Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 6
Vivela spune:
daca tot bucatariti, aveti grija de unde cumparati carne, ca nu se stie ce contine.
Traiesc in Orasul Alandala
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela daca tot bucatariti, aveti grija de unde cumparati carne, ca nu se stie ce contine. Traiesc in Orasul Alandala |
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
nma spune:
S-a blocat PC-ul si am pierdut un desen la care am lucrat o ora . Chiar nu stiu de ce nu s-a salvat. Pt ca m-am suparat am intrat sa imi revin pe blogul Vivelei. Frumos .
Alina o plimbare nu strica. Acum am spatiu de cazare. Mai rau stau la capitolul canapele dar se poate improviza ceva .
Eu ma bucur ca nu ploua . Fiecare cu pasaricile lui
Nico
lulu77 spune:
Nico, te iert acum, am programul f incarcat...dar nu te ocolesc eu cand dau o fuga spre Valea Oltului&Sibiu&Deva, prin februarie, cand este vacanta scolara ne-am programat un concediu.Asa ..ca tine sarmalele calde.
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela daca tot bucatariti, aveti grija de unde cumparati carne, ca nu se stie ce contine. Traiesc in Orasul Alandala |
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
musso17 spune:
buna fetele
felicitari luna pentru cosmin!!!n-am cuvinte,cred ca sentimentele sunt superbe...asta da mandrie.
vivela,ai doi copii minunati,frumosi tareee!!!
nico,vaiii abia astept sa fie gata casa,oauuu sa gatesc afara e visul meu,ma uit la euforia si e un negru care gateste la gratar,doamne ce nebunie.
am facut si eu un chec/pandispan nu mi-a placut,vreau ceva moale,pufos..
acum gatesc salata de vinete si ciorba de perisoare,dar am luat si niste rasoale cu os pentru o ciorba de ciocanele..am abgradat-o eu folosind rasol
lulu77 spune:
musso, ai aparut si tu direct cu bunatati
salata de vinete, ciorba de rasol....
sunteti bine? mihnea e ok?
musso17 spune:
da alina,suntem bine slava Domnului dar chiar stateam azi si ma gandeam ca le-am avut pe toate afara de bolile copilariei si asa ma gandesc ca este cat de cat imunizat..sper sa nu cobesc
maii eu as manca si ciment si as sari la artera oricui imi iese in cale,nasol cu dependenta de tutun...mda,sunt la a treia zi,daca- mi fac de ocupatie parca e mai ok sau daca ma uit la dr house cate trei episoade de'odata.
mychydutza spune:
georgiana, mare realizare daca te lasi! bravo!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Kariris spune:
musso, sunt alaturi de tine! si eu m-am lasat pe 1 octombrie deci am vreo 13 zile pana acum... Data trecuta nu am reusit, dar acum nu ma mai reapuc nicicum! Am renuntat si la cafea total. Beau ceai verde si rar cate unul indian (negru). Ambele cu lapte, bineinteles ca imi plac la nebunie cu lapte. Nu te mai gandi si iti va fi mai usor. Bucura-te ca te dezintoxici, priveste doar avantajele. Vei fi mai frumoasa si mai sanatoasa pentru copilul tau.
Eu nu simt deloc nevoia de tigara dar primele 2-3 zile mi-a fost foarte rau fara cafea. abia puteam tine ochii deschisi. Acu sunt OK.
Eu puteam sa beau cafea fara tigara, de fapt asa o si beam, fumam doar dupa. Dar am inceput o cura de dezintoxicare si cafeaua nu mai avea loc. Trebuie sa reusesti. Sotul e fumator? Te sustine?
Edit: Michy, hypnotic poison sau a aparut alt hypnotic la dior?
Si eu sunt turbata dupe gama poison si trebe mereu sa le am pe toate. Acum sufar ca nu am decat din ele: poison, hypnotic poison si midnight poison care mi se pare cel mai fain dintre toate. Ai incercat midnight? E belea... si hypnoticul imi place dar parca prea e exclusiv de seara. Mai era pure poison si unul care a fost in editie limitata, era sidefie sticluta si avea pompita cu atomizor, nu mai stiu ce poison era ala, dar tare misto mai era.
Sa mirosi si Elle de la YSL. E belea si asta... off parfumurile astea