Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 7
lulu77 spune:
musso, te sustin.
Am fost fumatoare pana in clipa in care am aflat ca sunt insarcinata. Era 31 decembrie 2006.Am fumat o ultima tigara cu gasca, eram la Sinaia sa petrecem Revelionul.Si de atunci.....FARA PIC DE TUTUN.
De cafea ma bate gandul sa ma las, beau doar una/zi, la birou, e ritual..dar cred ca ma reprofilez...spre ceai verde/negru.
Ce marca de ceai imi recomanzi Kariris?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Ce marca de ceai imi recomanzi Kariris? |
..de sunatoare......nu ca m-ar chema Kariris, da' ma bag si io in seama, ca chef de munca n-am defel!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Kariris spune:
lulu, eu beau twinings green tea&lemon cu putin lapte. Ceai negru nu prea recomand pentru ca e excitant nervos si el ca si cafeaua datorita teinei. Ceaiul verde insa e antioxidant si bun in curele de dezintoxicare si multe altele.
Afla michy ca si cel de sunatoare e bun pentru stari nervoase (calmant) si pentru ficat asa ca e bun!
Vezi ca ti-am scris pe pag precedenta despre parfumuri.
Kariris spune:
lulu io zic sa nu pleci azi spre bucuresti, ci sa te apuci de sarmale si sa vii maine la bucuresti cu vreo 20 de sarmale pentru mine! de ardei iute si smantana ma ocup eu
musso17 spune:
mychy,
kariris,saru'mana...sotul nu e fumator,a fost dar s-a lasat strict din cauza medicala,astm...nu ma sustine,e mai ciudat asa el zice ca daca e ambitite nu e nevoie de nimic,dar m-am invatat cu stilul asta.mai nasol e ca mie imi placea sa fumez era momentul meu . m-am hotarat caci nu vreau sa mor si fiimiu sa-si zica ce mama egoista a avut plus efectele nasoale pe care le simteam si inca simt,tuse,gat incarcat,respiratie nasoala si tartru..insa la cafea nu pot renunta,am tensiune mica si-mi face bine, oricum nu depasesc una pe zi.iti doresc succes si sa trecem usor si sa nu ne mai apucam niciodata ca de dependenta nu vom scapa ci poate se va atenua.
musso17 spune:
kariris,elixir e ala,mai ceva decat parfumul..si mie imi place midnight.
alina,eu m-am lasat pe 20 dec 2006 insa m-am luat dupa ce am intarcat,o tigare si gata am ajuns la un pachet pe zi...ce ma bucur ca mai sunt fete care s-au lasat.
lulu77 spune:
mychy, ceai de sunatoare combinat cu coada soricelului si altele beau cate 2 cani/zi in perioada CM, ma ajuta f mult la CM-ul meu dureros si abundent
kariris,sarmale iti trimit saptamana viitoare, ca am aflat acu' 5 minute ca nu mai plek la Bucuresti , dar am delegat spre Bucuresti sapt viitoare.
Si ma gandesc serios sa beau UNEORI niste ceai negru, tocmai ptr starile pe care le provoaca, am nevoie din cand in cand la birou sa fac pe nebuna
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
Kariris spune:
da mai musso, elixir, s-o mai fi facand? ca io stiu ca i-am luat unei colege cadou ca si-l dorea si apoi cand am vrut sa-mi iau si mie, nu se mai gasea. Dar lasa ca si midnigt-ul e fain rau.
Vezi, georgiana, eu privesc lucrurile altfel. Eu nu cred ca nu voi scapa niciodata de dependenta, asta ar insemna sa stau doar cu gandul la tigari sa sa fie ele ca o sabie deasupra capului meu. eu consider ca nu am fumat niciodata si cu asta basta. Sau consider ca am fumat destul cat sa ma pot lasa. Privesc in jur si oamenii mai cu institnct de conservare se cam lasa... doar cei carora chiar nu le pasa sau sunt inconstienti o mai lungesc. Ma rog, e alegerea fiecaruia. eu zic ca ajung mai mult de 20 de ani la mine.
Eu nu mai gasesc de ani buni DIORISSIMO.
mychydutza spune:
kariris, de hypnotic poisson zic! http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Hypnotic-Poison-219.html
am mirosit si midnight, marfa si ala.....acu m-ai rascolit din nou. ma duc sa-l mai miros odata!si tocmai ce ma hotarasem. acu iar m-am sucit.
Elle de la YSL, am....miroase beton!si Alien e super .....
mychydutza spune:
kariris, se pare sa se mai gaseste Pure poissin elixir http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_detail&p=1169
acu vazui ca hipnoticul de-l vroiam eu e EDT. ma duc sa miros midnight!hehe