Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 11
ertina spune:
cris, ce cauti la ora asta pe forum? Treci si odihneste-te ca maine asteptam cafeaua aburinda cand ne vom trezi de dim 
sorilea, ce sa zic...La control, pediatra n-a parut ingrijorata, mai ales ca sunt antecedente in familie, adica ma-sa
, ca si eu cica am inceput tz sa merg...
A vazut ca se dezv bine ( mananca, nu s-a imbolnavit, e vesela etc )
A zis ca nu e motiv de ingrijorare pana la 24 luni ![]()
Si a mea e innebunita dupa carti, toata ziua le rasfoieste si le ameteste.
I-am pus si eu in picioare primii pantofiori cand am venit in rom, deci in sept, ca sa nu ne facem de ras prin parc ca suntem ditamai vlajganele si suntem desculte
. Vreau sa va zic ca ii culege lumea dupa strada si alearga dupa carutz ca sa-i returneze, ca mandra mea se tot freaca de picioare si bineinteles ca-i scapa....ca ma-sa nu stia ce nr poarta si i-a cumparat nr 22
, ca sa-i ajunga pana la 3 ani...hahahahaha. ( am aflat de curand ca numarul 22 ar fi pt copiii de 3 ani ). Deci esec total cu primii pantofiori. O sa-i cumpar niste ghetute de iarna imblanite mai micute, ca sa nu mai avem probleme si sa-i tina si de cald.
cris, cosminica va multumesc tare mult pt incurajari
, dar si tie sorilea pt recomandare si interes
. Adevarul e ca nici eu nu sunt ingrijorata, o astept inca...nu vreau nici sa o fortez. Si eu cred ca e fricoasa si incerc s-o iau cu binisorul.
Proaspata mamica si viitoarea mamica, ce va mai petreceti !!!
Distrati-va si pt mine !
mamicilor cu bebei bolnaviori, dintosi, loviti etc le urez o noapte linistita ...ganditi-va ca si maine este o zi, iar cand va veti trezi va va astepta o cafea calda din partea lui cris 
, iar pt fumatoare...hehehe...o gramada surprize !
Va fi o zi minunata !
DanaMi spune:
helloo 
va multumim de reprimire 
raspund putin din ce imi mai amintesc, ca am apucat sa citesc doar putin si pe sarite; se plangea cineva (scz ca nu am retinut cine) ca are copilul doar 10 kg, pai fata de vrabiuta mea e foarte bine pt ca ea abia acum a ajuns la 8,8kg, iar cand vad meniurile voastre ma apuca plansul, eu pe fata mea nu reusesc nicicum s-o scut din ritmul ei care este cam in felul urmator:
la trezire 8-8.30 240ml lapte cu 2 cupe cereale
aprox pe la 13 supa/ ciorba (tocmai am descoperit ca-i place mult ciorba a la greque)
aprox 18 mancare gatita sau iaurt cu banane si cereale
la culcare ora 22 210 ml lapte cu 2 cupe cereale
cam astea sunt mesele ei si ce mai ciuguleste printre; iar cu apa nu e prietena deloc daca bea 250ml intr-o zi e sarbatoare. dr ei mi-a spus ca nu-i place ce greutate are dar mie nu mi se pare ca arata rau asa ca nu ma stresez deloc, o las in legea ei nu vreau s-o fortez sa manance mai mult decat poate 
Ioana eu i-am dat Biancai iahnie de fasole, nu multa , dar a macat ceva pt ca i-a placut si nu a avut nimic; fasolea daca o fierb eu in casa ii schimb apa cam de 5-6 ori si ii pun si putin bicarbonat la fiert, iar daca imi e lene sa fierb cumpar fasole BONDUELLE gata fiarta si ii mai schimb apa doar odata carne de porc nu i-am dat ca nici noi nu prea mancam, ii dau vita, pasare de tara si peste ( file de cod sau salau, am o pescarie de unde cumpar mereu salau proaspat si iau doar cate unu cand trebuie sa-i dau ) 
Na ca am uitat ce am mai vrut sa spun , dar sper sa-mi amintesc si revin ![]()
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+17
AM IMPLINIT 1 ANISOR
cris_82 spune:
neata gagici cu pui mici![]()
o 

calda,si pentru doritoare avem vougue 

..
doar ce vroiam sa-mi laud plodul ca doarme la ora asta,dar o aud cum se frichine in patut si incearca sa-i spuna ceva soarecului cu care doarme
..gata,am dus-o langa ta-su si isi savureaza biberonul laptaros ![]()
ertina am forumul in sange
si daca tot eram singura acasa la ora aia,am profitat ca sa ajung la zi
eu ii masuram talpita sectoristei si interiorul incaltamintei si o luam cu un deget mai mare,dar acum e musai a o iau mereu cu mine ca sa probeze ea
deh,avem pretentii de domnisoara la culoare si modele

danami daca tin eu bine minte,bubu a fost bolnavioara o perioada mai lunga,ca nu scapati de una si daceati in alta
si mi se pare si normal ca sa fie un picut sub grafic cu greutatea
rabdare ca o sa ajunga ea celalalte albinutze din urma
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
Bebe Beca spune:
Gagicileeee, buna dimineataaa!
Na ca mi-am tras unghii aseara, si cred ca mai lungi decat trebuie, pentru ca ma tot impiedic de ele acum, mai ales la tastatura![]()
Ertina, 24 de luni? Ma bucur ca medicul v-a linistit si ca nu sunt motive de ingrijorare, insa 24 de luni mi se pare tare mult. Faina treaba cu nr. 22 la pantofi.
Dana, incet incet capata si Bubu greutate. Cum te simti? Burtica e frumu? a crescut?
Ma mancat sara ieri iahnie, nu extraordinar de mult, i-a placut. nu a dat semne de deranjmente la burtica. Si, oricum, si iahnia este o chestie care apare la noi in casa de cateva ori pe an ( a se citi maxim 2
). Nu stiu daca, in ultimii 7 ani, am facut de 3 ori iahnie, ultimele doua ori fiind anul trecut si anul asta.
Cris, sa-i fie de bine laptele Mirunei. Tot in mare amor cu soarecele acela este?
Clody, dar ce ati patit de o tineti dintr-un accident in altul? Pupam baiatul. si pe mama lui.
Oana, bine ca ati scapat de regim
Io m-am spalat pe cap, ai mei dorm toti... distractieeee
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
19+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
clodyac spune:
buna fetele
pe ziua de azi pana acum multumim lui dumnezeu suntem bine ptiuuu sa bat in lemn
ioana, cris asa e am avut o saptamana din una in alta
offff 
azi a trebuit vrand - nevrand sa ma duc in kaufland sa iau servetele umede , pampersi , etc si bineinteles cu razvan in brate pt ca e distanta mare ca sa merg cu carutul va imaginati ce fel eram dar am reusit mi-am luat un rucsac si am pus majoritatea acolo iar pe dudu in brate
razvan nu merge pe jos pe afara ... face doi pasi si vrea in brate sau vrea numai in strada
in carut sta cat de cat ca acum mai noi face fite si in carut se arcuieste daca nu ii dau ceva offf
are niste fite de ma scoate din pepeni![]()
cam atat am pus de o ciorbita de vita si niste mazare sa vad poate reusesc sa dau si cu aspiratorul 
va pup pe toate
alina sa iti fie de bine tunsoarea eu nu prea am curaj sa fac schimbari de look ![]()
ioana si mie imi plac unghiile dar sa le vad la altcineva ca eu nu ma descurc cu ele

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
cris_82 spune:
doarme kinderul

ioana binenteles ca nu are ochi si suflet decat pentru el,chiar si pe mine ma pune pe lista de asteptare cand e vorba de iubareala..si bineneteles ca soarecele are prioritate

clody harnicuto,ia uite cate ai facut pana la ora asta...razvanel ce face?
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
clodyac spune:
cris razvi e bine de dimineata a misunat prin toata casa fara a schita durere ca ieri asa ca am scapat 
te pup 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
cris_82 spune:
clody ma bucur ca razvanel e ok
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
SoriLea spune:
Seara buna dragelor
Am mai scris un mesaj dimineta pe la 9.30, dar cand sa-l trimit, a fost mai rapid razvan si mi l-a sters .
Alynta
mica crestina, sa fie sanatoas, sa va bucurati de toti 3 puiuti si te asteptam la povesti. Si noi iti ducem dorul. Sa-ti fie de bn noul look 
Cris cred ca au avut efect pumnii tai stransi, ca nu am avut noapte alba. A dormit doar 45min si s-a trezit plangand ca vrea apa
. L-am bagat la balaceala vreo ora, apoi ne-am mai jucat putin si aproape ca sa nu se mai culce, dar pe la 23 a picat frant si nu s-a mai trezit pana dimineata la 7 cand si-a baut lapticul apoi a mai dormit pana la 9.15. Deci a fost ok ![]()
Ertina tu stii cel mai bn ce si cum sta treaba si mai ales daca esti linistita e ok. Scz daca am deranjat cu parerea mea
. In legatura cu incaltamintea, si eu i-am cumparat cateva perechi fara el si nu prea l-am nimerit. Asa ca mergem la cumparaturi impreuna, mai ales ca acum la adidas el poarta 23, ghetute sau cizmulite cred ca-i iau 25
. Al meu o sa traiasca pe picior mare, ca tacsu 
DanaMi dar si vrabiuta ta mananca binisor. Acum depinde ce cantitate mananca, nu cate feluri de mancare le oferim . Lasa ca se face ea mare si mai ales ca e fetita, isi pastreaza silueta de mica
(asa spune sora-mea de ale ei, ca-s tot la fel ca a ta) Burtica ce face. Ceva poze nu ne mai pui si noua ca sa vedem fetele si burtica?
BebeBeca sa-ti traiasca micutul finut si sa fie sanatos. Te asteptam la povesti si pe tn
Clodyac vad ca tizul nostru e mult mai rasfatat, nu vrea nici pe jos, nici in carut...macar al meu nu comenteaza la nici una din variantele astea. Cred ca tie iti e si mai greu decat mie
Ma bucur ca ati avut o zi buna si fara evenimente si sa nu mai aveti parte de ele. 
Cris ce atasata e Mirunica de jucarie
. Si eu am incercat sa-l fac sa doarma cu jucarii de plus in patut, dar nu le suporta. Pana sa adorma, le arunca pe toate jos 
Noi azi am lenevit
(cred ca de la ploaie ) si ne-am jucat toata ziua cu nazdravanul nostru, care nu-si mai incapea in piele si nu stia cum sa se mai alinte
. I-am facut si poze si l-am si filmat, ca de mult nu o mai facusem. A dormit la pranz 3.30 de ziceam ca nu se mai trezeste ![]()
Acum merg si eu la culcare si va doresc o nopate linistita 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Bebe Beca spune:
Pup fetele, am ajuns si noi acasa, a fost o zi plina. Am petrecut frumos, bebe a fost cumintel, putin plangacios la biserica, insa ok in rest. Acu' ma duc sa-mi dau jos smacu' de pe fatza, sa vad cat imi ia![]()
Somn usor!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
19+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca