Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Eu nu am avut scutece de finet la Nicholas, de fapt nu am avut scutece. Voi cand le veti folosi? Eu nu l-am tinut infasat, doar ce a stat la spital, pana mi l-au adus in salon, ca dupa i-am pus hainutele mele si nu l-am infasat. voi luati scutece de finet sa-i infasati pe bebelusi in spital sau acasa?
Offf, neuronul meu gravid pune multe intrebari, stiu...scuzati-ma

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Am schimbat si eu semnatura azi!

Intram in saptamana 34! Yeeei! Facem cinste cu ce va doreste inimioara!

Madalina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

danaint ia-o mai usor...nu te mai stresa bebei sunt cei mai importanti acum

misticgirl si eu trebui sa ma duc la cursuri si examene la master incepand de sapt viitoare...deja ma ia groaza pt ca e ff departe dar o sa fac si eu ce pot si gata...nu am de gand sa ma dau peste cap

Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

sunset, asa tarziu incepeti voi cursurile sau esti la ID? Unde se tin cursurile tale? Si eu am departe, la LEU. Eu am de ajuns acolo o varianta easy, fara batai de cap. Ma duc cu masina pana la metrou, la Dristor, parchez acolo, iau metroul direct pana la Politehnica si gata! La intoarcere iau masina din parcare si ajung acasa Asa evit traficul infernal si fac si miscare 9cat mai pot, probabil si sapt viitoare si gata!). Ca ma omoara sotul si colegii de grupa. Imi spun toti sa nu mai vine, le e teama ca nasc pe acolo

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Eu am camara/debaraua pe lista "de asteptare" cam de cand eram in saptamana 28 Si am tot amanat cu brio sa o aranjez. Apoi a venit caruciorul, si l-am aruncat cu non-salanta peste tot ce era deja acolo. Am cumparat niste cutii faine, transparente, in care planuiam sa sortez diferitele chestii care zac pe rafturi, si, in ultima vreme, pe jos. Si le-am aruncat si pe ele peste restul mormanului Apoi am adaugat mixului si harababurii si niste pachete de pampersi (pe care planuiam sa ii tin frumos intr-una din cutiile transparente) Dar ar fi cazul sa ma ambitionez si eu, si sa o atac maine

s36 Lucas Petru

Iti tin pumnii, suna frumos ce vrei sa faci tu acolo. Eu m-am multumit sa curat rafturile, sa le imbrac in musama si sa pun chestiile care stateau gramada pe jos pe rafturi. Oricum, m-am mega enervat ca inainte sa plec cu Sofia la gradi, am rugat-o pe o tanti care face curat in casa sa sterga pe jos si in debara (ca din partea ei intra la categoria "optional"). Si cand m-am intors de afara, mirosea urat in casa... dar urat tare. Si o intreb ce s-a intamplat, si imi spune ca a gasit un mop ud in debara si l-a aruncat. Hm... Deschid ferestre, de unde, mirosul tot in casa! Pana la urma am depistat sursa: tanti demontase cotul de scurgere de la un wc, care tracea prin debara Unii oameni cred ca gandesc cu picioarele. Bine macar ca n-a folosit wc-ul respectiv intre timp ca umplea debaraua de... Acum am chemat pe cineva sa-l repare

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Claudia eu scutecele de finet nu le-am luat pt infasat dar prietenele mele m-au sfatuit ca sunt foarte bune de pus de exemplu pe pat cand il pui pe bebe, sa ai una cu tine cand iesi prin oras de vrei sa schimbi bebe sau asa, le mai foloseau pe umar cand il tineau pe bebe sa regurgiteze ca ei mai vomita si sa nu is murdareasca hainele etc. Fetelor voi pt ce stiti ca se folosesc?

Victoria imi pare tare rau de patania ta cu femeia. Dar nmacar putea sa fie sincera daca tot afacut boacana. Stii cum se spune: geseala recunoscuta e pe jumatate iertata

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Mie toate mamicile mi au spus ca absorb foarte bine apa (de multe ori mai bine decat un prosop). Plus ca il; poti inveli cu asa ceva, este usor si materialul lasa pielea sa respire..

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Claudia eu scutecele de finet nu le-am luat pt infasat dar prietenele mele m-au sfatuit ca sunt foarte bune de pus de exemplu pe pat cand il pui pe bebe, sa ai una cu tine cand iesi prin oras de vrei sa schimbi bebe sau asa, le mai foloseau pe umar cand il tineau pe bebe sa regurgiteze ca ei mai vomita si sa nu is murdareasca hainele etc. Fetelor voi pt ce stiti ca se folosesc?

Victoria imi pare tare rau de patania ta cu femeia. Dar nmacar putea sa fie sincera daca tot afacut boacana. Stii cum se spune: geseala recunoscuta e pe jumatate iertata

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Ana, 36+, mami de Matei

AMR 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victoria, nici sa zambesc nu am mai putut, chiar am ramas fara replica la patania voastra. E clar ca nu de harnicie a facut asta.:)
Danaint, din ce imi aduc eu aminte lucrurile stau cam asa: la inceput te acomodezi cu bb, cu o casa total schimbata de colocatar. Ai grija de tine, igiena de dupa sarcina mie imi lua mult, adica o faceam ff des. Apoi la vreo 2 sapt totul a devenit mult mai ok, chiar ma gandeam ce de timp am, stiu ca am lucrat multe luni de-acasa. Apoi vine momentul, asa... de pe la 8 luni cand nu mai poti face nimic. Cel putin la mine asa a fost. Tot, dar tot timpul meu ii era dedicat. Daca voiam ceva timp pt mine o lasam sa faca dezastru. In traducere, 5 min de timp pt mine insemna vreo jumatate de ora de aranjat dupa. Dar uneori sunt asa importante si alea 5 min ca merita. O idee ar fi sa gasesti pe cineva tanar si jucaus care sa mai stea cu ea cate putin. Eu stiu ca ma gandisem atunci la o studenta/student, dar cat timp eram in raza ei vizuala sincer nu mai conta o terta persoana. Dar in continuare o consider o idee buna daca dispuneti de mai mult spatiu. Ti-am povestit ca sa poti sa-ti faci un plan cat de cat.:) Eu de ex o luam in scoica dupa mine peste tot prin casa si ii explicam ce fac.
Letzy, de ce ti-e groaza de lohii? Eu am nascut normal si a fost mai usor decat la menstruatie. Nu stiu cum e la cezariana, dar nu vad de ce ar fi mai greu. Poate din contra.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Claudia, eu am folosit prosopelele de finet si pt pus in patut cand mai regurgita, si pt cand o bateam pe spate sa scoata aerul (il asezam pe umar), si pt pus in carut cand era f cald sa nu transpire. Nu stiu, oricum... mult. Eu am gasit la baby expo atunci unele atat de dragute, cu model discret si jucaus, ca le foloseam des si numai de dragul de a le vedea.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu am mai auzit ca ii pui o bucata de finet si pe cocosel, daca ai baietel, cand e dezbracat, sa nu faca fantana arteziana in caz ca il apuca pisu Cu aceeasi destinatie, am vazut pe site-uri in afara si niste coifuri mici, colorate, ca alea de petrecere tot anti-arteziene de pisu

Eu am luat de la C&A, un pachet de 5 de astea de finet. Dar nu imi mai aduc aminte cat am dat pe ele, nu mult oricum...

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput