Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 18
musso17 spune:
multumesc fetele
...acu fii-miu nu prea mai seamana cu mister brad caci e tuns,nu stiu ce a fost in capul nostru...
luna,ba as mai vrea sa fac unul,nu conteaza sexul dar mai peste doi ani...super bine suna jobul,head..asta e ceva cu capul,nu???manager,ceva..bravoooo!!!
CarlaV spune:
Luna, felicitari!!! Bine ca ai scapat de ceilalti.
Violeta,
, mi-ai pus microfoane prin casa?
Fetelor, m-ati omorat cu mancarurile si parfumurile. Acum imi face iubitul varza cu ciolan afumat, ca-mi era pofta. Parfumul meu preferat este Jouet de la Clochard, dar nu-l mai gasesc de ani buni.
Noi suntem rupti de oboseala, ne-am intors joi noaptea de la Disneyland, sambata am cununat si azi desfacem bagajele.
lulu77 spune:
CarlaV, bine ai revenit ! 

Va pup
..va doresc o seara calduroasa.
Fug la facut sarmale....atentie doritoarele..fac pachete cu sarmale ![]()
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Luna1 spune:
Carla bine ai revenit .
Lulu te-ai scos cu postarea aia la adoptii. Esti pregatita?
Am postat si eu mai in urma insa fetelor le trebuiesc mangaieri suave pe frunte, ca cica asa scot oamenii din copiii lor. Cred ca e cazul sa pun si eu batuta pe ai mei ca nu se mai poate.![]()
My reason
CarlaV spune:
Astazi la ora 11 a venit pe lume Luca Stefan, bebe 2 de Paticut, amandoi sunt bine.
Felicitari, mamico, si mai treci pe la noi!
Fiannna, cum te simti? Tu urmezi. 
lulu77 spune:
Luca Stefan bine ai venit pe lume...sa fii sanatos si noroc.Bravo mamico!
Luna, am citit deja raspunsurile....sincer ma asteptam sa riposteze, dar ceea ce ma uimeste pe mine...infiezi, deci gandesc ca ai un suflet enorm , si esti pregatit sa oferi o dragoste imensa copilului infiat...dar tu ce faci? ii arati ca de fapt tu esti sefa si ii traumatizezi (caci din ceea ce am citit ptr mine este o trauma felul cum a pedepsit acel copil) si mai dureros ..esti si f mandra de ceea ce faci.
acum ceva vreme, si eu am fost "acuzata" ca il tratez pe Luca cu prea multa blandete, ba mai mult, faptul ca este mai libertin, independent fff energic si nu tremura cand imi aude vocea, nu sta drepti la comanda, catalogat cu ADHD
si sfatuita ca decat pedeapsa si tipat la el, mai bine scoasa cureaua si aplicata o bataie zdravana s a ma tina minte.si am pretentii de la persoana respectiva, se vrea om "citit". deci nu ma mai mira nimik...din pacate ptr bietii puiuti 
in alta ordine...sarmalele sunt in cuptor, in oala de lut cu kaiser si cimbru printre...cine mai doreste, cine pofteste?
am aproape suta'
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulu77 Luca Stefan bine ai venit pe lume...sa fii sanatos si noroc.Bravo mamico! Luna, am citit deja raspunsurile....sincer ma asteptam sa riposteze, dar ceea ce ma uimeste pe mine...infiezi, deci gandesc ca ai un suflet enorm , si esti pregatit sa oferi o dragoste imensa copilului infiat...dar tu ce faci? ii arati ca de fapt tu esti sefa si ii traumatizezi (caci din ceea ce am citit ptr mine este o trauma felul cum a pedepsit acel copil) si mai dureros ..esti si f mandra de ceea ce faci. acum ceva vreme, si eu am fost "acuzata" ca il tratez pe Luca cu prea multa blandete, ba mai mult, faptul ca este mai libertin, independent fff energic si nu tremura cand imi aude vocea, nu sta drepti la comanda, catalogat cu ADHD ![]() in alta ordine...sarmalele sunt in cuptor, in oala de lut cu kaiser si cimbru printre...cine mai doreste, cine pofteste? am aproape suta' Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
ca sa aiba sens acest mesaj, trebuie lectura suplimentara:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153825&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=156737&REPLY_ID=6318371
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=157299&REPLY_ID=6368610abia acum va putetzi da seama de mamica cu nick-ul Lulu77 !
apropo, am shi eu o fetitza nascuta in august 2006 shi un baietzel nascut in iulie 2007, citeam la voi, dar n-am scris nicidata....cu Lulu77 am fost colega la topic-ul "Gashca de Constantza" pana mi-a scris acel mesaj...fusesem in urma cu o luna impreuna la munte, am stat 8 zile impreuna, discutzia despre copilul ei a fost ca urmare a insistentzelor lui Lulu ca "ce sa ma fac cu Luca?"...nu i-a pus nimeni diagnostic copilului, doar sotzul meu i-a sugerat ca poate e cazul sa-l vada un psihoterapeut, pentru ca noi cunoashtem doi copilashi cu aceaste manifestari (le descrie Lulu foarte bine pe topicul deschis de ea)...avea timp Lulu77 sa ne "certe"in realiate, pentru ca discutzia s-a purtat in primele zile din vacantza, dar nu...ea a preferat sa-mi scrie la o luna distantza, pe topicul in care activam impreuna, in fatza mamicilor cu care ne shi intalnim in viatza reala...sincer, nu intzeleg cat de multa rautate poate exista in mesajul unei mamici ???? shi mai ales cat de ushor poate jigni o persoana cu care se intalneshte in viatza reala????un lucru am invatzat sigur de la acest forum: e bine sa te cunoshti shi in realitate, pentru ca in scris potzi primi lovituri sub centura shi sfaturi rau-voitoare sau mincinoase!!!!toate cele bune tuturor...
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

"...din suflet, pentru un suflet!"
karligutza spune:
Buna seara fetelor!
Carla sa va fie de bine vacanta si petrecerile. Fianna a nascut .. am citit ceva pe facebook! bebe fetita Alya parca pe 12 sau 13 octombrie! Felicitari fianna si felicitari paticut pentru sosirea pe lume a bebelusilor vostri! Sa fie sanatosi si sa creasca mari, frumosi si cuminti! ![]()
Luna nu stiu daca am apucat sa iti spun si eu felicitari pentru noul JOB, chiar ai de ce sa fii foarte bucuroasa. Stiam cu toatele cat este de "multumita" de inca (,) actualul job, mai ales dupa luptele "greco-romane" cu negrisorul mititel! Eu sunt varza la capitolul timp si cap limpede pentru ca Adeluta iar mi-a racit dupa 3 zile de gradi si abia maine o duc din nou! sa vedem de data asta cat rezista la gradi... tot 3 zile?
... sper sa nu ca m-am incarcat cu homeopate in desaga! asa, ca veni vorba, te-ai intalnit cu D sa iti dea pulsatilla aia? sau vin eu si ti-o aduc? sau vii tu in februarie?
cu stresul prin care ai trecut cu joburile interviul/demisia cum mai esti cu dereglarile de ciclu; ziceai tu ceva ca nu e in regula. Sanatate si inca o data bravo din toata inima pentru JOB. Deci sa-mi deschid franciza MC? avem cu cine discuta la furnizori....
Dana multumesc! ar fi la fel de usor ca in cazul Lunei daca ROMANIA s-ar chema UK!
dar deocamdata n-am gasit nimic! alt motiv de suparare pentru mine pe langa sanatatea/imunitatea subreda a Adelutei.... dar lasa ca nu vreau sa va deprim si pe voi; povestesc eu cand sunt toate bune si frumoase, pana atunci ce rost are? Ce mai face bebe Eric?

noapte buna! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
violetan spune:
Felicitari, fianna si paticut, sa va traiasca copilasii, sa fiti sanatosi! 
La multi ani, anca!!!! 

Sunt prea multe urari ca sa stau sa le scriu; nici n-ar avea loc in pagina si nici n-as avea timp, asa ca ia aici rezumat-ideile principale:
- multa sanatate
- numai bucurii
- numai reaizari materiale, raportat la final de semestru/an/cincinal profit maxim
- numai clipe minunate alaturi de familie
Te pup inca o data si ia zi, ai pofte?![]()
![]()
Nu ma pot abtine sa nu fac glume de clasa a 10-a B.
Pup strumfarieeeeee!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza!
carla, LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fetele tale.....si bine ai revenit! si ce vrea sa zica violeta cu poftele alea, ca e cam suspecta intrebarea.hehehe....
karli, multumim pt vestile despre paticut!ma bucur pt ea !

despre fianna, tot pe FB am citit ca a nascut si sunt bine!
karli, poate adeluta trece printr-o "faza" bolnavicioasa si isi revine. sau probabil impactul cu mediul mucioso-tusito-febril de la gradi a fost prea mare si are nevoie de timp de adaptare. adevaru e ca la vremea asta ce pretentii sa ai.............azi mai aveam putin si ma lua vantu' cu tot cu umbrela mov cu dantelute 
, ca la asa vreme numa' o umbrela fitoasa se potrivea.![]()
![]()
si o fusta pe care mi-a falfait-o vantu de numa , cu tot ce aveam pe sub ea! da nah, sufera baba la frumusete!
mai e cazul sa-i multumesc inca odata lu vivela pt lipsa sindromului sau v-ati plictisit de mine?![]()
ceea ce ma enerveaza e ca nici tatele nu mi se mai umfla, ca odata cu sindromul "sufeream" si de asta, nu de alta da ma bucuram si eu freo 5 zile de tate mai normale 

cam asta, am aberat destul...va pup
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!