Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Dana stai linistita, nu te stresa ca faci rau la bebe. Da-le-ncolo de priecte ca dupa ce vine bebe n-o sa te mai gandesti deloc la ele. Gandeste-te ca mie nu mi-au auds inca inlocuitor si nici macar nu stiu cui sa las toata treaba mea. Va fi o varza totala. Dar nu ma mai stresez. Abia astept sa treaca si saptamana viitoare si sa intru in concediu.

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lore1983 scutece de finet gasesti in mag Obor, iti iei material si iti dai tu cum vrei dimensiunea. Sau poti lua gata facute de la magazinele de bebe - dar mult mai scump evident.

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

M-am agitat la firma, ca de, imi las atributiile altora, si deja eu nu mai am rol activ 100%, doar supervizez, si a iesit o varza luna asta Si am burtica acum intarita. Off! Si m-au luat si cu transpiratii! Ce s-o alege de proiectele mele cat sunt acasa cu bebi, in primele luni cand nu o sa am timp sa arunc un ochi, nu stiu zau

s36 Lucas Petru

Dana, eu zic sa nu te mai stresezi . Daca erai deja in concediu, sau la spital cu bebe ce faceai? Intrai de acolo, sau ii ziceai bebelui "mai stai putin ca mami mai are niste treaba la serviciu"? Eu ma vad pe mine, stiu sigur ca imi va lua vreun an (cel putin) ca sa le repun pe toate la punct, sa stiu de unde sa le iau daca am nevoie de ele, asa ca acum nu mai vreau decat sa treaca luna asta si sa stau acasa, ca trebuie sa fiu odihnita cand vine bebica. ma mai enervez si eu, ca na, asta-i jobul, dar am zis ca daca ajung sa imi vina sa arunc pe cineva de pereti mai bine ma duc acasa si dorm...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Lore1983 scutece de finet gasesti in mag Obor, iti iei material si iti dai tu cum vrei dimensiunea. Sau poti lua gata facute de la magazinele de bebe - dar mult mai scump evident.

sugubina 32+ cu Puficele

Eu am luat din magazin de bebe (Afi Cotroceni langa Hondos Center)cu 5 lei bucata cele albe (de 70cm /70 cm) si cu imprimeu 6.5 lei bucata ...

Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Dana stai linistita, nu te stresa ca faci rau la bebe. Da-le-ncolo de priecte ca dupa ce vine bebe n-o sa te mai gandesti deloc la ele. Gandeste-te ca mie nu mi-au auds inca inlocuitor si nici macar nu stiu cui sa las toata treaba mea. Va fi o varza totala. Dar nu ma mai stresez. Abia astept sa treaca si saptamana viitoare si sa intru in concediu.

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Off! As sta linistita, da daca nu ma gandesc la ele, nu am ce manca Eu lucrez la firma mea si a sotului, iar partea mea de proiecte... o agat pe gard :D Sotul saracu a incercat sa imi preia si din chestiile mele, dar de abia are timp. Si pe cine am trainuit sa imi ia din diverse parti de proiecte... a iesit varza Primele 2 luni cred ca o sa fie grele, nu o sa am timp de nimic, si incerc acum sa pregatesc cat mai bine perioada aia. Apoi sper sa imi intru intr-un ritm, macar 2 ore pe zi sa pot sa lucrez de acasa... Off!

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ukume, pai daca pleaca sotul tau ai mai mult timp de stat cu noi pe dc ... Si eu sunt cam ciudata cand mai pleaca al meu, mi-e frica de orice s-ar putea intampla, parca nu-mi gasesc locul. Noroc ca n-a mai plecat de ceva timp pe nicaieri, am stat mai linistita.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Multumesc pentru raspunsuri Sugubina si Ioana! O sa iau si gata facute si material pentru scutece.

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,
Am revenit, am mancat, am citit tot din urma si raportam:
- mi-am luat o camasa pt alaptat si un set compus din camasa pt alaptat si halat, f dragute toate, din bumbac calitativ, exact ce cautam eu. Le-am luat de la magazinul Titan, pt fetele care locuiesc in zona si vor mai multe detalii, va ofer cu drag . Concluzia: gata cu cumparaturile pt spital, mai am sa spal ce am cump astazi si sa le pun in geanta.
- cand m-am intors de la cumparaturi, era curentul oprit . Sun din fata scarii la Electrica, sa vad cat dureaza si imi spune ca se incearca remedierea avariei pana pe la ora 16:00, in conditiile in care era abia 13:20 . Asa ca, am urcat pe scari. Noroc ca locuim la et 4 si nu a fost f mult. Curentul este inca oprit, deci este din nou avarie mai nasoala, ca cea de fix acum o sapt (atunci a fost oprit de la 14:30 la 17:00 )
- la 16:00 plec la facultate, sa ma mai plictisesc putin, am un curs cu un prof fara pic de dar al predarii.
- Ratusca, asa am patit eu cu vergeturile la prima sarcina. Nu am avut niciuna pana in sapt 35, cand mi-au aparut deasupra buricului. Intr-adevar, se estompeaza in timp, devin fine si albicioase, aproape invizile (daca nu sunt multe). Acum s-au agravat, uneori sunt vinete si la mine, dar sper sa se re-estompeze. Eu ma dau cu crema antivergeturi de la Palmer's, aceea cu unt de cacao, vitamina E, colagen etc. am folosit-o si la prima sarcina si a fost destul de OK. Parca cei de la Palmer's au si o crema pt estomparea veregeturilor, dupa nastere, o sa caut.
- Ana, drum bun! Sa ajungi cu bine si bb sa fie cuminte in burtica.
- felicitari burticilor care au schimbat azi semnatura si asteptam vesti bune de la cele care merg la doctor
Gata, ma duc sa fac repede un dus si sa ma preg de facultate. Ne auzim diseara sau maine

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Azi am luat din obor finet: 13 lei metrul dublu lat. De buna calitate , foarte moale si grosut.
Preturile pt hainute de bebe nu sunt chiar mici, am gasit rombaby - sunt ok calitativ, si i am mai luat o paturica mai groasa, in care il poti infasa -are fermoar si capse . Plus prosoape si cateva body uri..
Am terminat cu bagajul de spital si pt mine si pt bebe. (de cumparat, urmeaza spalarea ) .
Mi am luat chiloti moartea pasiunii (sper sa nu i port mai mult de 3 zile cat stau in spital ca mi vine sa plang numai cand ii privesc..
Am gasit camasa de alaptat (gri cu un bebic pe piept) si un halat in ton..
ah si am luat 2 suzete cu hipo si iepuras atat de dragalaseeeee.. si batista bebelusului. si m ulte altele, pe care le am uitat acum

in alta ordine de idei: Felicitari Alexa pt venirea acasa, o asteptam si pe papusica Andreea, vrem poze si primele impresii de proaspata mamica

eu mai am fix 18 zile pana la ceza prin urmare sunt relaxata .. am timp

pup, revin

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sugubina 32+ cu Puficele

Ana, 36+, mami de Matei

AMR 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici,

Am intrat si eu sa va salut! Azi e program administrativ, facem curat si sortam imbracamintea in sifoniere! Nu am nici o tragere, mai fac cate putin, mai stau si ma uit pe pereti...sunt melancolica, inca nu deprimata, dar o stare aiurea oricum...

AlexaSunt extrem de bucuroasa ca bebelina ta este bine si creste in grafic, sa va DD sa capete cat mai repede cele 2kg si sa va bucurati acasa de minune!

Miruna, Sugubina, Ioana si alte burtici care schimbati azi semnatura felicitari! Mai este putin si in curand o sa tineti bebeii in brate!

Symo O SAPTAMANA!!! peste o saptamana o iti vezi ursuletul...wow, cred ca esti urmatoarea din odisee superb...sunt sigura ca e absolut normala starea prin care treci, dar sunt sigura ca o sa te intareasca DD si o sa treceti cu bine!!!

Crisis si alte burtici care au avut echo Felicitari pt vestile bune! Crisis, este ok bebelina ta in greutate, atat timp cat e grafic eu zic sa nu-ti faci probleme!!! Si eu imi faceam, dar sunt sigura ca mai sunt si mici discrepante in masuratori! Nu uita de abaterile standard!

Beatrice Nu mai fi suparata! Are dreptate Miruna, cu sarcina au fost mai multe precautii de urmarit, la fel o sa fie si cu bebe, o sa iti revii tu treptat, si o sa te aranjezi, important e ca bebe s-a dezvoltat normal, in ciuda starilor tale de rau! restul o sa fie un fleac, o sa vezi! Ai fost o curajoasa si o sa fii in continuare dupa ce te adaptezi cu noua viata de mamica! O sa ai timp sa devii acea mamica sexy si voioasa!

Asta e valabil pt toate burticile, dupa ce ne adaptam noii vieti sunt sigura ca fiecare isi va putea satisface dorinta de a fi cum vrea fiecare!

AnaO Drum bun si sa ai parte numai de lucruri bune!

Eu ma intorc la treaba, dar va urmaresc! Sa aveti o zi cat mai bune!

Madalina32+

Mergi la inceput