Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_o spune:
La Kika au modele frumoase. Eu de acolo voi cumpara pentru la Tg Jiu, cadita+suport.
Citat: |
citat din mesajul lui onniex Fetelor, Voi cum ati ales cadita de baie? Este nevoie de acea suprafata anti-derapanta sau este ok sa aiba marginea doar putin inclinata (care sa sustina capul BB-ului)? Banuiesc ca nu este ok sa fie f. adanca... Noi inca nu am cumparat si ma uit la modele.... Va pup pe toate, fete curajoase! 33+ |
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
BraveGirl spune:
Oniex, mie personal cele mai bune mi se par cele care au suport pt bebe. La inceput bebe trebuie sustinut la baita, dar apoi il lasi sa stea comod pe suport si da din manute si picioruse. Sunt f multe modele, eu am una de la OkBaby si una de la Ikea, din aia simpla. In cea de la Ikea puneam suport special pt cadita. Eu cd a inceput Arianna sa stea bine in fund si sa stropeasca totul in jur, am mutat-o in cada, in suport din ala scaunel. Urmatorul pas a fost o salteluta antiderapanta care se aseaza pe fundul cazii si are si suport ca sa stea bine in fund...dar pana la asta mai e cale lunga
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
bb_alinus spune:
In sfarsit merge forumul!
Onniex eu am cumparat astea pt baita:
1.cadita: http://www.prenatal.nl/shop/product.aspx?category=babybadjesenbadartikelen&subcategory=Babybadjes&productid=42854
2. suport cadita : http://www.prenatal.nl/shop/product.aspx?category=babybadjesenbadartikelen&subcategory=Badaccessoires&productid=42859
3. suportul pt corp care se prinde cu o ventuza de cadita: http://www.prenatal.nl/shop/product.aspx?category=babybadjesenbadartikelen&subcategory=Badaccessoires&productid=41554
Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
ana_o spune:
Da, Crisis, a mers ff prost conexiunea, greu am reusit sa ajung la noul capitol. Legat de nastere rapida, Corina a spus ca a reusit cu varianta, am mai auzit si alte burtici cu metoda asta..deci cred ca se poate. Am vrut si eu s=o incerc, dar cum plec la Timisoara, raman pe varianta clasica... asteptarea.
Sugestie personala, ca acum despre asta citesc, Arsenie Boca interzice "eliberarea" hormonilor barbatului, in perioada de gravidie. Explica de ce(dpdv divin), dar nu intru in amanunte, ca nu vreau interpretari. Saracul calugar, a explicat cat mai autentic... stiam si eu din alte surse, insa de data asta cuvintele si explicatiile lui m-au cam convins.
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
beatrice75 spune:
Pai zi Ana partea cu Arsenie Boca ca m-ai facut curioasa si nu am gasit pe google. Tu zici ce a zis el, nu ce crezi tu, asa ca n-are de ce sa se supere cineva.
Mi s-a invinetit rau locul de unde mi s-a recoltat sange.
35+
36 ecografic
geniusamb spune:
Buna seara barlog
Lidia, FELICITARI!!!!!!!!!!!!
N am intrat 24 de ore si a mai aparut un ursulet grasun! Sa dea DD sa fie un bebic cuminte si mancacios!!!
Cine urmeaza?
Ana, 36+, mami de Matei
AMR 3 s
Vasari spune:
Andreea, multumesc de info. Am studiat FTK si anul trecut, iar acum, pt ca o retrag de la gradi pe Maria ma gandeam sa o inscriu acolo, probabil sa mearga cu sotul meu. Legat de pret, la suma asta am ajuns si la gradi de stat pt o luna, asa ca mi se pare chiar ok. E cate un curs pe saptamana?
ral_eli, ce mai faci? Nu mai intrasei de mult. Mai vrei sa nasti la 41 de saptamani?
Eu ca sa nasc probabil mai trebuie sa merg o data cu kaiacul si gata. Eu la prima sarcina am incercat de toate, dar eram asa bine, ca o floricica, nu mergea nimic.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32
ral_eli spune:
tare greu cu recuperarea! yuff
vad ca strangeti randurile si va pregatiti intens pt spital. eu sapt asta mi-am propus sa cumpar ce mai am de cumparat ca pana acum au venit prietenii si ne-au dat ce mai aveau ei.
dar eu imi fac griji pt alexa1985: eu credeam ca sunt deja acasa. stiu ca micuta Andreea era sub tratament ca luase o infectie. oare o fii scapat? de ce mai sunt in spital? asteapta sa mai ia in greutate sau nu a scapat de infectie... anca poate ne mai spui ceva
31+
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari ral_eli, ce mai faci? Nu mai intrasei de mult. Mai vrei sa nasti la 41 de saptamani? Eu ca sa nasc probabil mai trebuie sa merg o data cu kaiacul si gata. Eu la prima sarcina am incercat de toate, dar eram asa bine, ca o floricica, nu mergea nimic. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32 |
am vazut ca ai intrebat de mine
m-am tinut de prostii: m-am plimbat pe la munte, m-am enervat cu tot felul de musafiri neinvitati (la mine musafirii vin din provincie si stau cu zilele ),
da, mai vreau sa nasc la 41 de sapt ti-ai adus aminte. cu toate ca mi-e greu si acum... dar de pui cu femeia nebuna. off , daca as putea sa am odihnesc noaptea as suporta totul mult mai bine
sa ma duc sa schimb semnatura
31+