Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 16
lulu77 spune:
Azi sarbatorim pe Luca, este SF LUCA, asa ca
LA MULTI ANI! sa cresteti mari, sa fiti sanatosi LUCA de Giana si mamiCamelia 
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
violetan spune:
Neata si la multi ani, Luca!!! 

Sfantul Dumitru s-a serbat?
Ca parca era ieri-azi? Daca e asa, la multi ani tuturor sarbatoritilor! 

Carla se pregateste pentru maine, va zic io! ![]()
![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ioanaiub spune:
La multi ani, Luca!
Sfantul Dumitru e pe 26 octombrie
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
La multi ani Luca! 
Eu am o raceala crunta, nu pot respira, ma simt naspa. Daca nu trebuia sa-mi dau demisia azi nu veneam la munca.
In rest am emotii majore, demisia mea nu putea veni la un moment mai naspa ca asta (inca mutam birourile, e o debandada pe aici de iti vine sa te iei cu mainile de par) insa ma chinui sa-mi amintesc momentele urate si lipsa de sustinere pe care am primit-o atunci.
La noi in casa am fost toti raciti cu exceptia praslei. Nu stiu frate de unde are copilul asta asa sistem imunitar beton.
My reason
lulu77 spune:
Multumim 
Dupa amiaza trebuie sa ma prezint cu tort acasa ![]()
Luna , sanatate!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Vivela spune:
La multi ani, Luca
.
Luna, sanatate multa, nu crezi ca e cazul de un concediu medical?
.
cu demisia, ce sa zic, zi-le si tu ca ii intelegi ca o sa le fie greu fara tine, dar ca ai incredere in ei...bla-bla...nu stiu cum e la voi, dar aici dai termen de preaviz, insa beneficiarul (in cazul demisiei, angajatorul) poate renunta la el, total sau partial.
eu daca as fi angajator, as renunta cat de repede s-ar putea, daca as gasi pe cineva pe postul respectiv. imi dau seama ce chef de munca mai are ala care stie ca o sa plece in alta parte peste o luna
.
in rest, la noi nimic nou...
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
buna fetele
la multi luca,sa fii santos si fericit!!alina,sa va traiasca!!
am pus si eu cateva poze care mi-au parvenit ieri dupa o luna si jumatate de la botez.
http://family.webshots.com/photo/2429379160105521793MLpzIS
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 buna fetele la multi luca,sa fii santos si fericit!!alina,sa va traiasca!! am pus si eu cateva poze care mi-au parvenit ieri dupa o luna si jumatate de la botez. http://family.webshots.com/photo/2429379160105521793MLpzIS georgiana,mamica de mihnea |
cred ca m-am indragostit

Traiesc in Orasul Alandala
Luna1 spune:
Gata mi-am dat si demisia. Asa cum zise Vivela le-am zis ca inteleg ca nu putea veni intr-un moment mai nasol insa nu am cum sa mai aman dincolo. Am primit de la sefu' meu o imbratisare, mi-a zis ca ii pare tare rau, dar ca intelege, ne-am uitat la data pt preaviz.
Vivela nu au cum sa renunte la preaviz pentru ca nu au cum sa gaseasca pe cineva asa repede. In plus nimeni din birou nu stie ce fac eu (adica stau pe DC
) serios vorbind, sarcinile mele is un pic exclusive, o sa ia timp sa fie preluate de altcineva.
Ultima zi aici e 15 nov.
My reason