Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
...daca nu cumva intre timp, a pus in practica ce i-ai zis si l-a trosnit!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Monica multumesc, trebuie sa dau notice o luna. Deci abia dupa ce semnez contractul dau notice, sper sa semnez repede.
My reason
lulu77 spune:
Citat: |
i-am zis sa-l trosneasca si ea. dreg diseara. My reason |
Stii ca nu m-am putut abtine si am ras in hohote..si mi-am si imaginat-o troznind pe respectivul
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Vivela spune:
monica, dar david a mers razand si topaind la gradinita - pana saptamana asta. nu stiu ce i s-a intamplat de s-a sucit asa.
si aseara a facut spectacol si cand am plecat, dar nu pentru ca vroia sa ramana acolo, ci doar asa, de ambitie. ma treceau toate transpiratiile ca eram si cu cel mic dupa mine- imbracat si el ca pentru afara. am stat cam o jumatate de ora dupa fundul lui- cu explicatii, jucarele, cu rugaminti, cu promisiuni...
la ce "tonus" a avut saptamana asta, sunt chiar curioasa cum au iesit pozele, cred ca asa: sau asa sau asa ...
lulu, ce tare, Adelina il ademeneste pe Luca cu ...salam. mmm, iam-iam, ce romantic... .
al meu mi-a zis ca el merge la gradinita sambata, pentru ca este inchisa .
Traiesc in Orasul Alandala
Luna1 spune:
citat din mesajul lui mychydutza ...daca nu cumva intre timp, a pus in practica ce i-ai zis si l-a trosnit! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
Nu cred, faza e ca acasa se bate cu frate-su toata ziua, insa la gradinita intreb si ea nu riposteaza niciodata, e ciuca bataii, in plus sunt cativa baieti care mai stau pana in ianuarie cand incep scoala, sunt practic mai mari cu un an, Adelise e oricum micuta de statura, sincer si mie mi-ar fi frica, sa-i vezi cum alearga cu masini avioane, urla, iar aici nu prea ii stapanesc educatoarele ca sa nu le stirbeasca personalitatea. Deci cand e la ora de joaca e ca la nebuni acolo, si cred ca Adelise se simte mica si izolata.
My reason
lulu77 spune:
lulu, ce tare, Adelina il ademeneste pe Luca cu ...salam. mmm, iam-iam, ce romantic... . Traiesc in Orasul Alandala |
Da' de unde, ca Adelina este asa micuta si firava pe langa Luca, sunt sigura ca el este tartorul Si Tanti Nina(ingrijitoarea) mai imi zice...mare smecherie Luca , ii propune sa faca schimb de pachet
mychydutza spune:
lulu, s-o fi inspirat din reclama aia cu copiii care schimba sandvisurile! andrei ne-a solicitat biscuiti oreo, sau cum naiba le zice, si ii mananca exact ca in reclama: desfaci, lingi crema, bagi in lapte etc..........
apropos de reclame, nu cred ca am vazut una mai scarboasa decat aia la yoplait, cand le creste alora limba...de pofta probabil.gertos! bleah....
aseara ne-a "inundat" un vecin casa scarii de fum.cerd ca a facut gratar si a adormit...era un fum de nu te vedeai. dupa ce m-am agitat sa deschid geamurile miroseam ca un carnat afumat. si colac peste pupaza, andrei a inceput: pida matii, vecin care faci fum cred ca ne-a scapat si el a pus-o in context!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
lulu77 spune:
andrei a inceput: pida matii, vecin care faci fum cred ca ne-a scapat si el a pus-o in context! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
M-au sunat acum astia de la HR cica sa-mi dau demisia azi. Le-am zis ca n-am cum, ma asasineaza astia, cu mutatul si cu toate numai asta le mai lipseste. Le zic luni. Oricum imi trimit contractul azi si incep pe 16 Nov.
My reason
Vivela spune:
s-o fi referit la "pilda" mamei sale .
(david a inceput, brusc si peste noapte sa vorbeasca f corect, cu R in toate cuvintele (zicea si pana acum, mereu a zis pe R, dar numai daca era la inceputul sau sf cuvantului sau intre doua vocale), putine mai poceste acum...deci cand le zice, le zice pe bune ).
mi-am amintit, aseara dupa ce a mancat, cica: "duamnaaaaa, hai cu felu' doi!". am zis ca-mi pica fatza.
Traiesc in Orasul Alandala