Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 6
otiliap spune:
LAURRAA, LA MULTI ANI!!!
sa fii sanatoasa, sa ai parte de multa iubire, sa fii fericita!! 

te mai asteptam pe la noi, ca de mult nu te-am mai citit...
ana_micu83 spune:
Neata, fetiliii am o broblem
Vreau sa modific listuta cu restul gastii...dar nu pot scrie paralel...ce fac? cum fac>?
Daca scriu cum s-a scris pana acum, ma gandesc ca lungim tare tare listuta!
Sfat? Parere?..astept orice!
Jurnal de Razvan Nazdravan
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
cris_82 spune:
neata,bag si eu tare pana nu se sesizeaza sectoricimea sa ca sunt la pc![]()
nusy urata intamplarea cu vaccinarea
ce mai face Ingrid?
sorilea pai in cazul asta ar fi cazul sa mergeti de pe acuma sa faceti testul acela
philip si noi am avut o perioada asemanatoare acum ceva timp,dar la noi cauza majora era alintushul introdus in meniul zilei de catre masa-mare cat am fost eu ocupata cu jobul si apoi o maseluta la care mi se maraia ..la spalatul pe dintisori nu avem probleme,ca tero e chiar incanatata de periuta si toata ziua s-ar spala
multa sanatate sa treaca repede raceala
ertina ma bucur sa te citesc
otilia multam de cafeluta
clody saracul ..un
lui razvanel sa nu mai doara
la multi ani Lauraa

ana nu stiu daca se poate scrie in paralel,dar putem sa facem scrisul mai mic zic eu
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
strunfita spune:
Ana, nu merge sa scrii pe aceeasi linie Ianuarie si Iulie si in jos restul lumii astfel incat sa iasa in paralel.
Daca nu merge, luna iulie si instructiunile de deschidere ale unui nou capitol sun prea mari, se pot micsora.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI, Lauraa!!!! Te asteptam pe la noi, ca lipsesti de cateva luni bune...
Eu nu am reusit sa scriu paralel, am pus si intrebarea asta cand m-am apucat de lista cu zilele de nastere. Asta a fost un motiv pentru care m-am oprit.
Andreea, cred ca singurul lucru pe care il puteti face este sa il lasati sa se linisteasca si abia apoi sa incercati o "discutie" cu el. Ce cauzeaza iesirile astea?
Ertina, bun revenit! Pupam grasunica!
Cody, imi pare rau pentru patanie...
Carmina, dar 37 este in regula, abia dupa 38 este febra si de pe la 37, 6 este stare subfebrila! Sper sa ramaneti la 37...
Multumesc fetelor pentru raspunsurile referitoare la carnea de porc. Sunt pareri si pareri, ca de obicei. Am intalnit si de la 1 an jumate, de la 2 ani si de la 3 ani...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
19+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
ioana intotdeauna parerile or sa fie impartite..nu cu rea vointa ca una stie mai multe sau mai putine legat de alimentatie la copii,dar depinde enorm de mult de copilas
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
strunfita spune:
Ioana, ea in mod normal are in jur de 36 temperatura, acum e si un pic apatica si clar mai calda decat in mod normal. Presupun un rosu in gat, daca mai persista treaba mergem la homeopat. Deocamdata vad ca ii mai si scade, nu sta tot timpul la 37, fara sa ii dau ceva antitermic.
Legat de carnea de porc, eu i-am mai dat Andreei ciorbita, dar doar cu legumele fierte fara carne, a mai mancat si cate un pic de ardei umplut cand vroia sa manance de la noi. Nu-i gatesc ei anume din carne de porc, dar daca vrea sa manance de la noi, ii dau.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Serialbastre spune:
La multi ani, Lauraa! 
Poate intri sa ne dai de veste. Alic, nici la topicul iesencelor nu a mai intrat?
Poate s-a mutat sau e foarte ocupata cu mutatul.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
otiliap spune:
buna din nou fetele!
raluca ioana, sa intri mai des si sa ne spui cum merge renovarea. poate ne arati si cateva poze cu mobila de bucatarie. 
lucky, cosminica si al meu nazdravan e fan carti. cum vede o carte sau un ziar incepe ca-ca-tea
. si da singurel paginile si rade in hohote la ele. se uita in mod special la cele disney, de la colectia adevarul. 
philip, cu rusine trebuie sa spun ca nu am inceput sa-l spal pe dintisori. am luat pasta de dinti pt el, sta frumos pe etajera din baie si cam atat. nu ii miroase gurita deloc. si oricum matei mananca si noaptea lapte. cat despre tantrumuri, inca nu am ajuns la aceasta etapa. si sper din tot sufletul nici sa nu ajungem prea curand
. dar daca nu il bagi in seama nu se linisteste singur?? de la ce il apuca crizatul?? poate de la oboseala... 
multa sanatate!!!
ertina, bine ai revenit!! cred ca sunteti ultimele cu doar 2 dintisori. felicitari pt greutate, e fff bine. sa inteleg ca nu merge deloc in picioare singurica?? sau se prosteste mergand de-a busilea?? ca si matei mai merge asa si rade singur si spune coca, adica imi arata cum merge coca
. ca na, el e flacau mare de acum. 
otiliap spune:
oana mvt, eu lui matei, la diaree, ii mai dau si mar copt si carne de pui, ca asa mi-a zis dr. ii fac pilaf cu carne de pui, orez cu mar, banana simpla ii mai dau, mar cu banana in care mai pun si 1 - 2 masuri de cereale. in plus, ceai de menta, de sunatoare, biotics, supa de morcov in loc de lapte, ii scot laptele de tot. in supa de morcov ii pun cate o jumatate de lingurita - o lingurita de calciu carbonic - tot la indicatia dr. in ceai ii mai pun si smecta, dar nu-i prea place.
multa sanatate!! 
clody, imi pare asa rau...
saracutul puiut! cum se simte acum?? s-a dezumflat?? 
strunfita, nu stiu nimic de maria. si eu intrebam la un moment dat, dar nu am primit nimic de la nimeni.
ai fost cu fata la homeopata?? ce a spus?? multa sanatate!! 
ana micu, din pacate nu te pot ajuta, ca nu stiu. dar te sprijin cu o
!
beca, referitor la carnea de porc, eu cred ca nu ii dauneaza. ca doar nu ii dau slanina. si sigur a fost o bucatica, la cat de mult mananca un copilas de varsta lor..si in plus nu ii vei da zilnic. dar, ca si cris, cred ca parerile sunt impartite.