Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Alexa, mi-au dat lacrimile cand am citit randurile scrise de tine . ma bucur sa aud ca bebelina creste, chiar daca mai greu si ca respira singurica. Imi cer mii de scuze ca nu te-am mai sunat, sunt capiata de cand am inceput cursurile la master, plus pregatiri pt spital, casa inca nu e gata etc. Tine-ne la curent cu vesti despre bebica ta.
Pupici si pt tine si pt micuta Andreea Lavinia

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Alexa eu scot un pic agitatele pentru bebelina ta.Andreea iti uram sa cresti mare repde repede si sa ajungi cu bine acasuca unde te asteapta mami si tati. Alexa multa putere si optimism si sa vezi ce repede trece timpul. Nici n-o sa-ti dai seama cand bebe va fi cu tine acasuca.multi

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Olga, mersi.

Problema e ca eu nu pot sa beau lapte acum, deci nu prea am cu ce sa mananc cereale. Fructele si sucurile de dimineata, pt stomacul gol imi dau arsuri, iar singura branza fara sare pe care o stiu aici e urda, dar mie nu-mi place deloc. Exista insa o branza moale, ca branza de vaci, care are sare dar nu prea multa. Poate o sa incerc asta si sa pun mai putina pe paine. Bine si painea e tot cu sare.

Acum am mancat o juma de covrig cu susan si un mar. Sa vedem daca imi tine de foame.

Alexa, sa ia micuta repede in greutate sa vina cat mai curand acasa. Nu stiam de la la 2kg ii dau drumul acasa. Credeam ca trebuie sa aiba cel putin 2.5kg. Multi pupici si din partea noastra cand o vezi. Mi-o inchipui atat de micuta si cum rade ea cand o pupa mami.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Neata burtici! Am si eu o intrebare: la noi in Ro exista vreo lege sau nici nu stiu cum sa o numesc, de a fi mama surogant? cautam ceva sa lucrez de acasa si am dat peste un astfel de anunt..am ramas masca!!!

34+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alexa, bine ai revenit! Poate astea 10 zile vor fi mai putine, cine stie.:) Cum v-ati descurcat zilele astea, ce face Andreea?

Olga, eu stiam ca nu e indicata in sarcina fructoza. O varianta ar fi gemul de prune fara zahar sau indulcitori.
Pentru ca am luat in 2 zile aproape 3 kg si mi se umflasera gleznele destul de tare, ieri am mancat cat mai nesarat (cel putin dimineata ) si intr-adevar, azi dim aveam cu jumatate de kg mai putin si ma simteam si mai bine. Eu nu vreau sa renunt de tot la sare pt ca oricum am tensiunea f mica si nici nu e indicat daca nu ai probleme.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Raluca, dar mozzarella fara sare nu gasesti?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Neata burtici!!!
Felicitari LIDIA_P pentru grasunel!!! Sa fie mancacios si cuminte si mami sa se recupereze rpd sa ne spuna si noua cum e sa ti minunea in brate
ALEXA1985 BINE AI REVENIT IN BARLOG!! ma bucur nespus ca fetita e bine, chiar ma gandeam zilele trecute la tine. sper ca Andreea sa fie in continuare mancacioasa si sa ia rpd in greutate(si eu am plans cand am citit cum v'ati pupacit prima data)

Eu raportez prima noapte in care m'am trezit cu dureri de burta. Cred ca aseara a crescut ceva titiri mica ca am simtit ca mi se rupe burta in 2. Acum au trecut si fetita se misca intruna.
Stiu ca zicea cineva de dureri in zona inghinala... si eu le'am simtit taaare rau de prin sapt.27, 28, dar acum pot spune ca s'au mai linistit, pentru moment cel putin. Cand m'a durut rau de tot am luat no\spa si s'au ameliorat
Va pup pe toate si va urmaresc.
O sa intru mai tarziu sa raportez cum a decurs intalnirea cu da doctorsi cu minunea.

pupici pe burtici :*:*:* 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Neata burtici! Am si eu o intrebare: la noi in Ro exista vreo lege sau nici nu stiu cum sa o numesc, de a fi mama surogant? cautam ceva sa lucrez de acasa si am dat peste un astfel de anunt..am ramas masca!!!

34+ David Mario

Din cate stiam eu, la noi nu se da voie sa fii mama-surogat!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Neata si de la noi!!

miruna felicitari pt semnatura..sa creasca bebe mare si voinic. Cat despre pataniile cu gatitul..ce sa zic..mi se intampla frecvent in ultimele luni..de, asta este neuronul de gravida..

claudia la fel, felicitari pt semnatura!!

alexxia ne bucuram ca bebe Andreea este bine.

Noi acum ne-am trezit, mergem sa mancam ceva si revenim..va invit la zacuscu,ardei rosu, branzica,sunca de curcan si ceai de tei cu miere.

Azi mergem la dr sa vedem daca fixam data pt cezariana.

va pup pe toate!!!

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata!

Am schimbat semnatura azi avem 32 saptamani! Vai ce a trecut timpul..Hai sa mai rezist pan la 36. Bine ar fi 38! Aseara le luase juaca pe Pufice..fix cand doream eu sa adorm pe la 1jumate, ca m-am uitat la un film..

letzy81 scuate morcovu! hai ca va fi bine. Si eu am dr azi..Ii arat chestia cu rezultatu la gena MTHFR.

ralucaspm de ce nu manci tu fructe dimi? (numai fructe); eu am bagat o nectarina+1mar si un smoothie cu suc de portocale si banana.E chestie de obisnuinta, nu iti vor da arsuri in timp si combati instant si constipatia.

ALEXA1985 uau sa iti traiasca bubulina cea zambareata! Las ca recupereaza ea greutatea ! Cat mai are de stat la spital? Tre sa faa 2.5kg sau cum e cu prematurii?

Olguta poti sa iti iei magiun de Topoloveni-nu are pic de zahar sau fructoza si e fuaarte bun la gust. Nu stu dc e indicata fructoza cum zice Vasari sau nu. Pan la urma e zahar din fructe ni vad de ce nu ar fi..
Wish me luck azi merg la dr noastra. Sa vedem ce imi zice cu internatu ala doo zile..Tu cand mai mergi la ea?

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput