Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
letzy81 spune:
Miruna,Claudia,Sugubina felicitari pt semnatura!
Simona,Olgutzika(buna asta cu IRurile),Sububina,Ratusca va multumesc.Azi la echo,maine la intepat la Fundeni.
Bafta multa la dr Ratusca si Sububina!
Alexa sa dea Dumnezeu sa o luati pe micuta Andreea mai repede de 10 zile acasa.
Sapt.trecuta vorbeati de ruptul apei in pat si ca s-ar strica salteaua...N-am avut ce face si ii povesteam sotului.In weekend cand am fost la Predeal vroia sa-mi ia nu stiu ce protectii pt saltea.Acum il intereseaza problema si se documenteaza....eu nu-l ajut.Isi face griji ca stric salteaua(doar a dat o gramada de bani si are numai un an) sau scaunul de la masina
.
Eu i-am zis clar ca eu nu dorm pe plastic si sa nu ma sresseze cu subiectul.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Welcome back, Alexa, o asteptam cu drag si pe Andreea acasa, in barlog!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu
Noah (30. 12. 2010)
letzy81 spune:
Dupa 32 de sapt si mie au inceput sa mi se umfle picioarele.
Tensiunea e buna(o singura data a ajuns la 13,in rest sub 11),sumarul de urina OK.
Acum am inceput sa dorm cu picioarele pe 2 perne si sub cap numai una si am observat ca e mult mai bine.Ar fi de preferat sa nu-mi pun perna si sub cap dar nu pot.
Si da,cand mananc sarat intr-o zi a doua zi sunt mai umflata.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
![](fetita.gif)
danaint spune:
Neata fetelor!
Alexa, ma bucur de vestile bune!! De abia astept sa aud ca bebelina a ajuns acasa!
Eu raportez o noapte aiurea, pana la 4 noaptea am avut insomnii apoi insa am dormit bustean, fara nicio trezire. Acum am venit la firma, ca era femeia acasa la curatenie, si m-a enervat de cum a intrat pe usa
s36
Lucas Petru
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Sapt.trecuta vorbeati de ruptul apei in pat si ca s-ar strica salteaua...N-am avut ce face si ii povesteam sotului.In weekend cand am fost la Predeal vroia sa-mi ia nu stiu ce protectii pt saltea ![]() ![]() Eu i-am zis clar ca eu nu dorm pe plastic si sa nu ma sresseze cu subiectul ![]() FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 36+ ![]() |
Letzy, pai protectie pentru saltea vei lua si pentru bebe, ca atunci cand mai debordeaza de pipi noaptea sa nu ude salteaua.
Uite un exemplu de protectie pentru bebe, asta il avem noi, pe care il poti folosi cu succes si pentru tine, o pui sub lenjerie, peste saltea, nu te deranjeaza cu nimic.
http://www.b a b y c o m f o r t.ro/produse/235-lenjerie-pat-accesorii-/260-accesorii-protectii-saltea-pilote/1796-protectie-saltea-pat-copii-si-bebelusi---ardek-50x70-cm.html
Sau o simpa aleza. Alezele sunt bune ca le iei in deplasare pentru copil si il poti schimba oriunde, nu direct pe suprafete murdare. Nu costa mult si sunt absolut indispensabile, dupa parerea mea.
Le poti folosi si dupa nastere cand iti curg lohiile, in caz ca te patezi macar nu patezi salteaua de sange. La fel le poti pune pe canapele, fotolii, ett unde te asezi dupa nastere. Eu aveam canapea alba si fotoliu de alaptare tot alb atunci si nu riscam...
![](icon_smile_big.gif)
Eva & Luca (08.09.2008) acum
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
MSymo spune:
Buna dimineataaaaaa!
Fetelor, astazi m-am trezit din inconstienta, mai am doar 7 zileeeeee !
Saptamana viitoare, la ora asta, ma indrept spre spital plina de emotie si teama, nerabdatoare sa vad puiul mic si iubit, dar si inspaimantata de durerile ce vor urma. Nu va pot explica ce stari contradictorii am de cateva zile: ba ma bucur ca o vad curand, ba vreau sa scap doar de burta, ba vreau sa o mai tin doar pt mine etc....cred ca-s dusa rau.
Vineri mergem si noi la defrisarea definitiva si luni avem ultima sedinta de pedichiura-manichiura, abia astept.
In weekend termin de decorat camera si promit sa pun poze.
Felicitari celor care schimba astazi semnatura si bafta la dr pt Sugubina, Ratusca si Letzy!
Alexa, toate gandurile bune si multa sanatate!
Stie cineva de unde pot cumpara husa pt masa de infasat, care este dintr-un plastic alb, simplu si as vrea sa o colorez putin?
Va
Symo 38+
Diana Nicole
AMR 7 ZILE
syl spune:
Fetelor multumesc de gandurile bune. Aseara a fost ok, m-am linistit repede, a fost si panica sa descopar ca nu am medicamente pt contractii in casa. Astazi mi-a luat sotul no-spa sa fie aici dar cel mai bine este sa nu ma mai agit.
Aseara am fost cu Ati la pediatra noastra ca s-a intors si m-am suparat f tare ca a gasit-o cu inceput de bronsita si la toti medicii la care am fost din septembrie pana acum nimeni n-a vazut desi eu ma plangeam tututror ca nu-i mai trece tusea si o intoarce raceala tot timpul inapoi. Asa ca ne-a pus pe aerosoli, am cumparat aseara aparat, si iar m-am suparat ca la farmacie nu mi-au pus si ser fiziologica ca doctorita uitase sa-l treaca pe reteta. Deci toata noaptea gaza mea a tusit si se trezea plangand, Doamne ce greu este sa ai copil bolnav. Eu oricum ma sperii de la orice, si o bubita daca ii iese pe piele zic ca e de la inima. Greu...greu. Dar cel mai mult si cel maimult ma consum ca nu mananca. Acum de cand e bolnava...bucuria ei ca nu mai insistam cu mancarea ca daca incercam vomita. De 1 luna de zile asa o tinem, mananca de gura noastra si apoi de la tuse vomita.
Asa ca de aia sunt eu agitata. Nu stiu cum o sa fie cand o sa fie 2, daca o sa fiu mai distanta dar eu mor sunt f stresata sa-i fie ei bine, poate si unde am avut problemele care le-am avut pana acum, operatia...etc.
Syl, mami de Ati si acum 29+
Thomas Bogdan
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Buna dimineataaaaaa! Fetelor, astazi m-am trezit din inconstienta, mai am doar 7 zileeeeee ![]() ![]() ![]() Saptamana viitoare, la ora asta, ma indrept spre spital plina de emotie si teama, nerabdatoare sa vad puiul mic si iubit, dar si inspaimantata de durerile ce vor urma. Nu va pot explica ce stari contradictorii am de cateva zile: ba ma bucur ca o vad curand, ba vreau sa scap doar de burta, ba vreau sa o mai tin doar pt mine etc....cred ca-s dusa rau. |
Wow, 7 zile!
![](grup.gif)
Nu esti dusa deloc, MSymo, e perfect normal ce simti. Dupa ce nasti o sa ai un sentiment de vid primele zile, o sa iti simti burta goala si e f straniu. Evident ca esti foarte fericita sa iti simti copilul in brate dar sentimentul acesta de gol interior va dura o vreme.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
douradoudou spune:
symooooooooooo inca putin si scoatem agitatele pt voi ...este f f f fnormal ce simti tu acum, don't worry
...eu am saltea din aia de infasat care are husa de plastic pe ea..asa am cumparat-o ..nu le gasesti impreuna???anyway daca nu ,poti sa pui o aleza sau cum se numeste..:changing pad
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
ratusca83 spune:
symote inteleg perfect, aceleasi stari le am si eu,dar, asociate cu teama de operatie...
Ma suna acum cateva minute asistenta dr meu sa-mi spuna ca o pacienta a dansului,insarcinata si ea tot in 34 de sapt si care avea si cerclaj,a nascut sambata noapte.Se speriase ca nu mai dadusem niciun semn....Mi-a zis sa stau cuminte in pat fara prea mult efort,dar cine poate?!!?
Dupa ce am vb cu ea m-am apucat de am bagat si eu banutii in plicuri ca sa fie si astea pregatite...acum mai ramane sa astept...33+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)