Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Andreea aceeasi problema o avem si noi cu spalatul pe dinti, nu vrea si pace. Noi avem 2 periute, una normala si una electrica, pasta de dinti nu am incecat inca. Am sperat ca puterea exemplului o sa functioneze si l-am luat in baie cand ne spalam noi pe dinti dar nu a functionat. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu sfaturi, poate celelate fete au solutii salvatoare.

In ceea ce priveste tantrumurile, Eduard tipa tare cand vrea ceva sau e suparat, arunca jucarii sau ce ii cade in mana si uneori zgarie sau loveste daca e in brate. Noi il punem in patut sau il explicam pe un ton serios ca nu e bine.

Ertina bine ai revenit.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Lui Eduard nu i-a trecut diareea, de 4 zile mananca numai orez, morcov si banane. S-a saturat de astea si le refuza acum. Mai bea cateva guri de ceai de menta.
Nu stiu ce sa ii mai dau.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimi fetele!! va invit cu mare drag la o cafeluta.

ma bag sa citesc din urma, ca ieri am lipsit.

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE MARIA!!! sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!! alynta, de la noi un buchet mare de !! felicitari pt cei 3 copii minunati !

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de PARASCHEVA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

am patit-o acum dimineata a alunecat pe parchet si s-a lovit cu nasul de birou doamneeeee nu stiu cum le gaseste pozitiile astea de cazut si i-a curs sange din nas doamneeeeeeeeeeeeeee si acum are nara umflata sper sa nu fie nimic mai rau

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

ana micu, interesant articolul despre usturoi.

cris, gemul a iesit ff bun, are o aroma deosebita ca am pus si ceva morcov si scortisoara.

philip, aveti un program f frumos. dar cate grade aveti dimineata de puteti sta asa devreme afara?? ca la noi dimineata nu sunt mai mult de 2, 3 grade.

sori, cred ca ai nostri pitici s-au vosrbit, caci vad ca fac aceleasi prostii. si al meu scoate castronelele din dupal, dar a trecut si la cele din ceramica si portelan. a si spart un castronel care imi era fff drag, era de la arina mica.
eu am deja o multime de fire de par albe. dar le consider semne de intelepciune si nu de batranete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!

Am visat azi-noapte ca ne-a scris Maria Bunica ... mai stie cineva ceva de Maria?

Andreea, nu stiu ce sa zic de Nick, vezi intr-adevar sa nu aiba vreo suparare fizica si de la aia sa vina tantrumurile.

Oana_mvt, multa sanatate lui Eduard! Sper sa-i treaca repede, asa-s si ai mei, nu le place mancarea de regim, un chin mare cu ei daca au vreo problema cu burtica.

Andreea e un pic febrila de azi-noapte, se invarte in jur de 37 si e cam pleostita. Mai are un pic de muci, ca-i avea de vreo saptamana, da' sunt incolori, poate ajung azi cu ea la homeopata. Pana acum nu mi-a facut de la dinti, ma gandesc ca poate fi totusi si de la ei.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Sarbatoritele lunii octombrie, ca se cereau la un moment dat:

lavinia.p 02.10.1981
laurraa 14.10.1981
oana_du 15.10.1978
Deea 24 18.10.1984
maria_bunica 18.10.1984
carlav 19.10.0000
anda_magda 20.10.1981
coraly 26.10.1974

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Laurraa, La multi ani cu sanatate si multe bucurii!!!
Scrie-ne ceva daca ai putin timp, mie mi-e dor de voi

Poze ***Poze *** Poze

Mergi la inceput

danami, te asteptam cat mai des si nu uita sa ne spui ce ai facut la control. pe bubu si burtica.

nicuratze, te asteptam mai des cu povesti ale nazdravanilor tai.

beca, multa sanatate de la noi!! si cicatricea sa se tina bine pana la sfarsit, sa nu te mai doara burta.
eu i-am dat lui matei ciorba cu carne de porc, dar numai zeama. de vreo cateva ori i-a dat sotul cateva aschii de carne de porc degresata.

cris, are forta sa deschida usa de la congelator. si o face de cateva ori pe zi, asa ca acum e antrenat bine.

sori, cum a dormit razvanel asta noapte??

luckyblue, multumesc de aprecieri.
asteptam poze de la plimbarea cu balonul!!!!
pt micuta gospodina!! al meu doar scoate toti papucii din dulap.

fug caci s-a trezit teroristul sef. intru mai pe la amiaza, dupa ce il culc.

Mergi la inceput