Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Bebe Beca, noi ii dam deja Sarei, desi foarte foarte rar, carne de porc.

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare!
Am prins un moment liber si am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti,ce mai ziceti.noi suntem bine,Alexia incepe incet,incet sa-si dea drumul la vorbit.e asa o dulce cum incearca sa pronunte cuvintele!de recuperat nu prea am avut timp.micuta noastra e fff agitata,i-a iesit si ceva bubite pe piele de la mancare dar cu tratament i-au trecut.ne dau mari batai de cap maselutele dar speram sa treaca repede.in rest e bine totul.se joaca fff mult iar cand se plictiseste incepe sa traga de lucruri,sa arunce,sa se prosteasca.
Noi asteptam azi sau maine sa comandam mobila de bucatarie si mai trebuie sa cumparam faianta iar de sapt viitoare e posibil sa inceap lucrarile la renovare.abia astept sa vad cum va arata.
Cam atat despre noi momentan.ma pun sa citesc din urma pana doarme micuta(profit ca azi nu am mare lucru de facut,mancare avem,curatenia e facuta).va pup si revin cand pot!
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

lucky si Eliza mea e atrasa de carti, de multa vreme. nici nu se trezeste bine dimineata, si cere "catea". in caruciorul de papusi, vrea sa se urce ea sa-ti fi ede bine plimbarea in balon!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sorilea nici tero nu doarme bine cand e prea cald,dar si cand e mai racorica sa vezi ce trage singura de pled si se invelestecu vaccinul nu cred ca sunt atat de inconstienti incat sa treaca ca e facuta doza si baiatul sa nu fie vaccinat corespunzator
ioana eu nu fac o regula cu a interzice anumite produse pana la nu-stiu ce varsta,si ia-m dat carne de porc,rar..dar i-am dat
luckyblue mamoaaaa ce fetita mare ai si stie sa faca foarte multe pentru varsta ei,bravo
raluca sopr la renovat si sa ne arati si noua

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Buna,fetelor,nu am mai scris de mult,dar v-am citit de cate ori am putut.

SoriLea: hai sa-ti spun ce am patit noi cu vaccinul BCG.Eu am nascut la Elias...am venit acasa(Tulcea) si,la 5 zile de la externare dr.de familie ne-a vizitat...o consulta pe Ingrid,se uita si la bratul ei si ma intreaba:dar BCG-ul nu i s-a facut? Eu,contrariata,zic :daaaa,e trecut si in carnetul de vaccinare.Ea n-a mai comentat nimic atunci,a zis doar ca poate aparea pana pe la 3 luni semnul..si ca oricum se citeste la 6 luni...dupa ce a plecat,m-am uitat si eu cu atentie la brat..nu se vedea absolut nici un semn,nici o urma de intepatura...eiiii,a trecut timpul si nici vorba sa apara ceva..absolut nimic...la 6 luni dr.a spus clar ca pe la 8 luni trebuie facut IDR-ul(testarea) si daca e negativ trebuie revaccinata.
Ghinionul nostru a fost ca ea sa implineasca 8 luni exact in perioada cand lipsea BCG-ul de pe piata(februarie)...asa ca n-am putut s-o testam..dr. ne-a dat in evidenta la dispensarul TBC,urmand ca acestia sa ne cheme cand vor primi vaccinul...abia pe 27 iulie(avea fata 1 an si 1 luna) ne-au chemat la testare IDR...dupa 72 ore s-a facut citirea..nu se inrosise absolut deloc locul unde o intepase..deci absolut negativ,nu avea anticorpi TBC..drept pentru care au si vaccinat-o pe loc.
Vreau sa-ti spun ca m-am uitat special,dupa 5 zile de la vaccinare(asa cum facuse dr.la prima vizita) si se vedea clar urma de la ac...de aici am tras concluzia ca pe ea n-au vaccinat-o absolut deloc(datorita faptului ca dintr-o fiola fac la 20 copii,probabil ca iau teancul de carnete de vaccinare si scriu acolo la rand seria vaccinului,dupa care iau copii si-i vaccineaza..si cine stie,poate cand i-o fi venit randul fetei mele o fi intrerupt-o ceva pe asistenta si cand a reluat vaccinarea o fi sarit-o pe ea...asa imi explic,ca altfel nu stiu cum ar fi putut sa nu i-l faca)..cert e ca acum se vede,nene,ca i s-a facut vaccin..dupa vreo luna a inceput sa-i coaca si deja aproape ca-i sparge,se vede clar ca-i ramane semn...
Asadar,mi s-a intamplat si mie....nu ai decat sa-i refaci IDR-ul si daca nu are nici o reactie la el sa il revaccinezi...se mai spune ca la unii copii nu prinde vaccinul...eu,una,nu cred ca nu i-a prins ,ci ca pur si simplu nu i s-a facut...bine macar ca acum ca e vaccinata.

BebeBeca: teoretic dupa 3 ani se da carnea de porc...dar fiecare face cum crede...Si felicitari pentru sarcina si pentru faptul ca e baietel!

Va pup pe toate si cand am timp mai scriu ceva si despre noi..acum ma duc sa-i fac baita ca a facut si ceva mirositor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

bebebeca eu iam dat copilului sarmale, chiftele, ciroba de perisoare, ardei umpluti..etc etc..si intoate astea e carne de porc amestecata cu vita..deci si sebastian a primit..nici nu am stiut ca nu ar fi recomandat pina la 3 ani

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Nusy multumesc pt povestioara. Sunt curioasa si eu cum v-a fi pana la urma. Noi am mai facut un IDR pe la 9 luni (intamplator i s-a facut cand am fost internati in spital) si au spus ca e ok. Cand ati facut vaccinul, l-ati platit? ca am auzit ca revaccinarea se plateste. (nu am intrebat medicul nostru si nu as vrea sa fiu nepregatita)

Cris dupa cum vezi din ce povesteste si Nusy, e posibil sa fie si inconstienti. Asa ca mai bn verific, decat sa stau pe-o ureche si sa ma dau cu capul de pereti mai tarziu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salut

Nicky se crizeaza, stiti voi, tantrumuri, aruncat pe jos, plans, nu vrea atins etc si parca e cam devreme, a facut-o vineri, ieri si azi. vineri inainte de pranz, nici n-a vrut sa pape, l-am culcat flamand dupa ce s-a linistit. aseara l-a apucat la spalatul pe dinti pe care il uraste si trebuie sa-l spalam cu forta :(. si-asa ii miroase gurita. sfaturi? pareri?
azi s-a trezit din somnul de pranz zi a luat-o iar de la capat. suntem un pic raciti cu totii, dar zic eu, nimic grav, ma tot gandesc ca sa nu aiba ceva la ureche, dar noaptea doarme totusi ok...are o gingie umflata de cateva luni, m-a si saturat sa dau vina pe masele...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Buna seara, albinutelor

Am intrat sa vad ce mai faceti, iar cu ocazia asta doresc sa ma laud si eu :

avem tot 2 dinti ( na sara ca te-am luat )
inca mergem de-a busilea ...
avem 3 mese de LP si 3 mese normale ( fructe, legume cu carnita/ficat/ou si iaurt normal )..ca la 6-8 luni
avem 11, 250 kg..din ce, nu stiu. Sigur stiu ca e pofticioasa

Cand citesc cate " nazbatii" fac albinutele voastre harnicute, ma minunez..Noi mai avem muuult pana acolo, dar nu ma plang.

Felicitari Alynta pt. minunea Maria !!!.E SUPERBA !!!.Cum am venit in rom am intrebat-o imediat pe carla daca ai nascut, neavand posibilitatea sa intru pe forum. pentru felul cum iti organizezi timpul si impaci toata familia.

La multi ani Andata, Dana...si nu in ultimul rand Andreea p ( ai scris ca primesti felicitari tot anul, nu ?)

Imi pare rau ca nu pot vedea poze, folosesc un stick pt net si nu prea are putere saracul....
Va pup si va urez o noapte frumoasa si calduroasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

sorilea, nusy doamne cata inconstienta, nu-mi vine sa cred !!!
Andreea p, imi pare rau pt micut. Sigur trebuie sa-l vada dr. daca zici ca de vineri e asa. Ce sa aiba oare? Dar nu arata cu manutza unde-l doare, daca-l deranjeaza ceva ?

Mergi la inceput