Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)
Raspunsuri - Pagina 4
allexxia_m spune:
Am sunat doctora, mi-a dat sa fac analize, mai multe, si sa vin cu rezultatul joi la control ....
In rest, m-a intrebat daca mai misca BB si mi-a zis doar sa nu iau alte medicamente pana atunci, decat vitaminele si fierul.
Se pare ca e bine ca mai misca BB, deci macar pt asta stau linistita.
Sa dea Domnul sa fie bine ALEXA si BB ei!
36+
ral_eli spune:
eu sunt ca si anesteziata, functionez parca sub calmante: sunt ffff relaxata si numai imi este teama de nastere. in schimb a inceput sa se agite partea masculina a familiei: sotul e in trepidatii rau (el, care nici nu stia in ce saptamana sunt) acum vine cu tot felul de idei cu ce trebuie finalizat, griji pt nastere (el inca e indecis intre cezariana si naturala , parca ar avea vreun cuvant de spus;
dar zici ca naste el asa ofteaza cand se pune in pat seara si cantareste optiunile. e haios rau
iar mai nou , m-am anuntat tata ca vine el sa vb la spital cu doctorii , incredibil! am 31 de ani , de la 18 ani sunt pe picioarele mele si tot nu are incredere sa ma lase singura, vrea sa se implice el, ca el le stie mai bine
v-am zis partea masculina a luat-o razna rau de tot
ahhh, si faza cea mai tare a venit de la fratelo: care ma suna f amarat ca nepotul lui se naste iarna si cand va fi mare nu va putea sa-si serbeze si el ziua cu baietii pe terasa! te doare mintea ce preocupari poate sa aibe... s-a mai linistit cand i-am zis ca ziua numelui (petru) va fi vara
33+
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h eu nu am voie sa intru in travaliu, dar cand se deschide colul si se scurteaza sau curge dopul, adica cat mai aproape de momentul nasterii naturale. rezidentul care asista la nastere impreuna cu doctorul? tu esti tot la filipescu? Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
da, shashenka, tot la el. are 3 rezidenti, 2 femei si 1 barbat. tu unde te duci la consultatii, in spital sau la cabinet?
Mami fericita si implinita de Iulia si 31+
amelia_ilie spune:
Beatrice, sa iesi din pasa proasta. Daca te simti in stare, mergi la un salon si simte-te bine !
30+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui onniex Fetelor, Voi cum ati ales cadita de baie? Este nevoie de acea suprafata anti-derapanta sau este ok sa aiba marginea doar putin inclinata (care sa sustina capul BB-ului)? Banuiesc ca nu este ok sa fie f. adanca... Noi inca nu am cumparat si ma uit la modele.... Va pup pe toate, fete curajoase! 33+ |
Noi am luat o cadita de la Ikea, are ceva cauciuc si in interior si pe exterior, sa nu alunece cadita in cada sau unde o asezi. Dar vrem sa luam si un suport pentru baia lui bebe, trebuie sa vad daca se pot livra in we, ca atunci sunt acasa.
30+
sashenka_h spune:
am fost o singura data la el la cabinetul de pe polona...
eu m-am apucat sa fac pizza si foccacia ca sa ma simt cu fetele la intalnire desi nu este tot aia
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui sashenka_h am fost o singura data la el la cabinetul de pe polona... eu m-am apucat sa fac pizza si foccacia ca sa ma simt cu fetele la intalnire desi nu este tot aia Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
parca am citit ca te duci la el saptamana viitoare. Eu merg marti dimineata cand are consultatii in spital, poate ne vedem pe acolo.
Mami fericita si implinita de Iulia si 31+
douradoudou spune:
anca a spus ca nu prea are timp sa scrie..alexa1985 cred ca e acasa acum..andreea inca la spital..nu siu mai multe decat ce v-am scris azi la pranz
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
sunset_zuzi spune:
beatrice ma bucur ca iti place numele bebelinei mele
miruna gata cu dentistul am scapat si fara anestezie si nu a durut deloc ...de asta m-am agitat si eu sa ma duc acum pt ca dupa nasterea bebelinei o sa fie mai greu cu timpul
onniex noi am luat o cadita cu suport pt bebe incorporat
Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia
ratusca83 spune:
nuna burtici!!!
Lidia_P felicitari, sa-ti traiasca bebelusul si sa va aduca multe bucurii....wow, au inceput nasterileeeee
beatrice sa treaca supararea..te inteleg ca iti este greu pt ca si eu am stat cam toata sarcina in casa...abia acum am prins curaj sa ies...de coafat,aranjat,cosmetic..etc vom avea noi timp dupa...eu inca imi fac curaj si merg odata pe sapt la salon,dar doar pt coafat..epilatul cu ceara nici nu mai stiu cum este..de cand ma fac cu lama am un par zici ca s maimuta..dar ce pot face?!Dra a zis fara epilare cuceara sau epilataor ca apar contractii...
anaimi pare tare rau ca treci prin aceste suparari. Nu prea stiu cum sa te incurajez...eu zic sa te gandesti la bb si sa nu te mai agiti pt idiotenia altora...bine, ca macar iti schimba tocurile si mobila...te pupic tare...
criss felicitari pt bebe grasun
noi nu avem ce raporta decat ca ieri am condus..mama ce bine a fost..zici ca eram un copil fugit de acasa, asa m-am simtit..apoi am pacalit pe domnul sot sa lasa putin treaba si sa mergem sa mancam in oras....In rest nimic nou...Asteptam sa vina ziua de maine, sa mergem la dr..poate aflam si cand vom naste..
va pupic pe toate
33+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)