Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 10
alic spune:
Otilia, multumim! sala o dau luni (cred)
eu nu i-am mai dat Nataliei nimic pt gat, tu ii dadeai ceva Arinei, daca nu avea alte simptome decat scaunele astea moi?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cosminica spune:
servus!
alic si eu mai alaptez si Eliza bea cam 3-4 canite de apa pe zi, cam 800 ml, nu-i place deloc ceaiul si nici sucul. e bine sa bea multa apa|!
clody imi pare rau ca trebuie sa cari atata. dar nu poti lasa caruciorul undeva jos. eu stau in bloc cu lift si tot imi las caruciorul in portbagajul masinii.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cosminica spune:
nusy, alic v-am admirat fetitele! si ce frumos pozeaza ele.
alic bafta luni.
bebe beca petrecere placuta!
mami de
ELIZA
cosminica spune:
ertina eu zic ca micutei tale ii lipseste curajul. si nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
mami de
ELIZA
clodyac spune:
fetele razvi e mai bine i-am luat mocasini si merge mai bine l-a mai durut pana pe la 4 dar acum e mai bine
cat despre lasat carutul nu am unde .... am intrebat vecinii care au cheie de la basca si mi-au spus ca nu pot sa il bag acolo ca se fura dar noi avem interfon ma rogggg 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
oana_MVT spune:
La multi ani Oana_du!
Dupa cum ma asteptam nu am primit nimic de la doctor. L-a controlat, l-a apasat pe burtica si a zis ca nu e deshidratat si ca arata foarte bine. Sa asteptam 12 zile si daca nu trece ii face analize la caca sa vada daca e nevoie de antibiotic.
Doctorita e convinsa 100% ca va trece inainte de 12 zile ca e viral.
Nu trebuie sa il tinem la regim, putem sa ii dam orice in afara de sucuri de fructe si prune.
Clody nu poti iesi fara carut? Noi nu prea mai folosim carutul ca nu sta in el. Eduard merge pe jos foarte mult. Bine ca Razvan merge bine acum.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
SoriLea spune:
Astazi am avut musafiri din provincie cu copilasi, iar Razvan nu a vrut as se culce nici in ruptul capului
. Acum a cazut frand, nu se mai putea tine nici pe picioare, nimik nu-i convenea...
Sunt curioasa cat doarme, sau daca se mai trezeste pana dimineata (exceptand trezirile pt mancat - ca de la ora asta si pana dimineata nu rezista flamand
) s-au ma asteapta o noapte alba 
Coraly asa e, au momente cand spun anumite cuvante, apoi nu le mai folosesc o perioada de timp (si noua ni s-a intamplat)
BebeBeca si Alynta petrecere frumoasa maine, va asteptam cu poze si povesti 
Clodyac
-am tizul sa treaca rpd si sa nu mai doara. si eu ma chinui ca tine, te inteleg perfect 
Otilia nici al meu nu suporta caciula. sta la imbracat si cand ajungem la caciula incepe circul
. In casa nu folosim niciodata caciula, nici macar dupa baie. Brrr ce frig e la voi. La noi inca mai e placut, sa vedem pana cand ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
OanaMTV am sa-ti raspun si eu la intrebarea pusa lui Clody.
Si al meu merge ff mult pe jos si chiar ii place, dar daca trebuie sa mai mergem si pe la piata pe la alte mici cumparaturi, ac sa nu fug mereu dupa el si sa nu ma chinui cu sacosele si cu el de mana, prefer carutul ca e mai sfant. Al meu chiar sta in carut, nu am probl la capitolul asta.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Am intrat sa va zic ca va duc dorul! Suntem in treburi cu botezul! Pe Maria o pup tot mai mult si ma topesc de dragul ei! Azi m-am tuns(bob va tot zicea Beca ceva de tunsoarea asta) si e o schimbare in bine zic eu! Sotul zice ca am si slabit, dar eu nu prea am avut timp sa observ!
-ci si abia astept sa stam la palavre!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
tastaturoaselorrrrrr..limbarnitoaselorrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
strunfita multa sanatate sa treaca repede rasul ala din gaututz
ioanaaaaaaa lasa controversele ..nu aplica o regula generala,tu stii ce e mai ok pentru Sara,nu o statistica
clody mai mama,cum le mai trageti si voi
sper ca nu e nimica grav ,dar sa ne ti la curent cu vestile
oana 12 zile???mie mi se pare mult si daca ar fi pentru un adult,daramite pentru un copil
in fine,nu sunt doctor..poate ca asa e..sper sa va reveniti mai repede
sorilea tin pumnii sa nu fie o noapte alba
alynta sa-ti fie de bine noul look si spor la pregatiri pentru botez
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR