Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello!
M-am trezit la 2 la 4 la 6 si la 8....pe urma m-am culcat iar la 10 si m-am trezit la 12. Halal odihna.....
Citesc din urma si revin cu raspunsurile...

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Joy, cum esti?Eu te stiu cum ai facut la Sofia, ai disparut o vreme, nu ai anuntat pe nimeni si brusc intri sa ne arati ce fata superba nascusei deja. Sa nu ne coci ceva si de data asta, te rog!

Eu zic sa intrati de acum incolo cele care sunteti deja in lunile 8-9 la raport zilnic, sa nu ne dati palpitatii.

Si nu mai fiti influentate de parerile altor pacienti de pe net legat de medicii vostri. Sa va zic un "secret": majoriatea medicilor ( mai putin Herghelegiu care e un "lord" cu toata lumea) se comporta in functie de omul din fata lor. Adica te comporti urat asa fac si ei, esti necomunicativ, la fel si ei, esti nepoliticos etc etc sau ignorant si nu stii pe ce lume traiesti, te lasa si ei in plata ta. Nu se comporta medicul cu voi la fel cum o face cu ceilalti pentru ca si medicul e un om si are sau nu afinitatile lui.

Si faptul ca unii pacienti au patit nu stiu ce (eu sunt pe dinafara nu stiu exact ce v-a deamagit legat de care medic exact dar imi emit o parere) este COMPLET IRELEVANT de cele mai multe ori. Plus ca sa nu uitati ca Dumnezeu nu doarme, El e cel care ne sprijina mai mult decat orice medic din lume. Sa vedeti ce nasteri usoare si copii sanatosi veti avea, fiti doar senine!

Aici sunt, tot 2in1 Recunosc cu rusine ca m-am luptat mai devreme sa aranjez debaraua (rafturi, saci...). Am zis ca stau cuminte si totusi...

In rest vreau sa ajung cu Sofia la dr., nu am mai fost de cand avea 11 luni si acum ca a inceput gradinita, vad ca s-a lipit de ea o raceala cam puternica si nu vreau sa o tratez "dupa ureche".

In ceea ce priveste doctorii, iti dau dreptate in mare parte. Cum relationeaza ei cu o pacienta este influentat de respectiva persoana insa daca se "pricep" sau nu in meseria lor asta nu prea putem influenta...

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ukume uite si eu pe aici....faceam curat prin casa..azi: aripi de pui cu usturoi si coriandru verde +cartofi prajiti+salata si am facut acum un nectar de guava..,
nu mai iau graco carucior..nu am gasit aici modelul ala si nu stau sa comand ...cred ca o sa iau brevi ovo ..mai isi ia cineva brevi???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21
Aici sunt, tot 2in1 Recunosc cu rusine ca m-am luptat mai devreme sa aranjez debaraua (rafturi, saci...). Am zis ca stau cuminte si totusi...

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Eu am camara/debaraua pe lista "de asteptare" cam de cand eram in saptamana 28 Si am tot amanat cu brio sa o aranjez. Apoi a venit caruciorul, si l-am aruncat cu non-salanta peste tot ce era deja acolo. Am cumparat niste cutii faine, transparente, in care planuiam sa sortez diferitele chestii care zac pe rafturi, si, in ultima vreme, pe jos. Si le-am aruncat si pe ele peste restul mormanului Apoi am adaugat mixului si harababurii si niste pachete de pampersi (pe care planuiam sa ii tin frumos intr-una din cutiile transparente) Dar ar fi cazul sa ma ambitionez si eu, si sa o atac maine

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua, burtici!

Felicitari Lidia pentru bebita, sa fie sanatos si sa creasca mare!
Alexa ne bucuram ca am auzit vesti de la tine si iti dorim sa o ai pe Andreea cat mai repede acasa!

Felicitari burticilor care au schimbat astazi semnatura si mult succes celor care merg azi la doctor!

Ana, drum bun si sa auzim vesti bune!

Nici nu imi vine sa cred ca deja e vremea sa se nasca bebeii din odiseea noastra!

Si eu sunt nerabdatoare sa treaca timpul si sa ajung sa imi tin baietelul in brate!

Vroiam sa va intreb daca aveti idee unde se gasesc scutece din finet. Am vazut ca se regasesc mentionate in toate listele cu necesarul pentru bebe.

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Doura ce bine suna mancarea ta. Eu am mancat legume( brocoli, conopida si morcov) taiate destul de marisor si prajite in unt cu piept de pui prajit tot in unt cu usturoi. A iesit foarte foarte bun.Dupa care am bagat turta dulce si am baut la apa de numa.

Eu caruciorul Graco l-am comandat. Inca astept sa-mi ajunga din America. L-au trimis cu vaporul impreuna cu alte chestii care le-am comandat si dureaza destul de mult pana ajung. Au fost trimise la inceputul lui septemabrie deci sper sa ajunga pana la sfarsitul lunii asteia sau inceputul lui noiembrie.

Lore eu scutecele le-am 'comandat' la mama care este in Suceava si le-a luat de la rusi. Poate te ajuta fetele din Bucuresti

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

M-am agitat la firma, ca de, imi las atributiile altora, si deja eu nu mai am rol activ 100%, doar supervizez, si a iesit o varza luna asta Si am burtica acum intarita. Off! Si m-au luat si cu transpiratii! Ce s-o alege de proiectele mele cat sunt acasa cu bebi, in primele luni cand nu o sa am timp sa arunc un ochi, nu stiu zau

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor si mie imi pleaca sotul la Brasov weekendul asta si sunt distrusa. La mine pleaca foarte rar si nu sunt obisnuita fara el. Mi-am facut eu tot felul de planuri pt weekend dar imi va fi tare dor

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ukume, multumesc pentru raspuns ! suna bine ce ati gatit tu si cu Doura. Eu nu sunt asa harnica dupa ce vin de la birou

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Buna fetele!

Azi schimbam semnatura ca implinim 34 de saptamani. Kokorinusha, daca doctorul de care vorbesti e Albu Dinu Florin care e si la Giulesti si are si clinica AlCoSan esti pe maini foarte bune. Il stiu de mult timp. Aproape toate ecografiile pe sarcini mi le-am facut la el, pe sarcina asta am facut si amniocenteza tot la el. E un medic foarte serios, eu cel putin am mare incredere in el.
Chiar ma gandeam ca daca la nastere nu ar fi doctorita mea, as vrea sa nasc cu el.
De maine intru si eu pe regimul fara sare ca sa ma mai desumflu nitel. Fara zahar nu promit:-) EvaF dupa cum vezi, ne-ai contaminat pe toate:-)
M-au apucat si pe mine ceva ganduri negre noaptea, ma trezesc din 2 in 2 ore si realizez asa ce urmeaza, operatie, copil mare mereu racit care vine la copil mic nou nascut si uite asa...depresia prenatala e gata. Ma simt mare si grea, trag de mine la munca, nu mai am chef deloc deloc sa ma concentrez, de fapt nu prea mai reusesc. Mai am 9 zile d emunca in afara de azi.

34+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput