Strumfi de iulie-august 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
cica: "duamnaaaaa, hai cu felu' doi!". am zis ca-mi pica fatza.

Traiesc in Orasul Alandala

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
mi-am amintit, aseara dupa ce a mancat, cica: "duamnaaaaa, hai cu felu' doi!". am zis ca-mi pica fatza.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:

mi-am amintit, aseara dupa ce a mancat, cica: "duamnaaaaa, hai cu felu' doi!". am zis ca-mi pica fatza.

bine k n-a zis: mai femeie! hehehhe
sigur andrei la "pilda" mamei sale s-a gandit. probabil printre rotocoalele de fum m-am scapat cu vreo doo "pilde"..hehehe...........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

da, si nu stiu de unde le aude, ca taica-su nu vorbeste asa, e chiar foarte politicos, nu-mi zice "doamna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

da, si nu stiu de unde le aude, ca taica-su nu vorbeste asa, e chiar foarte politicos, nu-mi zice "doamna"

Probabil de la gradi, i-o zice educatoarea bucataresei asa.

My reason

Mergi la inceput

bine ca nu ti-a zis: bre doamna! avea matusimea un administrator care sa se adresa doamnelor: auzi bre doamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vivela, mortal David. Precis de la gradinita a preluat-o Le aude pe educatoare la masa cand dau startul la felul doi.
Monicabo, fetele sunt bine, multumesc, maine e ultima zi de sumetrolim si peste o saptamana repetam urocultura.
Michy pai daca e hypnotic elixir o fi mai fain... trebe sa-l probez si eu maine. Cand pleci in Belgia? Ca de azi putem iesi la agatat cu "aspiratorul" cel nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

Cand pleci in Belgia? Ca de azi putem iesi la agatat cu "aspiratorul" cel nou

pe 12 noiembrie plec! sa stapanesti sanatoasa "aspiratorul". cred ca abia astepti sa bagi piciorul in el ..cat despre parfum , si azi se simte pe mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

daaaaa, chiar ca abia astept! si o sa-l bag pe 9 noiembrie cand pleaca sotul in Polonia pentru minim 2 zile. Iti dai seama ca o sa ma dau cu ea o sa las fetele cu prietena lui Dan si eu o s-o tai cu el in dreapta la o plimbare pana ma obisnuiesc cu ea. Ma omoara asta daca i-o busesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

georgiana, spor la cumparaturi!

Ne-am inscris la concurs, pozele la semnatura

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Super pozele, iar urmatoarele doua is ale mele.

My reason

superbe toate pozele! ale mele sunt ultimele din concurs...
luna felicitari mai femeie!asa te vreau!
noi cu muci de miercuri.si mai nou io nesimtita am trimis-o asa la gradi.inca nu i-au coborat la plamanosi.i-am dat na muriaticum si astept ce sa fac.
acum incurajarile la mamicile de plangaciosi:eli plange sa NU o iau de la gradi.si numai eu stiu ce circoteca mi-a facut cu dusul la gradi...am incheiat prima noastra saptamana intreaga de gradi.si drept urmare azi am luat-o cu lacrimi pe obraji""nu vreau sa plec,e gradinita mea favorita,o iubesc,nu ma lua,nu vreau acasa...".aseara in schimb a dormit de la 9 la 8 de dimineata.mama dar ce o mai oboseste,ii fumega capul cand o iau...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=14" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput