Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)
Raspunsuri - Pagina 21
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Sa-l stapaniti sanatosi! Te rog imi spui si mie ce site! Caut de 2 zile un site de carucioare sa livreze si la noi, dar....nimic. Merci. Symo 38+ Diana NicoleAMR 7 ZILE |
Symo eu am comandat de pe:
http://www.n e w b a b y l a n d.com/ scoate spatiile, te rog. Aici comisionul de livrare este de 48euro indifent de valoarea comenzii.
sau alt site care livreaza in RO este : http://www.b i m b o m a r k e t.it/ro/en/trio-b-one-system-019-P13765.htm , aici comisionul este de 36euro.
Eu am comandat de pe primul site pt ca am preferat o modalitate safe de plata, respectiv Paypal.
Spor la cumparaturi!

Madalina
33+
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniusamb Amelia, maine pun poze cu ce am luat, sunt la spalat acum Ana, 36+, mami de MateiAMR 3 s |
Pot sa te intreb si de unde le-ai luat
? Ca sa ma duc cam la sigur ca gasesc fara sa se uite vanzatoarele patrat la mine...
30+ 
crisis81 spune:
Buna seara!
Acum am ajuns si noi acasa. Am fost la locul de joaca, am platit 20 lei si fii-mea a stat fix 5 minute inauntru si pe urma nu a mai vrut
.
Sugubina s-a rezolvat. Sper sa le primesti cat mai repede. Oricum le vei folosi dupa ce le cade buricul la Pufice asa ca timp este.
As vrea si eu AMR...... dar cat?
Ma intreba cineva de greutatea lu' bebe. Avea mai putin de 3 kg(cu 50 grame) la 36 sapt si 5 zile. Este exact in grafic.... deloc nu e mai mare desi e baiat. In schimb are capu' de aproape 39 saptamani. Pai eu vreau sa-l nasc natural.... ce ma fac?
Si daca ar fi sa ma iau dupa datele de la tiker ar trebui sa aibe 3,4 kg acum.
Bineinteles ca am uitat cam tot ce vroiam sa va mai scriu.... mai reiau....
Cris
mami de Teodora si
36+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisis81 spune:
Profit de faptul ca merge bine netu' si fac si capitol nou.....
Cris
mami de Teodora si
36+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie