Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Amelia, maine pun poze cu ce am luat, sunt la spalat acum . Camasile sunt din bbc, halatul la fel. Ca si pret le am gasit la 45 lei/camasa si 60 lei halatul.

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Mistic, Geniusamb, eu as vrea detalii despre camasa si halat, ca eu inca n-am nimic pentru spital.

Alinushca, saru'mana de informatii, abia saptamana viitoare ajung si eu la doctora mea (dupa eco de pe 19) si aflu si eu mai multe.

30+

Ana, 36+, mami de Matei

AMR 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ukume uite si eu pe aici....faceam curat prin casa..azi: aripi de pui cu usturoi si coriandru verde +cartofi prajiti+salata si am facut acum un nectar de guava..,
nu mai iau graco carucior..nu am gasit aici modelul ala si nu stau sa comand ...cred ca o sa iau brevi ovo ..mai isi ia cineva brevi???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Doura, eu mi-am cumparat pana la urma, Brevi Trio B One! Arata ft bine, se pliaza ft ok, imi place si materialul interior si exterior! Per total sunt ft multumita! Mi l-am comandat din afara, de pe un site italian, si a fost la promotie!
Eu sunt multumita de Brevi, de la ei mi-am luat si comoda cu masa de infasat, si termometru cu higrometru, lampa de veghe si alte lucrusoare! Termometrul e deja in functiune!
Sper ca te-am ajutat cu ceva!

Madalina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mie nu imi da nimeni parola de la picasa ?!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Raportez iar contractii

vmadelain
pt schimbarea semnaturii
35+
36 ecografic

Off, si eu... Am bagat 2 no-spa

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Ce faceti Joy, Beatrice Cum sunteti? Au trecut contractiile?
Un pupic si un big hug si asteptam vesti!

Madalina33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

am pus cateva pozici de la concursul de pictura pe burtica pe picasa dar sa ignorati vergeturile
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Andreea Sunteti o familie tare frumoasa! Si VESELA! S-a distrat bine Iustin, am vazut, cu pictatul! Un pupic mare pt o asa familie fericita!

Madalina33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Mie nu imi da nimeni parola de la picasa ?!

Ai PM cu parola de la mine!

Madalina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Madalina, mersi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna fetelor.

Cum v-a scris si sora mea pe mine ieri m-au externat, iar bubusorul meu mai are de stat acolo cam 10 zile pana trece de 2 kg. Am nascuto la 1830, apoi pe 10 avea 1670, iar pe 12 ajunsese la 1730. Bubulina mea e foarte mancacioasa si merg la ea de acasa zilnic la ora 12, 18 si 21. Aseara am luato in brate ca i-au scos si ultimul cablu de monitorizare, am pupato de am albito, si ea radea asa frumosss. Offf, e minunat ceea ce se intampla. Acum mai avem de trecut doar un hop. Sa vina fetita acasa unde toata lumea o asteapta nerabdatoare. Va pup si va doresc o zi buna. Pupiciii.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 13 zile

Bine ai revenit printre noi, Alexa Sanatate la cea mica, sa creasca ca un ursulet ce e

Lidia, felicitari si refacere rapida! Sa-ti traiasca ursuletul si sa te bucuri de el

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ukume uite si eu pe aici....faceam curat prin casa..azi: aripi de pui cu usturoi si coriandru verde +cartofi prajiti+salata si am facut acum un nectar de guava..,
nu mai iau graco carucior..nu am gasit aici modelul ala si nu stau sa comand ...cred ca o sa iau brevi ovo ..mai isi ia cineva brevi???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Doura, eu mi-am cumparat pana la urma, Brevi Trio B One! Arata ft bine, se pliaza ft ok, imi place si materialul interior si exterior! Per total sunt ft multumita! Mi l-am comandat din afara, de pe un site italian, si a fost la promotie!
Eu sunt multumita de Brevi, de la ei mi-am luat si comoda cu masa de infasat, si termometru cu higrometru, lampa de veghe si alte lucrusoare! Termometrul e deja in functiune!
Sper ca te-am ajutat cu ceva!

Madalina33+

Sa-l stapaniti sanatosi!
Te rog imi spui si mie ce site! Caut de 2 zile un site de carucioare sa livreze si la noi, dar....nimic.
Merci.

Symo 38+ Diana Nicole
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

am pus cateva pozici de la concursul de pictura pe burtica pe picasa dar sa ignorati vergeturile
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Andreea Sunteti o familie tare frumoasa! Si VESELA! S-a distrat bine Iustin, am vazut, cu pictatul! Un pupic mare pt o asa familie fericita!

Madalina33+

merci mult

Mergi la inceput