Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 5
Vivela spune:
eu il folosesc pe gresie si parchet, pe covoare nu merge, ca are talpa aia cu laveta de microfibra si nu aluneca.
eu l-am luat cu 84 de lei, e ala care apare cum deschizi site-ul. (choicebrand.ro), dar nu era cu oferta de matura electrica. nu ocupa mult, ca e micut.
edit: nico, are 2 lavete de micro, se lipesc de talpa cu un scai. se spal f bine in masina de spalat, ies ca noi de acolo.
Traiesc in Orasul Alandala
lulu77 spune:
)Andra, adevarul ca si mie imi surade ideea de sarmale, la cuptor, in oala de lut, cu niste kaiser printre
Astept sa vad daca nu plek maine seara la Bucuresti. Daca plek, fac cand ma intorc, daca nu plek poate chiar in seara asta fac cateva (adik vreo 50-70 bucati
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
mychydutza spune:
nma, ce amintiri mi-ai trezit cu gatitu' afara la tuci! .eu in locul tau, as face sarmale asa ca de-o nunta, si le-as baga la congelator, portionate. la parfum , visez la un Dior Hypnotic.
of ce lene am!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
nma spune:
Vivela multumesc . Incer sa imi comand si eu unul.
Miky sarmalele sunt facute de mama si puse in pungute la congelator. In pungute am doar 20 . deci nu sunt asa de hanica.
Frumos parfum .
Alina (Lulu) hai la mine la o sarma. Eu pun costita afumata in ele. Chiar ies foarte bune .
Nico
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Alina (Lulu) hai la mine la o sarma. Eu pun costita afumata in ele. Chiar ies foarte bune . |
......si o crenguta de cimbru, sau neste bucati de carnati afumati.....
ieri am cumparat o bucata de slana afumata, si am mancat cu telemea si usturoi pana mi s-a aplecat!..vai ce bun a fost!!!
ioanaiub spune:
iar ati inceput cu mancarea?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
of, nu mai terminati cu bunatatile .
ieri am bucatarit si eu printre picaturi, a iesit cam asa ceva. am vrut sa fie ceva nou, ca m-am saturat parca de toate...
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela of, nu mai terminati cu bunatatile . ieri am bucatarit si eu printre picaturi, a iesit cam asa ceva. am vrut sa fie ceva nou, ca m-am saturat parca de toate... |
checu ala e iami-iami ...ciupercile le pui crude sau le fierbi inainte????????????
lulu77 spune:
Nico, nu zice de doua ori, ca stii cum ma teleportez ...
mychy, evident si putin cimbru, am proaspat, si cu ceva carnaciori semiafumati
si eventual servite cu mamaliguta aburinda si un ardei iute si cine vrea smantana deasupra.
si cica ma chinui sa slabesc...
ioana, stiu, am innebunit, cred ca de la vreme mi/ni se trage.
am vb acum cu soacra-mea, a ajuns acasa cu Luca de la gradinita si are comanda de ardei copt ( e mareee amator) si s-a apucat sa ii coaca rapid doi ardei kapia langa friptura deja pregatita ptr masa de pranz.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
Vivela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
checu ala e iami-iami ...ciupercile le pui crude sau le fierbi inainte???????????? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
eu le-am pus crude, oricum sta destul la cuptor.