Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ratusca83 spune:
ana drum bun!!! asteptam vesti bune de la tine!!!
eu acum plec..ma duc la salon sa-mi aranjez parul, apoi la 4 merg la dr...
fetelor nu v-am spus..toata sarcina m-am dat cu crema, ulei de masline pe burtica si de 2 sapt mi-au aparut cateva vergeturi pe burtica, aseara cand ma uit in oglinda, ce-mi vad ochii?!!..mi-au aparut o multime
..cum scap eu de ele??? n-am avut niciodata vergeturi..celulita am avut dar din astea nu....sunt atat de urate si visinii..offffffffffffff
33+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratusca83 spune:
ca tot vorbiti de tarife la ecografii..eu la eco pe care am facut-o la 32 de sapt am dat 380 lei...33+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
syl spune:
Sashenca, asa patesc si eu la cabinet in polona. Eu dau 350 cand fac eco si 300 fara eco. Imi face eco doar ca cer eu sa-l mai vad pe bebe ca poate a trecut mult de la ultima eco unde ma trimite el. Tarifele sunt mari intr-adevar dar...asta este. Eu decat sa merg la spital sa stau pe holuri pe acolo mai bine dau un ban si stau in fata cum s-ar zice. La cabinet studiaza mai mult ecografele cu care vii tu, analize, te pune un pic si la eco la el si in rest faceti planuri. In general mai mult de 10-12 minute n-am stat ca suntem ca pe banda acolo, are programate si 30 de paciente.
Syl, mami de Ati si acum 29+
Thomas Bogdan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Buna fetelor. Cum v-a scris si sora mea pe mine ieri m-au externat, iar bubusorul meu mai are de stat acolo cam 10 zile pana trece de 2 kg. Am nascuto la 1830, apoi pe 10 avea 1670, iar pe 12 ajunsese la 1730. Bubulina mea e foarte mancacioasa si merg la ea de acasa zilnic la ora 12, 18 si 21. Aseara am luato in brate ca i-au scos si ultimul cablu de monitorizare, am pupato de am albito, si ea radea asa frumosss. Offf, e minunat ceea ce se intampla. Acum mai avem de trecut doar un hop. Sa vina fetita acasa unde toata lumea o asteapta nerabdatoare. Va pup si va doresc o zi buna. Pupiciii. ![]() ![]() Mami de ![]() |
Bine ai revenit acasa Alexa! Sa stea bebelina cat mai putin in spital! Acum daca o poti lua in brate deja e mai maricica, nu mai e mult si o s-o iei acasa de tot
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Sashenca, asa patesc si eu la cabinet in polona. Eu dau 350 cand fac eco si 300 fara eco. Imi face eco doar ca cer eu sa-l mai vad pe bebe ca poate a trecut mult de la ultima eco unde ma trimite el. Tarifele sunt mari intr-adevar dar...asta este. Eu decat sa merg la spital sa stau pe holuri pe acolo mai bine dau un ban si stau in fata cum s-ar zice. La cabinet studiaza mai mult ecografele cu care vii tu, analize, te pune un pic si la eco la el si in rest faceti planuri. In general mai mult de 10-12 minute n-am stat ca suntem ca pe banda acolo, are programate si 30 de paciente. Syl, mami de Ati si acum ![]() ![]() |
nu zic ca nu este scump dar daca ma crezi nu mai conteaza...vreau ca totul sa iasa bine. astazi m-am trezit mai optimista desi nu ma simt bine. bebe parca misca cum nu a mai miscat pana acumsi am o durere sub burta surda dar persista, o durere ca la ciclu...
aseara mi-am terminat si eu bagajul ptr spital si am facut faimoasele tampoane...dar eu am facut de 2 feluri
![](icon_smile_big.gif)
Mami Andreea
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
ratusca83 si mie imi apar pe zi ce trece..si din ce in ce mai sus. E clar conteaza cum te-a facut mama-calitatea pielii. Unele nu au deloc vergeturi..Cica dupa ce se reduce burta si ele se fac mici si albicioase si se vor vedea mai putin..
sugubina 32+
cu Puficele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
ana drum bun si te asteptam cu vesti
nu ne spune si noua nimeni cum a fost la intalnire aseara???
Mami Andreea 34sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ralucaspm spune:
Vasari, o sa-l pun pe sot sa intrebe la super market si sa gust sa vad daca imi place.
Si mie imi scade tensiunea si de asta zic sa incerc fara sare, sa vad daca nu ma simt mai rau. Mi-a spus dr. de prin luna a 4-a sa nu mai mananc sarat, dar atunci aveam stari de lesin mai putenice si ma simteam f f rau daca nu mancam sarat. Asa ca am inceput sa mananc chiar mai sarat decat inainte. Acum tot trebuie sa stau in pat si nu e pericol sa cad daca imi scade tensiunea.
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
31+
ralucaspm spune:
Sugubina, daca mananc fructe de dimineata pe stomacul gol chiar ma ustura stomacul si imi da o stare de lesin.
Cat despre constipatie, e adevarat ca am inceput sa am probleme si acum mi s-a pus pata pe niste mere bio mici si f f gustoase de mananc toata ziua, desi stiu ca merele constipa. Mananc totusi toata ziua mere pt ca eu tot mai am greata si gust f nasol in gura si merele astea mai imi taie din gustul asta urat.
Strugurii ma imi fac f rau la stomac desi am incercat doar sa gust cateva boabe de vreo 2-3 ori.
Asta e rau la mine, ca nu pot sa mananc f multe lucruri. Apoi daca mai tai si ce e cu sare si ce constipa cu ce mai raman ...?!
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Am venit din parc, de la plimbat copilul. De ar tine vremea asta frumoasa...
Sugubina, nu ma pricep, mami. Mie mi-a spus ca daca erau singurele heterozigote mutatiile alea, nu era asa de rau. Dar faptul ca le am pe amandoua mutante, echivaleaza cu o mutatie homozigota, deci mai serioasa treaba. Si ca musai trebuie sa raman pacienta lui Coriu toata viata. Oricum, cand le-a vazut, a devenit brusc serioasa si a inceput iar sa imi explice de ce fac Clexane si ce riscuri ar fi fara el. Peste ardei poti pune iaurt, sunt super, mai ales daca nu au sare. Iti tin pumnii azi, sa vii cu vesti bune!
Ratusca, bafta si tie!
Symo, esti absolut normala Sa ai niste ultime 7 zile minunate si o intalnire de vis cu Diana
!
Eva, merci de pont. Nu ma omoram eu cu zaharul nici inainte, asa ca sunt complet pe langa subiectul legat de indulcitori sanatosi/ne, naturali/artificiali...in cafea imi puneam zahar brun...dulciuri nu gateam, dar recunosc ca mai scapam prin ciocolata Milka cu capsuni Se poate si fara ea, o sa raman cu cafeaua si zaharul din ea si gata. Sa nu ma tem de obezitate
!
Ana, drum bun sa ai si multa liniste!
Gata, incepem procedurile legate de masa de pranz, nu mai poci a scrie . Pofta mare si voua!
Olga cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia