe acolo. Mami fericita si implinita de Iulia si 31+ |
eu merg luni la cabinet, mi-ar fii placut tare sa ne vedem si sa mai vorbim. eu astazi am avut o stare tare naspa si am mai citit si o gramada de pareri proaste despre el pe net. tu tot la elias vrei sa nasti? vroiam sa vb cu el despre rezervele platite. imi este o frica de mor, desi el a fost super ok cu mine...offff
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
geniusamb spune:
fetele e acelasi cab cu vladareanu? si eu merg luni, de aia va intreb...
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sashenka_h
eu merg luni la cabinet, mi-ar fii placut tare sa ne vedem si sa mai vorbim. eu astazi am avut o stare tare naspa si am mai citit si o gramada de pareri proaste despre el pe net. tu tot la elias vrei sa nasti? vroiam sa vb cu el despre rezervele platite. imi este o frica de mor, desi el a fost super ok cu mine...offff Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Ana, 36+, mami de Matei
AMR 3 s
sashenka_h spune:
geniusamb sincer nu stiu. este un cabinet pe polona vis a vis de ecoclean
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
geniusamb spune:
ala e. un parter, in dreapta cum intri in scara.
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h geniusamb sincer nu stiu. este un cabinet pe polona vis a vis de ecoclean Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Ana, 36+, mami de Matei
AMR 3 s
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniusamb ala e. un parter, in dreapta cum intri in scara.
Ana, 36+, mami de Matei AMR 3 s |
eu am urcat pe niste scari
crisis81 spune:
Sugubina ai PM. Maine daca ajung sa alimentez le comand.
Pentru cine mai vrea colacele pentru bebei si nu se descurca cu e-bay si paypal imi trimiteti pe PM numele si adresa (numele sotului preferabil ca noi nu o sa fim in stare sa mergem la posta in perioada urmatoare si trebe personal).
Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
syl spune:
Sashenka, Geniusa, da , cabinetul din Polona il impart amandoi si Vladareanu si Filipescu.
Si eu nasc la Elias, dar de Filipescu stiu doar ca imparte cabinetul cu Vladareanu. Nu trebuie sa te sperii de postari pe net, parerile sunt impartite. Si eu am nemultumiri legate de al meu dar dupa mai multe vizite la alti medici si zeci de alte pareri am ramas totusi la concluzia ca e mai bun al meu. Cred ca fiecare avem temeri, indiferent daca esti pacienta lui de 6 ani( cum sunt eu pt Vladareanu), cand citesti alte pareri o iei razna. Eu m-am hotarat sa nu bag in seama, sa incerc sa vb cu el deschis despre temerile mele. Si mai e o chestie, doctorii cautati sunt intotdeauna invidiati de altii mai mici. Parerile proaste vin de cele mai multe ori din partea personalului. Pai cate n-am auzit eu in ultima vreme de al meu....ca inebunisem , dar nimic concret, doar barfe cum a ajuns el mare si faze din astea, ca e scump, nu merita banii..samd.
Te rog linisteste-te, Vladareanu nu s-ar asocia cu oricine, e imaginea lui in joc. Daca ti-a placut de el, mergi pe mana lui. Stii cat m-am zbatut sa aleg un alt medic...efectiv nu mi-a placut niciunul si m-am dus numai cu recomandari. Degeaba. Si nu e numai ca am cautat doar acum, pana sa ajung la el am mai fost la 2 doctorite...praf. Eu ma duc joi la consultatie la Vladareanu in Polona. Noroc ca ultimul medic la care am fost mi-a bagat mintile in cap si m-a linistit si acuma pot merge la al meu sa-i spun exact ce temeri si sa-i spun ca eu am incredere in el ca nu va scoate uterul meu asa usor. Stii ca eu sunt cu spaima ca am placenta acreta.
Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan
ralucaspm spune:
Buna seara !
Intru pe fuga sa va spun ca astazi am fost la eco si popo lui bebe e ok. Bine ca ne-am linistit cu asta ca tare m-a mai stresat.
Acum trebuie doar sa am rabdare si sa stau in pat ca sa vina bebe cat mai tarziu posibil. Adica pe la 36 de saptamani, ca din cate am inteles dr. nu ma lasa mai mult.
Bine ca bebe e mai mare cu 13 zile (vineri alt dr. ne-a spus ca e cu 10 zile mai mare), asa ca macar cu greutatea o sa stam mai binisor.
Acum ma mai streseaza gandul la injectiile pt maturarea plamanilor. Nu am mai facut injectii de la 11 ani si imi e f f frica. Nu suport acele. Deabea stau cand imi ia sange si atunci nu inteapa decat pielea, dar sa-mi bage acum in muschi...
Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Sashenka, Geniusa, da , cabinetul din Polona il impart amandoi si Vladareanu si Filipescu. Si eu nasc la Elias, dar de Filipescu stiu doar ca imparte cabinetul cu Vladareanu. Nu trebuie sa te sperii de postari pe net, parerile sunt impartite. Si eu am nemultumiri legate de al meu dar dupa mai multe vizite la alti medici si zeci de alte pareri am ramas totusi la concluzia ca e mai bun al meu. Cred ca fiecare avem temeri, indiferent daca esti pacienta lui de 6 ani( cum sunt eu pt Vladareanu), cand citesti alte pareri o iei razna. Eu m-am hotarat sa nu bag in seama, sa incerc sa vb cu el deschis despre temerile mele. Si mai e o chestie, doctorii cautati sunt intotdeauna invidiati de altii mai mici. Parerile proaste vin de cele mai multe ori din partea personalului. Pai cate n-am auzit eu in ultima vreme de al meu....ca inebunisem , dar nimic concret, doar barfe cum a ajuns el mare si faze din astea, ca e scump, nu merita banii..samd. Te rog linisteste-te, Vladareanu nu s-ar asocia cu oricine, e imaginea lui in joc. Daca ti-a placut de el, mergi pe mana lui. Stii cat m-am zbatut sa aleg un alt medic...efectiv nu mi-a placut niciunul si m-am dus numai cu recomandari. Degeaba. Si nu e numai ca am cautat doar acum, pana sa ajung la el am mai fost la 2 doctorite...praf. Eu ma duc joi la consultatie la Vladareanu in Polona. Noroc ca ultimul medic la care am fost mi-a bagat mintile in cap si m-a linistit si acuma pot merge la al meu sa-i spun exact ce temeri si sa-i spun ca eu am incredere in el ca nu va scoate uterul meu asa usor. Stii ca eu sunt cu spaima ca am placenta acreta. Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan |
merci mult de incurajari . sincer zilele astea am fost varza din cauza asta si ma gandeam cum este mai bine, chiar nu mai vroiam sa mai umblu pe la alti doctori desi daca era nevoie o faceam si pe asta. si asa imi este destul de greu sa ma duc la un doctor pe care nu il cunosc mai ales pe ultima 100 de m. fix asa am patit si la sasha cand m-a lasat doctorul cu o sapt inainte de a naste . merci mult inca odata