Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Symoooooo, in curand scoatem agitatele.
Mai e putin.

Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

AAAA...am zis ca, cu 3 zile inainte de a naste merg la salon si ma "defrisez" si eu ca oamenii peste tot..poate sa apara si mama contractiilor..eu merg si o fac...

Si mie mi-a spus asistenta sa nu am lac sau oja colorata pe unghii...

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

eu merg luni la cabinet, mi-ar fii placut tare sa ne vedem si sa mai vorbim. eu astazi am avut o stare tare naspa si am mai citit si o gramada de pareri proaste despre el pe net. tu tot la elias vrei sa nasti? vroiam sa vb cu el despre rezervele platite. imi este o frica de mor, desi el a fost super ok cu mine...offff

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
[/quote]

Eu nasc cu Strajean, dar la nasterea trecuta am stat in rezerva cu o fata care nascuse cu Filipescu si era foarte incantata de el !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Va invit la o cu muuult lapte!

shashenka cat costa o consultatie+eco in polona? eram curioasa. si cat dureaza propriu-zis. eu am fost numai in spital. si nu te mai lasa influentata de toate postarile de pe internet. asa daca dai cautare o sa gasesti pareri pro si contra despre orice medic.

raluca bine ca v-ati linistit, cred ca a fost un stres mare.

syl no-spa trebuie sa ai in casa (desi e cam slab), iar daca se intensifica contractiile supozitor uscosin (scobutil).

beatrice, ca sa nu mai corectezi de fiecare data ce ai scris intr-un mesaj anterior printr-un alt mesaj, vezi ca pe bara mesajului tau dupa ce l-ai scris si a aparut postat, una din iconite se cheama editeaza raspuns, apesi acolo si corectezi mesajul. E mai simplu asa. Si iesi din casa, face bine la moral. Mai ales ca dupa ce se naste bebe la inceput nu o sa-ti vina deloc sa-l parasesti nici macar pentru 1-2 ore.

Mami fericita si implinita de Iulia si 31+

eu am dat 300 ron pe consultatie si eco dar defapt la eco numai s-a uitat si nu mi-a dat nimic la mana, foaie scrisa sau ceva de genu, mi-a dat doar o fotografie cu niste masuratori, deci nu pot sa-ti spun cu exactitate daca a taxat-o ca eco.

alexa bine ai venit acasa si o asteptam si pe ursuleata Andreea

Symo parca retraiesc si eu clipele de emotie. o sa fie bine si o sa-ti tii puiul in brate. offf abia astept si eu

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, stai linistita ca asa simt si eu si sunt la bebe2. Legat de husa, au la Babyna, cam scumpa, vreo 200 lei. Si la Ikea parca vazusem.
Eu tot n-am lenjerie de pat, protectii. Dar nici pat

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eva multumesc!
Cand aud de lohii imi vine sa ma urc pe pereti!
Symo cat de putin mai ai!
Fetelor,fetita mea e la a 3a runda de sughituri pe ziua de azi.E vreo problema?
O sa o intreb azi pe dr.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Cred ca incep sa comunic telepatic cu bebe

Nu l-am mai simtit de ieri seara, si azi stateam pe scaun si ma gandeam ca daca o fi patit ceva. Si imi zic eu asa in gand "Hai mai bebe, da si tu un semn". 2 secunde mai incolo Pac! Un sut in diafragm Si de atunci nu se mai opreste Cred ca a inteles un pic gresit ce i-am comunicat Am impresia, dupa cum loveste, ca isi face avant din picioare in diafragm, ca sa se impinga eficient cu capul in col Da nu imi pare rau, il prefer miscaret

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

saluttt aseara pe la 20:30 mi s-a pus pata sa ma duc dupa carut vroiam doar sa ma uit asa sa ma orientez...dar am gasit unul care mi-a placut f mult si l-am si cumparat criteriile mele de baza erau manerul reversibil, rotile sa fie zdravene si cat de cat usor iar asta le cuprinde pe toate si ma bucur ca am mai bifat inca o chestie

alexama bucur ca e bine bebelina ta , sa dea Domnul sa vina cat mai repede acasa

miruna felicitarti pt semnatura sunteti deja mari...mai aveti putin . In alta ordine de idei nu stiu cum se tin de capul tau toate problemele astea tehnice

symo peste o saptamana o sa-ti tii puiul in brate asta e minunat....sa nu mai vorbim de emotii si diverse ganduri

Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am intrat sa va spun ca va pup, eu acum plec spre casa. Ma opresc la socri o noapte, apoi sper sa va scriu de bine, de la Tg Jiu. Multi pupici si numai vesti bune sa aduceti!

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana drum bun sa ajungeti cu bine.

Alexa ma bucur k sunteti bine amandoua. in curand vei lua si bebeaca cu tine aksa. felicitari inca o data si multa sanatate

Sashenka si eu tot la clinica lui Vladareanu merg p polona, dar la Rotaru. am dat 150 ron p eco si 50 consultatie.
a tinut cam 20-25 min, mi-a dat foaie cu toate masuratorile sa le pun la dosar.
acu cred k fiecare are stilu lui de a lucra si tarifele lui.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput