Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetele n-am luat deloc pana acum No-Spa. Ma doare spatele ca la ciclu si am avut si cateva contractii. Cum il iau? Am gasit in casa No-Spa 40 mg, clorhidrat de drotaverina - asa scrie pe cutie. Asta luati si voi la contractii?
Sa nu radeti va rog, dar chiar nu stiu.

Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Syl e bun nospa pe care il ai. Ia-l repede acum!

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

e expirat.
hai ca contractii nu mai am poate imi revin. Tensiunea a ajuns si aia la 12/6 si o aveam mica 10. Tre sa ma calmez. M-am obosita astazi si enervat. Ati are un inceput de bronsita si nimeni n-a vazut de 1 luna de zile stiti ca ma plang de ceva timp ca nu-i trece tusea. am fost in seara asta la o doctorita pe care o prindem cam rar dar ne e draga rau si ne-a dat aerosoli. Cand am desfacut cumparaturile de la farmacie, am luat inclusi aparat de aerosoli- am constatat ca farmacista nu ne-a dat ser fiziologic asa ca am amanat prima tura de aerosoli. Uffff, sunt f stresata, trwebuie sa ma calmez, m-am lipit de canapea si nu mai misc pana nu-mi revin.

Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetelor.
FELICITARI, LIDIA!!!!
Voi cum o sa faceti sa anuntati ca ati nascut si detaliile pe forum_ Aveti o persoana de contact sau va rugati sotul sa intre. Eu cum sunt, cred, singura burta din Iasi nu prea am cui sa ii comunic.
Asa cum am mai scris, eu de cand nu mai merg la lucru, nu am de unde sa va scriu. Sunt anumite seri cand mai reusesc sa pun mana pe laptopul sotului si macar sa va citesc, daca nu reusesc sa scriu.
Sunt destul de bine, cam mare si ma misc greu.Mai ales noaptea in pat deabia ma inorc. De cateva zile, am dureri la nivelul osului pubian si mai jos, daca ma fac inteleasa. Mai ales cand ma intorc in pat sau vreau sa ma ridic. A mai patit cineva asa ceva? E normal sau ceva ingrijorator?

Va pup de 100 de ori pe toate

28+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl, ia nospa-ul!Mai ales daca se intensifica contractiile!

Noapte buna, fetelor!Nu ca m-as culca de la ora aceasta, dar vad ca oricum nu-i activitate in seara aceasta pe forum!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Syl, daca apar contractiile, farmaciile Help Net au program non stop.

Pissi
, intra pe contul comun pe gmail sau yahoo si acolo sunt nr de tel ale burticutelor. Asa ne anuntam!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

ral-eli, ce draguti sunt, mie imi place ca se implica sotul si tatal tau, m-au impresionat!

Beatrice, iesi din butoi! Sa vezi ce mamica luminoasa o sa fii tu cand te vei plimba cu ursuletul in brate!Si o sa ai timp si de coafor, chiar daca mai pe fuga, de ce vrei tu...Eu zic, daca te simti bine, sa iesi totusi putin din casa s avezi ca te simti mai bine apoi.

Ana, bine ca s-au rezolvat neplacerile cu mobila si ti-a revenit moralul!

Joy, cum esti?Eu te stiu cum ai facut la Sofia, ai disparut o vreme, nu ai anuntat pe nimeni si brusc intri sa ne arati ce fata superba nascusei deja. Sa nu ne coci ceva si de data asta, te rog!

Eu zic sa intrati de acum incolo cele care sunteti deja in lunile 8-9 la raport zilnic, sa nu ne dati palpitatii.

Si nu mai fiti influentate de parerile altor pacienti de pe net legat de medicii vostri. Sa va zic un "secret": majoriatea medicilor ( mai putin Herghelegiu care e un "lord" cu toata lumea) se comporta in functie de omul din fata lor. Adica te comporti urat asa fac si ei, esti necomunicativ, la fel si ei, esti nepoliticos etc etc sau ignorant si nu stii pe ce lume traiesti, te lasa si ei in plata ta. Nu se comporta medicul cu voi la fel cum o face cu ceilalti pentru ca si medicul e un om si are sau nu afinitatile lui.

Si faptul ca unii pacienti au patit nu stiu ce (eu sunt pe dinafara nu stiu exact ce v-a deamagit legat de care medic exact dar imi emit o parere) este COMPLET IRELEVANT de cele mai multe ori. Plus ca sa nu uitati ca Dumnezeu nu doarme, El e cel care ne sprijina mai mult decat orice medic din lume. Sa vedeti ce nasteri usoare si copii sanatosi veti avea, fiti doar senine!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Pissi, nu e nimic in neregula cu ceea ce descrii tu. Sunt fete care plang de dureridin cauza durerilor la osul pubian. Si mai toate avem in aceasta perioada mai mult sau mai putin.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna seara !

Intru pe fuga sa va spun ca astazi am fost la eco si popo lui bebe e ok. Bine ca ne-am linistit cu asta ca tare m-a mai stresat.

Acum trebuie doar sa am rabdare si sa stau in pat ca sa vina bebe cat mai tarziu posibil. Adica pe la 36 de saptamani, ca din cate am inteles dr. nu ma lasa mai mult.

Bine ca bebe e mai mare cu 13 zile (vineri alt dr. ne-a spus ca e cu 10 zile mai mare), asa ca macar cu greutatea o sa stam mai binisor.

Acum ma mai streseaza gandul la injectiile pt maturarea plamanilor. Nu am mai facut injectii de la 11 ani si imi e f f frica. Nu suport acele. Deabea stau cand imi ia sange si atunci nu inteapa decat pielea, dar sa-mi bage acum in muschi...

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Raluca, dar de ce injectii de maturare a plamanilor? Si de ce nu te lasa mai mult de 36 saptamani? Scuze cred ca mi-au scapat detalii din urma...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Uff, scriu 100 de mesaje, nu reusesc sa-mi adun gandurile.

Si mai toate avem in aceasta perioada mai mult sau mai putin, dureri la osul pubianAsta am vrut sa scriu.

Da, Eva, asta imi lipseste, sa ies din casa. Mi-au disparut aproape total starile de lesin care m-au chinuit teribil in cele 3 luni de vara de nu scoteam nasul din casa de frica ca voi cadea pe strada. Apoi au inceput contractiile, dar cu tratamentul luat zilnic, mi-e mai bine, deocamdata.

Fetelor, eu nu mai am nici 2 sapt si tre sa ma internez pt operatia de cezariana. Asta daca totul decurge bine.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput