Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Eva, mersi mult pt idei. Chiar o sa-l sun pe sot sa-mi ia ca e la super market.
Cand poti tu, mai scrie-mi din cand in cand cate o idee ca eu sunt in pana.

Astazi la pranz o sa mananc niste cartofi si plante fierte cu ulei de masline. Normal le mananc si cu sare si lamaie, dar acum am zis sare NU, iar lamaia ma deranjaza.

Eu as ramane pe painea normala, crezi ca are ceva daca nu tai sarea chiar 100% ? Si covrigul de l-am mancat de dimineata era tot normal, cu sare in aluat, nu si pe deasupra.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Am intrat sa va spun ca va pup, eu acum plec spre casa. Ma opresc la socri o noapte, apoi sper sa va scriu de bine, de la Tg Jiu. Multi pupici si numai vesti bune sa aduceti!

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Drum bun si fara emotii Ana ! Te asteptam sa ne dai de veste ca ati ajuns cu bine la destinatie!

30+

Mergi la inceput

A, Eva, am uitat sa spun ca eu in sarcina nu am mancat deloc cimbru pt ca e uscat, dar nu stiu cat de bine e spalat inainte (desi e cules si uscat de soacra-mea, care e destul de curata si atenta, dar in sarcina avem si mai multa grija si cand l-a facut nu stia ca o sa fim insarcinate si eu si cumnata-mea). Poate ca exagerez. La tzatziki nu pui si un pic de ulei ?

Mergi la inceput

Simo, a mai ramas un pic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ana sa ia drum bun! Mare grija la conuds si sa auzim numai vesti bune. Am emtii cand ma gandesc ca pronesti la drum sa-l cunosti pe David. Va doresc ca atunci cand va inotarceti acasuca sa fie totul pus la punct si frumos asa cum ai vrut tu.

Symo ce putin!!!! Off, mai zi-ne cum te simti caci si noi mai mult ca sigur vom trece prin aceleasi stari.

Doura tu cum te mai simti? ce face bebe? ce mai faci bun de mancare??

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Ratusca, asa ma gandeam si eu inainte sa-l nasc pe Iorgos, prin cezariana programata, ca ma fac frumoasa inainte. Numai ca el s-a gandit sa vina cu o saptamana mai devreme. Am fost la maternitate sa monitorizeze contractiile si eventual sa incerce sa le opreasca. La miezul noptii contractiile se mai domolisera un pic , dar moasa imi zicea ca nu-mi da drumul. Eu ii ziceam ca nu mai am contractii, gandindu-ma ca vreau sa ajung acasa sa ma epilez si sa ma spal pe cap. Ea insa vedea la tocograf ca tot mai am.

Am plecat acasa, m-am spalat, m-am epilat, m-am facut boboc si a doua zi am plecat linistita la maternitate. Asta dupa ce incepusem sa am contractii putenice, dar eu credeam ca e de la constipatie si cum ma apucau mergeam la toaleta si . Bine ca nu am nascut acolo. Pana la urma mi-am dat eu seama ca probabil sunt contractii, am sunat la dr. si f calma am plecat spre maternitate. Cand m-a vazut dr. m-a bagat de urgenta in operatie. Nici nu am mai avut timp sa mai vorbesc cu sotul. El a ramas sa faca actele de internare si neavand pasaportul meu la el, l-au trimis dupa el acasa. Eu insa, fiind sigura ca o sa nasc, il luasem cu mine, dar nu m-a intrebat nimeni, ca fugeau toti sa imi faca clisma, sa-mi ia sange, sa-mi puna epidurala, sonda , etc. Pana s-a intors sotul, dupa ce cautase in toata casa, eu eram gata. Daca ii vedeati cum alergau in toate partile: imi facusera clisma si vroiau repede , repede sa-mi ia sange. Eu insa nu ma mai puteam tine si ii spuneam tipei ca trebuie sa ma duc la toaleta ca nu mai pot, ca fac pe mine. Ea imi zicea ca sa stau sa imi ea intai sange . Colac peste pupaza , nici nu putea sa-mi gaseasca vena, asa ca l-a chemat pe anestezist si mi-a luat el. Imi venea sa-i strang de gat ca nu ma mai puteam tine.

A avut noroc o tipa care trebuia sa intre in cezariana cand am ajuns eu la maternitate. Pt ca eram o urgenta, au scos-o pe ea si dr. mea + dr. ei ma operau pe mine (ca sa faca mai repede) , iar apoi dr. mea urma sa-l ajute pe dr. ei la cezariana ei.

Pana sa ma termine pe mine, tipa a nascut natural !!! Va imaginati ce norocoasa a fost ea si ce mai m-a injurat dr. ei.

Mergi la inceput

Letzy, nu te speria de lohii. La mine nu a fost asa rau. Poate pt ca am facut cezariana si m-o fi curatat dr. mai mult. Au fost mai mult in primele 2 zile, apoi doar un lichid galbui, mult mai putin decat la CM. Au tinut mai multe zile, dar nu erau in cantitate mare. Cand am mers acasa de la maternitate deja foloseam tampoane normale pe care le schimbam doar ca sa fiu curata, nu ca se umpleau.

Mergi la inceput

Drum bun, Ana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Waw, Raluca!!!!Ce alergatura!!!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Ratusca, sunt creme si pt reparat vergeturile. Cica sunt eficiente, dar nu sunt f convinsa. Eu am facut la Iorgos f multe, dupa mi-am dat cu crema si s-au estompat destul de mult. Dar eu sunt cam lenesa si nu m-am dar cat de frecvent ar fi trebuit.

Mergi la inceput