Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si colac peste pupaza, ii arata sotu lui soacra-mea poze cu camera lui bebe, si in loc sa zica si ea ceva de complezenta, "vai ce frumos", numa critici gaseste Ca de ce le-am pus asa, ca de ce nu le-am pus invers Clar, nu e o zi buna azi

Vasari merci de "prezentarea" perioadei care urmeaza Sunt tare curioasa cum o sa ma adaptez

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Raportez iar contractii

vmadelain
pt schimbarea semnaturii

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ukume, Vasari ,

Am avut multe scutece de finet la Sofia pe care le voi refolosi. In landou/carucior, sub cap la nani (dc regurgiteaza putin e greu sa schimbi asternutul), la baita, pus pe canapea cand o asezam, dc venea cineva in haine de strada si dorea sa o tina in brate ii plasam iar un scutec ... samd

Madalina, felicitari pt semnatura noua. Si eu am mai pus o saptamna, motiv de bucurie

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Eu plec fetelor la gimnastica.

Beatrice multa santate. Ai grija de tine sa mai stea un pic bebe la caldurica

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Raportez iar contractii

vmadelain
pt schimbarea semnaturii

35+
36 ecografic

Off, si eu... Am bagat 2 no-spa

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

si eu am bagat un no-spa forte si acum mai m-a lasat durerea de burtica , chiar am avut ceva emotii.

cat despre scutecele de finet eu le-am mai folosit (pe langa toate cele enumerate de fete pana acum) cand ii spalam pe baieti de caca (ii spalam de fiecare data cand faceau) ptr ca mi s-au parut mult mai bune ca si prosoapele.

dana sincer orice i-ai pune pe cocosel, cand ii dai pampersul jos oricum este fantana arteziana , crede-ma pe cuvant, asa ca cel mai bine ii iei sa pui sub el o suprafata absorbanta. si nu te mai enerva ca nu face bine, incearca sa ignori toate rautatile. daca voua va place asta este important. si eu am auzit numai comentarii, ca mocheta este prea inchisa, ca usile sunt prea scumpe si alte 1000 de alte treburi din astea....

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am pus cateva pozici de la concursul de pictura pe burtica pe picasa dar sa ignorati vergeturile

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Lidia felicitari pentru baietul maaaaare. Sa fiti sanatosi si sa treceti usor peste acest nou inceput!

amelia si ioana_mami am fost pe la cantacuzino zilele astea si chiar am intrat in maternitate. am fost la etajul 1 unde inteleg ca sunt 16 locuri pe baza de rooming in. la 2 am inteles ca sunt mai ales femeile cu copii prematuri, sau si cele care nu mai incap la 1 daca e prea aglomerat si ca acolo nu e cu rooming in. asa parea relativ curat desi pe alocuri era chiar vechi. insa intunericul de pe holuri era cam creepy. sper sa imi spuneti mai multe pe PM cand aflati.

noi nimic nou de raportat. AMR 31 de zile pana la termen!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Anymona, where are you?
Diana, Elfica, iar ati disparut?

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Mistic, Geniusamb, eu as vrea detalii despre camasa si halat, ca eu inca n-am nimic pentru spital.

Alinushca, saru'mana de informatii, abia saptamana viitoare ajung si eu la doctora mea (dupa eco de pe 19) si aflu si eu mai multe.

30+

Mergi la inceput