Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 11
lulu77 spune:
georgiana, spor la cumparaturi!
Ne-am inscris la concurs, pozele la semnatura
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
monicabo spune:
Neata!
Am citit retetele, le-a, notat, ma mai inspir si eu; acum vad ca ati dat-o pe parfumuri
Mychy, cnad pleci? cat stai? Este f bine pt tine sa te mai aerisesti si tu putin...
Alina, ma bucur ca elisa e mai bine! bune homeopatele... multumim pt listuta
Karligutza... ma intrebai de mersul la gradinita... De obicei o ducea sotul, atunci, dupa prima zi cand am mers amandoi cu ea... Pe urma a inceput sa ma solicite si pe mine, sa o mai duc si eu...
Zilele astea am dus-o eu... Deja incepuse sa nu se mai scoale suparata, e mai linistita, pe drum a fost linistita, am vorbit diverse, despre copiii pe care ii vedem si erau de la ea de la grupa, i-am zis mereu ca vin dupa ea, ca de obicei, ne schimbam, totul ok, doar o mica maraiala un "mamaaaaa" cand deschid usa sa o bag in clasa.. atunci vine doamna si o intampina, si pe urma nu mai stiu ca plec, dar cred ca ii trece repede. In rest e la fel, povesteste ce a facut, de copii, d-nele mi-au zis ca este super cu ea, exceptional, n-am primit nici o "reclamatie"...
Deci cam in stadiul asta suntem acum....mai sunt copii care plang rau, altii (in special baieti) care sunt mai agitati, in sensul ca mai lovesc, trag etc (asta aud de la doamne ca le mai spun parintilor).. sunt si ei mici si fiecare se manifesta vis a vis de aceasta schimbare din viata lor...
De lipsit nu a lipsit prea mult, doar o data 3 zile pt o raceala (curs mult nasul si putina tuse), miercuri-vineri, apoi weekendul si pe urma luni de la capat. Si de ziua educatiei, cand nu s-au facut ore
Voi? E bine Adeluta acum? Inteleg ca s-a mai linistit si ea... Cu urechisa ok?
Vom vedea (si) mai departe...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Vivela spune:
neata
Luna, felicitari mai femeie!!!! super uraaaa!(vorba lui david)
eu azi sunt acasa cu amandoi piticii, de dimineata n-am fost in stare sa il imbrac pe david pentru gradinita. asa de tare a plans si s-a zbatut de parca il chinuiau 1000 de demoni deodata . fix atunci imi sunau in urechi niste expresii (ale altora, evident), cum ca daca vorbesti cu copilul si ii explici, e imposibil sa nu inteleaga .
io cred ca are inima franta. mi-a zis ca mara a zis ca el nu e prietenul ei.... habar n-am daca e asa, ca nu ma pot baza pe ce zice el, ca le inventeaza la greu, dar aseara era tare mahnit pe faza asta. si mi-a zis ca "mara sa manance mai mult, sa se faca mare, ca sa se pupe pe gura cu ea" . (asta apropo de faptul ca el vrea sa ma pupe pe mine pe gura si i-am zis ca eu ma pup asa doar cu sotul meu, adica tatal lui, si ca el o sa se pupe asa doar cu sotia lui, cand o sa creasca mare ....). avem probleme mari, eheee....
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, uau, ati trecut deja la probleme de corazon espinado???????? acu sa te vaz cum rezolvi problema!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 georgiana, spor la cumparaturi! Ne-am inscris la concurs, pozele la semnatura Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
Super pozele, iar urmatoarele doua is ale mele.
My reason
lulu77 spune:
vivela, bine ai venit in club.Luca e de pe la inceputul gradinitei de Adelina Si doamna imi zice ca mereu o tachineaza, se pune langa ea la masa, ii ia sticluta cu apa, la lectii vrea sa o tina de mana si are ce are el cu pachetelul ei...mereu imi zice ca este ffff bun pachetul ei!
Am intrebat pe mama Adelinei, intr-o dimineatza, chiar daca am parut ce are asa special in pachet Adelina....salam Doamna .
monicabo spune:
Uitasem: Felicitari Luna pt job! Ai fost tare, bravo! Cand ar trebui sa incepi?
Ah, Vivela, de acum incep probleme de ganul asta? Off, copiii astia...
Lachi, sanatate felelor! Cum mai sunt?
Lulu,bravo, ma bucur pt acomodarea lui Luca la gradinta! Auzi, sa vrea acolo si sa planga daca trebuie sa ramana acasa... O veni si la noi vreodata ziua in care se va duce razand?
Cand ma gandesc, la anul, vor fi amandoua... 2 de schimbat, 2 dulapuri, 2 plansuri/maraieli eventual (speram sa nu...)
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna1
Super pozele, iar urmatoarele doua is ale mele. My reason |
Le-am admirat, am banuit ca tu esti...dar ma gandeam sa te intreb, nu am fost sigura
lulu77 spune:
Lulu,bravo, ma bucur pt acomodarea lui Luca la gradinta! Auzi, sa vrea acolo si sa planga daca trebuie sa ramana acasa... O veni si la noi vreodata ziua in care se va duce razand? Cand ma gandesc, la anul, vor fi amandoua... 2 de schimbat, 2 dulapuri, 2 plansuri/maraieli eventual (speram sa nu...) Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Da Monica, s-a acomodat surpinzator de bine si rapid. Singura "chestie"..in fiecare dimineatza ma intreaba cand este sambata sa doarma multttt (mereu ii zic ca sambata si duminica e vacanta, dormim mult, ne jucam mai mult, stam cu totii).
Luna1 spune:
citat din mesajul lui Vivela io cred ca are inima franta. mi-a zis ca mara a zis ca el nu e prietenul ei.... Traiesc in Orasul Alandala |
Gabi daca Mara e ca Adelise tot posibilul sa-i fi zis asa. Si Adelise are un admirator la gradi, Daniel, care tot se invita pe la ea, si ea ii zice ca nu il ia ca nu e prietenul ei. Eu ii tot zic ca e frumos sa aiba multi prieteni, bla bal, ea nu si nu.
Multumesc pentru felicitari fetelor, acum abia astept, ce sa zic, parca nu trece timpul mai repede. Azi ma suna de la HR sa-mi zica urmatorii pasi si sapt viitoare luni sper sa-mi dau demisia. O sa faca astia atac de cord aici ca acum mutam birourile in alta locatie si imi tot zic "unde sa-ti punem biroul? IT iti aduce pc nou, etc"
Eu azi am scos ceva pe gura cu fie-mea ce nu trebuia, imi tot zice ca o bate unul Matthew la nursery, de luni de zile se plange, azi dimineata nu vroia sa mearga la gradi, plangea ca iar o bate Matthew si i-am zis sa-l trosneasca si ea. Eram asa disperata sa nu intarzii si nu stiam ce sa-i zic ca mereu mi se plange de baiatul asta ca mi-a iesit porumbelul. Trebuie sa o dreg diseara.
My reason