Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nu era prima data, ne mai pupacisem.

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Neata burtici!!!
Felicitari LIDIA_P pentru grasunel!!! Sa fie mancacios si cuminte si mami sa se recupereze rpd sa ne spuna si noua cum e sa ti minunea in brate
ALEXA1985 BINE AI REVENIT IN BARLOG!! ma bucur nespus ca fetita e bine, chiar ma gandeam zilele trecute la tine. sper ca Andreea sa fie in continuare mancacioasa si sa ia rpd in greutate(si eu am plans cand am citit cum v'ati pupacit prima data)

Eu raportez prima noapte in care m'am trezit cu dureri de burta. Cred ca aseara a crescut ceva titiri mica ca am simtit ca mi se rupe burta in 2. Acum au trecut si fetita se misca intruna.
Stiu ca zicea cineva de dureri in zona inghinala... si eu le'am simtit taaare rau de prin sapt.27, 28, dar acum pot spune ca s'au mai linistit, pentru moment cel putin. Cand m'a durut rau de tot am luat no\spa si s'au ameliorat
Va pup pe toate si va urmaresc.
O sa intru mai tarziu sa raportez cum a decurs intalnirea cu da doctorsi cu minunea.

pupici pe burtici :*:*:* 29+

Mami de ANDREEA LAVINIA - 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Sugubina ne da drumul cum trece de 2 kg. E fata mare si mananca bine, o sa recupereze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Neata burtici! Am si eu o intrebare: la noi in Ro exista vreo lege sau nici nu stiu cum sa o numesc, de a fi mama surogant? cautam ceva sa lucrez de acasa si am dat peste un astfel de anunt..am ramas masca!!!

34+ David Mario

Din cate stiam eu, la noi nu se da voie sa fii mama-surogat!

35+
36 ecografic

Si eu stiam la fel dar cred ca se poate ignora lejer. Eu am ramas socata cand ne-au spus niste cunostinte ca daca ar gasi o mama surogat ar face un copil. Ma gandesc cum o fi, de ambele parti... Poate sunt nebuna dar mi se pare horror, indiferent de perspectiva.

La mine dezastrele tehnice se tin lant . Dupa masina de spalat s-au stricat si pompa de apa si hota. Zau daca inteleg de ce, toate au un an de functionare, sunt super marci si degeaba. Electrocasnice Whirlpool nu mai cumpar in veci vecilor, toate s-au stricat incet incet, degeaba le-am ales pe cele mai bune ca si de la second hand daca le luam mergeau mai mult .

Astept sa vad ce mai urmeaza... acum stau fara apa.

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alexa, lasa ca vine bebelina acasa in curand.

Claudia, ziceam sa ies mai mult afara azi!!!Sunt disperata dupa iesit …..in lume!Data trecuta cand am iesit era frig si de atunci m-au apucat contractiile. Dar azi se anunta o zi frumoasa. Si ieri a fost, dar asa cazusem in butoiul cu melancolie!!!Mi-e rusine uneori ca uite Adipapazi sta numai la orizontala.

Asta noapte am visat numai sange pe chilot!

Miruna, Sugubina, Claudia felicitari pt semnatura

Ratusca, ai emotii?

Olgutza poti sa iti iei magiun de Topoloveni, intr-adevar nu are zahar.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Nu era prima data, ne mai pupacisem.

Deci eu de la un timp cand citesc de ursuletii care vin si de cum va iubiti cu ei eu plang. Iar am plans... abia astept sa vina si la mine minunea
Apropo... nu are nimeni tel lui mosulik? nu mai stim nimic de ea...si nici de bebe... sper sa fie ok

pupici pe burtici :*:*:* 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina,letzy mult noroc azi la dr..sa veniti cu vesti bune.;

beatrice..sper ca ai mai iesit din starea proasta!!! noi suntem aici si te intelegem, totusi nu strica cate o mica iesire...
Eu una nici nu-i mai spun dr meu ca am condus, am mers la plimbare..dupa el ar trebui sa stau ca papusa in vitrina.....
Azi la 13 ma duc la salon,sa-mi aranjez putin parul,este singurul lucru care mai pot sa-l fac........Raportez o "defrisare" ca la carte,prin toate zonele...aseara l-am terorizat pe sotul meu care nu stia cum sa fuga din baie

Sa va zic ce mi-a spus aseara: ca el trebuie sa mearga la terapie,dupa ce nasc, ca l-am terorizat prea tare in sarcina asta..eu i-am spus ca facem impreuna terapie acasa prin stat cu copilul...

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Alexa, felicitari inca o data! Sa ia repede in greutate bebelina si sa o aduci acasa cat mai repede! Pozici nu mai ai???

AMR 4 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83 ma duc si eu acu sa incerc o defrisare in oglinda..Pufu vine diseara si nu are cin sa ma ajute. Vad din ce in ce mai prost subt burta pana si in oglindaaa!

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Ratusca, va admir pe cele care mai reusiti defrisarea. Al meu nu ar fi in stare iar eu sunt catastrofa de mult... ce terapie, merita o diploma saracul

Ma duc sa imi ling ranile...

AMR 4 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice am niste emotii,,mama mama...cel mai frica imi este cand o sa fiu pe masa aceeea si dr o sa opereze......daca intru in panica sau simt ceva???? am 100 de intrebari,pt el....aaa ai intrebat tu zilele trecute unde o sa nasc....la Maternitate la Ploiesti este raspunsul..
Ma bucur,ca ti-ai facut curaj sa iesi azi afara...este foarte frumos si cald....

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput