Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 17
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 buna fetele la multi luca,sa fii santos si fericit!!alina,sa va traiasca!! am pus si eu cateva poze care mi-au parvenit ieri dupa o luna si jumatate de la botez. http://family.webshots.com/photo/2429379160105521793MLpzIS georgiana,mamica de mihnea |
Mai Georgiana mai, ce ginere frumos am.

My reason
lulu77 spune:
Luna, bravo..de acum poti sta pe DC oficial 

georgiana, eu trebuie sa fac o fata...da' nu vrea sa iasa 

multumim de urari 
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
ioanaiub spune:
| citat din mesajul lui musso17 am pus si eu cateva poze care mi-au parvenit ieri dupa o luna si jumatate de la botez. http://family.webshots.com/photo/2429379160105521793MLpzIS georgiana,mamica de mihnea |

am ramas fara cuvinte 

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
georgiana, am zis eu ca seamana cu Brad Pit....![]()
![]()

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
mychydutza spune:
luna, ma buur ca lucrurile s-au rezolvat cum nu se putea mai bine!

. nu mai e asa mult pana in noiembrie.......si dincolo ce o sa faci? ce profil are firma? cred ca ai zis, dar.....tanti Roza.....
Luna1 spune:
| citat din mesajul lui mychydutza luna, ma buur ca lucrurile s-au rezolvat cum nu se putea mai bine! ![]() ![]() ![]() . nu mai e asa mult pana in noiembrie.......si dincolo ce o sa faci? ce profil are firma? cred ca ai zis, dar.....tanti Roza.....decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! ![]() |
Hehehe Mychy, zisai in urma. Lucrez in echipa de merchandise pe partea internationala, practic preluam comenzile francizelor, procesam comenzile, mentinem stocul, rapoarte ce se vinde mai bine si ce nu, etc. Mai exact iti spun dupa ce incep.
My reason
ioanaiub spune:
Luna, suna interesant ce vei face acolo
... succes 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
lulu77 spune:
Ce bine suna Luna ![]()
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
mychydutza spune:
luna, cool job! bafta!!!!!
xerxe, ce-o mai face? o fi anuntat "starea delicata" la servici?
azi tre' sa nasca o prietena buna. abia astept sa aflu vesti de la ea. era ultima din gasca fara copil!![]()

15+