Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, merci ca mi-ai spus, imi intreb prietena diabetoloaga. Eu sunt ok cu glicemiile acum, dar nu risc sa sar calul tocmai acum, mai ales ca imi merge bine asa.

Alexia, felicitari inca o data! O sa treaca repede timpul, ai sa vezi!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sugubina, Beatrice, multam! habar nu aveam, ca nu "le am" cu gemurile. Sugubina, pe 19 merg la control. Tu cand ai eco? Si eu sunt mutanta pe MTHFR, dar pe ambele gene. Si totusi nu am pierdut nicio sarcina niciodata, nu au avut copiii retard de crestere, am ramas insarcinata foarte usor de fiecare data...habar nu am. O sa merg la Fundeni peste doua saptamani, m-a trimis ea si cica sa raman in urmarirea lui Coriu forever, ca e serioasa treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Eva, Olga, de astazi ma gandeam si eu sa nu mai mananc sarat, ca parca sunt umflata la fata. Sa vedem daca o sa aiba vreun efect la mine. Dar nu stiu ce as putea manca de dimineata. Vreo idee ?

Eu de obicei mananc sarat de dimineata, pt ca altfel imi e si mai rau de la greata si stari de lesin. Lapte nu pot sa beau si nici iaurtul nu-l suport. De obicei mancam branza cu paine si rosii, ardei , castraveti. Sau, mai rar, placinta de branza. Dar acum ...?!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Raluca, poti inlocui branza obisnuita cu mozzarella, nu e sarata, iti faci o gustare, mozzarela- o poti lasa putin la marinat in ulei de masline si adaugi ceva cimbru de ex- cu rosii din acelea cherry sau castraveti (fara sare) si 2 feliute de paine prajita fara sare ( aici se gasesc biscottes fara sare, feliute mici de paine prajita), o idee.

Placinta o poti face fara sare- faci foaia fara sare si apoi branza fara sare.

O banana, sau alt gen de fruct.

Eu dimineata mananc un mar si cam atata, sau o banana.

Uite eu aseara am facut tzatziki cu creveti, am prajit creveti gata congelati, iar la tzatziki nu am pus sare ci numai iaurt, castraveti, usturoi si marar. Ca sa intre am luat si 2-3 feliute de biscottes din acestia fara sare.

Te felicit pentru decizie, e foarte sanatos macar o luna de cura fara sare, nu vei mai fi umflata, eu ma uit la mine, inelele ies lejer, am gleznele usoare, era un cosmar, incepuse sa mi se umfle si laba piciorului si imi era greu sa pasesc...Nu vreau sa ajung sa ma simt rau acum ma simt perfect...Nu e mare efort sa stii, mananci ce ai pofta dar fara sare. Si refimul fara sare rezolva si problemele de tranzit intestinal, asta e bine de stiut pentru cine are astfel de probleme in sarcina.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Alina, merci ca mi-ai spus, imi intreb prietena diabetoloaga. Eu sunt ok cu glicemiile acum, dar nu risc sa sar calul tocmai acum, mai ales ca imi merge bine asa.

Alexia, felicitari inca o data! O sa treaca repede timpul, ai sa vezi!

Olga, ai auzit ca s-a descoperit un indulcitor 100% natural, stevia, care a aparut si in Ro? O planta cultivata in Paraguay care indulceste tot fara sa contina zaharuri.

http://www.magazin-naturist.ro/produse-noi-oferte-/stevia-liquid-extract,-60-ml-un-indulcitor-natural-perfect---5674

http://www.tratamente.ca/extract-stevia-indulcitor-natural-dulce-p-138.html

Poate e o solutie pt tine...si eu intentionez sa o folosesc la diete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Alexa, ma bucur sa aud vestile bune!
Miruna, imi pare rau de necazurile tale. am eu o pompa in garaj (gratie Romstal, care ne-a zis ca e cea mai buna, si sotul credul, a luat-o. de fapt ei nu aveau ce ne trebuia si ne-au dat una supradimensionata, de fora nisip , poate dadeam de petrol), trimit sotul sa o arunce la tine in put? Stiu ce nasol e fara apa
Eu de ieri am inceput sa spal lucrusoarele lui bebe. Am mai facut cate 2 rafturi in fiecare sifonier ca n-am loc sa pun hainele copiilor. Desi am fost mult mai cumpatata in ultimul timp, tot am reusit sa umplu 2 sifoniere de copii cu haine. Ar trebui sa faca si astia sifonierele mai mari ...ca sa nu mai spun ca Arianna mai are si o comoda cu 4 sertare imensa si una cu 4 sertare de infasat, care sunt pline ochi de haine. Si cd trebuie sa plecam, eu tot scormonesc ca nu stiu cu ce sa imbrac copilul
Maine am sedinta foto. Ma duc azi sa-mi aranjez claia de fan din cap, sa nu raman pt posteritate c amuma padurii

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Pentru ca am luat in 2 zile aproape 3 kg si mi se umflasera gleznele destul de tare, ieri am mancat cat mai nesarat (cel putin dimineata ) si intr-adevar, azi dim aveam cu jumatate de kg mai putin si ma simteam si mai bine. Eu nu vreau sa renunt de tot la sare pt ca oricum am tensiunea f mica si nici nu e indicat daca nu ai probleme.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Bravo, Vasari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ratusca, felicitari pt asa sot. eu as ramane fara dansa ...norocul meu ca eu pe lateral o mai vad si mai folosesc si oglinda si gata

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eva, intrebasem si eu acum vreun an la Plafar de stevie, dar nu gasisem atunci. O prietena din Belgia isi prepara diverse produse in casa, iar in pasta de dinti stiu ca foloseste indulcitor din stevie. Nu am studiat cum e vs fructoza, pana la urma si fructoza teoretic e un produs bun, dar am citit ca in timp afecteaza ficatul si chiar poate duce, paradoxal, la obezitate.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cikas gata cu defrisatu. A fost cam obositor dar am scapat. Urmeaza sa o scot pe Purci Purcescu cu lesa ca deja ma priveste ca viteaua.

DUpa cre ca ma apuca cu foamea. Am tortelini cu ciuperci facute cu ciuperci felii la wok. EVA-fara sare evident. Imi place cum au iesit.

Azi mum imi aduce hardei unpluti-a zis ca a pus f putina sare doar in sos so nu in ei. Sa vedem. Dc nu imi plac nu manc si gata-ii las la Pufescu ca tot vine din voiaj azi. Am inceput sa simt chestiile care au sare multa deja la gust-daca nu mai manc acum se obisnuie papilele va dati seama.

Olguta eu pe 19 am ultima eco la Dinu. Cu gena aia pe rezultatu la analiza scrie asa (si sincer nu prea pricep ce si cum- poate ma lamuri tu)
- Mutatia C677T negativ
- Mutatia A1298C =Genotip heterozigot
Comentariu: Schimbul de baze A1298C se asociaza cu scaderea activitatii enzimei MTHFT; totusi statusul heterozigot pentru mutatia A1298C nu influenteaza semnificativ nivelurile homocisteinei plasmatice. Este posibil sa existe un risc crescut de boala coronariana. Se recomanda control familial.

Sigur mai tre sa merg si la Fundeni-sa vedem ce imi zice si ea azi.

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu stiu de fructoza ca este metabolizata mai greu...si asa cum ai zis vasari poate duce la obezitate..
alexa un milion de pt voi.bine ai revenit in barlog..acum de abea asteptam sa o vedem si pe ursuleata andreaa cu tine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput